Vanilla orchid
Νεοφερμένο μέλος
Η Vanilla orchid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

07-02-25

01:32
Νόμιζα ανήκατε στην ίδια σχολή, για πες περισσότερα,θα περάσω.Κοριτσούλια όμορφα έχουμε. Προσέχουν την εμφάνιση οι ηθοποιοί. Δεν είμαστε τίποτα καλών τεχνών, μη φοβάσαι![]()

Έχει και κοπέλες στην ηλικία μου ή είναι μόνο μικρότερες ηλικίες που σπουδάζουν ;
Σε τι άλλα μέρη, εκδηλώσεις μπορώ να πάω που έχει κοπέλες καλλιτέχνιδες ;
Γιατί δεν έχω ιδέα.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

07-02-25

01:42
Νόμιζα ανήκατε στην ίδια σχολή, για πες περισσότερα,θα περάσω.
Έχει και κοπέλες στην ηλικία μου ή είναι μόνο μικρότερες ηλικίες που σπουδάζουν ;
Γιατί δεν έχω ιδέα.
Ναι. Και στην είσοδο δώσε την κωδική λέξη : Εριφύλη!
Θα σε μεταφέρουν σε υπόγεια μυστικιστικά συμπόσια που γινεται το έλα να δεις.
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-02-25

01:43
Μπες στην ομάδα του vegan festival νομίζω κάπως έτσι λέγεταιΝόμιζα ανήκατε στην ίδια σχολή, για πες περισσότερα,θα περάσω.
Γιατί δεν έχω ιδέα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

07-02-25

01:43
Πες μας καλέΣαν ποια μοιάζεις; @Vanilla orchid
(κάτσε αν είναι να το διαπραγματευτώ, μη μας την πάρει άλλος, μη ειρωνικά)
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

07-02-25

01:44
Πες μας καλέ
Κατα τα άλλα στα στέκια μας το παίζετε παρθένες

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

07-02-25

01:44
Ωραίες γυναίκες σου είπε χριστιανή μου. Τι της λες;Μπες στην ομάδα του vegan festival νομίζω κάπως έτσι λέγεται
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-02-25

01:48
Ωραίες γυναίκες σου είπε χριστιανή μου. Τι της λες;

07-02-25

01:49
Εμείς μαζί σου είμαστε κορίτσι μου.
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι γενικότερα εύκολος στόχος για τα πάντα να ξέρεις (!)
Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες είναι γενικότερα εύκολος στόχος για τα πάντα να ξέρεις (!)
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

07-02-25

01:51
Εγώ δε ξέρω τίποταΚαλα όντως πιστεύεις οτι μπήκε εδω μέσα γυναίκα να ψάξει τέτοιο πράγμα ;![]()
Vanilla orchid
Νεοφερμένο μέλος

07-02-25

02:13
Δεν είμαι vegan,λατρεύω το κρέας τι να κάνω εκεί ; καμία σχέση με εμέναΜπες στην ομάδα του vegan festival νομίζω κάπως έτσι λέγεται

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν μοιάζω σαν κάποια συγκεκριμένη, διάσημη εννοείς σαν ποια μοιάζω ;Πες μας καλέ
Δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι στυλ λέωΩραίες γυναίκες σου είπε χριστιανή μου. Τι της λες;

Δυστυχώς δεν έτυχε κάτι τέτοιο όταν σπούδαζα και θα προτιμούσα κάποια κοντά στην ηλικία μου γιατί νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στην νοοτροπία κ.α. με τους τωρινούς φοιτητές, δεν μπορώ να τους δω ερωτικά ούτε άντρες ούτε γυναίκες μου φαίνονται πολύ μωρά και ας μην είμαι ούτε 30 ακόμα.Εμείς μαζί σου είμαστε κορίτσι μου.
Λίγο επιλεκτική είμαι αν καταλάβατε

Chris1993
Περιβόητο μέλος
Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.973 μηνύματα.

07-02-25

02:42
Που ακριβώς είναι το θέμα ως προς το να έχεις λεσβιακές φαντασιώσεις;
Και γιατί όχι να μην εξερευνήσεις την σεξουαλικότητα σου; Δεν είναι κακό.
Vanilla orchid
Νεοφερμένο μέλος

07-02-25

15:10
Δεν είπα ότι είναι κακό, είπα ότι νιώθω πως είναι πιο δύσκολο στην Ελλάδα να εξερευνήσει την σεξουαλικότητα της μια κοπέλα, σε αντίθεση με τους άντρες στην Ελλάδα και σε αντίθεση με κοπέλες σε άλλες χώρες, γιατί αυτό έχω καταλάβει από την δική μου περίπτωση.Που ακριβώς είναι το θέμα ως προς το να έχεις λεσβιακές φαντασιώσεις;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.898 μηνύματα.

07-02-25

15:20
σίγουρα υπάρχουν....
Σε στέκια που συχνάζουν ηθοποιοί, όπως λέει η Ερυφύλη...
Σε βιβλιοθήκες: παίρνεις κανα δυο βιβλία, κάνεις ένα γύρο και κάθεσαι εκεί που θα σου ...μυρίσει καλό κορίτσι, όπως το θες. Πιάνεις κουβεντα και βλέπεις. Αν δεν πετύχει, γιατί αποκλείεται να πετύχει με την πρώτη, ξαναπαίρνεις τα βιβλία και πας σε άλλη κοπέλα.
Σε τίποτα κουκλτουριάρικα στέκια, πχ τσαγερί, κάβες καλού κρασιού κλπ και κάνεις το ίδιο.
Θέλει λίγο κυνήγημα το καλό φλερτ
Σε στέκια που συχνάζουν ηθοποιοί, όπως λέει η Ερυφύλη...
Σε βιβλιοθήκες: παίρνεις κανα δυο βιβλία, κάνεις ένα γύρο και κάθεσαι εκεί που θα σου ...μυρίσει καλό κορίτσι, όπως το θες. Πιάνεις κουβεντα και βλέπεις. Αν δεν πετύχει, γιατί αποκλείεται να πετύχει με την πρώτη, ξαναπαίρνεις τα βιβλία και πας σε άλλη κοπέλα.
Σε τίποτα κουκλτουριάρικα στέκια, πχ τσαγερί, κάβες καλού κρασιού κλπ και κάνεις το ίδιο.
Θέλει λίγο κυνήγημα το καλό φλερτ
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

07-02-25

15:39
Μπες σε dating apps θα βρεις άπειρες σίγουραΔεν τα κρατάω,απλά δεν βρίσκω άτομο να τα πραγματοποιήσω είναι το θέμα, αλλιώς θα το είχα κάνει προ πολλού.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

07-02-25

16:03
Ίσως γιατί στην Ελλάδα αν είσαι «άντρας» και τα κάνεις αυτά γίνεσαι Ρουβάς, Ρέμος, Χατζηγιάννης κ.ο.κ.Δυστυχώς, αλλά οι άντρες δεν νιώθω να αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.898 μηνύματα.

07-02-25

17:27
Πάντως ρε παιδιά, με την ευκαιρία θα σας πω και γω μια φαντασίωσή μου. Κατ αρχή να διευκρινίσω, πως είμαι εντελώς στρέιτ. Όταν μυρίζω γυναικείο ιδρώτα, μου έρχεται αναγούλα, ενώ τον αντρικό τον βρίσκω πολύ ...ελκυστικό, θα έλεγα ωραία βαρβατίλα
Θα ήθελα όμως μια και μόνο φορά, να μου κάνει στριπ τιζ μια γυναίκα με μπούρκα. Τις βλέπω στο δρόμο και τις φαντασιώνομαι τσίτσιδες. Έψαξα στο γιουτουμπ και έχει γυναίκες με χιτζάμπ που κάνουν στριπ τιζ και τα βγάζουν όλα εκτός μαντίλα! Όσο πιο κουκουλωμένες τις βλέπω, τόσο περισσότερο έχω την περιέργεια να τις δω να τσιτσιδώνονται. Αλλά θέλω να το κάνουν αργά, αισθησιακά, με μουσική. Να λυκνίζουν το κορμί τους και να πετούν λίγα λίγα τα ρούχα τους. Από μούμιες που είναι, να μείνουν με τα ρούχα που τις γέννησε η μάνα τους. Και βγάζοντας τη μαντίλα, θέλω να τινάζουν τα μακρυά μαλλιά τους

Θα ήθελα όμως μια και μόνο φορά, να μου κάνει στριπ τιζ μια γυναίκα με μπούρκα. Τις βλέπω στο δρόμο και τις φαντασιώνομαι τσίτσιδες. Έψαξα στο γιουτουμπ και έχει γυναίκες με χιτζάμπ που κάνουν στριπ τιζ και τα βγάζουν όλα εκτός μαντίλα! Όσο πιο κουκουλωμένες τις βλέπω, τόσο περισσότερο έχω την περιέργεια να τις δω να τσιτσιδώνονται. Αλλά θέλω να το κάνουν αργά, αισθησιακά, με μουσική. Να λυκνίζουν το κορμί τους και να πετούν λίγα λίγα τα ρούχα τους. Από μούμιες που είναι, να μείνουν με τα ρούχα που τις γέννησε η μάνα τους. Και βγάζοντας τη μαντίλα, θέλω να τινάζουν τα μακρυά μαλλιά τους

touvlo
Διάσημο μέλος

07-02-25

17:28
άντε ρε! Για τους αντρες εγώ ξέρω το πασίγνωστο ρητό : <μια φορά π@@στης, πάντα π@@στης>
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.445 μηνύματα.

07-02-25

17:49
Αυτό το " να δοκιμάσω για πλάκα ή από περιέργεια" ποτέ δεν το κατάλαβα
Ή σε ελκύει ή όχι το ίδιο φύλο σεξουαλικά .
Ωραίες πλάκες κάνετε μερικοί.
Ή σε ελκύει ή όχι το ίδιο φύλο σεξουαλικά .
Ωραίες πλάκες κάνετε μερικοί.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

07-02-25

18:16
ενώ τον αντρικό τον βρίσκω πολύ ...ελκυστικό, θα έλεγα ωραία βαρβατίλα
Για μπες στο 040 και τα ξανά λέμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- παντελλης
- Tarzan96
- Scarlet Fox
- thenutritionist
- giannhs2001
- touvlo
- Unboxholics
- rafaela11
- Memetchi
- fmarulezkd
- taketrance
- iew
- Paragontas7000
- Εριφύλη
- Scandal
- Reader
- gegeorgiou90
- Vanilla orchid
- Jack of Spades
- ppp
- Kate1914
- A350
- Libertus
- Μήτσος10
- fockos
- charmander
- DimitraA.
- Wonderkid
- Joji
- fourkaki
- American Economist
- Ωρορα
- chester20080
- Chris1993
- Castle
- giorgos5002
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.