Είμαι κοπέλα και έχω λεσβιακές φαντασιώσεις

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά dating apps κατά διαστήματα αλλά δυστυχώς γίνεται του φεικ προφίλ το κάγκελο.
Οι περισσότερες που μου άρεσαν ήταν φεικ προφίλ με κλεμμένες φώτο από ξένες influencers και δεν ξέρω τι και ήταν άντρες στάνταρ από πίσω.
Πλεον θα ψάχνω τις φωτό στο lens πρίν κάνω swipe.
Και όταν συμβαίνει αυτό ξενερώνω και δεν ασχολούμε με εφαρμογές για ένα διάστημα.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι νοήμα έχει αυτό και τι κερδίζουν και το κάνουν τόσο πολλοί άντρες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπαταλήσουν τον χρόνο μας και να μιλάνε μεταξύ τους με ψεύτικα γυναικεία προφίλ, αφού όλες οι γυναίκες με το που τους πάρουμε πρέφα τους σουτάρουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε μερικούς δεσμευμένους, παντρεμένους μη διάσημους αναφερόμουν.:laugh:
Καλά οι διάσημοι οι περισσότεροι είναι αλλά δεν το λένε, αλλά όχι μόνο άντρες και για γυναίκες έχει ακουστεί πχ Μακρυπούλια.

Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω, είναι περίπλοκο.
Παντως η σεξουαλικότητα είναι ρευστή.
Άλλο η συναισθηματική - ερωτική - ρομαντική έλξη, άλλο η σεξουαλική έλξη.
Δεν είναι η κάταλληλη έκφραση το για πλάκα ή από περιέργεια, αλλά το γράφουν συνήθως για συντομία.
Περισσότερο η περιέργεια θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη έκφραση από το για πλάκα.

Ούτε εγώ, όπως δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν φτιάξει ένα σωρό ψεύτικα προφίλ με κλεμμένες φωτογραφίες γυναικών και παριστάνουν τις γυναίκες σε εφαρμογές και προσπαθούν να ψαρεύσουν γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν γυναίκες.
Και δεν είναι και λίγοι να πεις, κάπου έλεος λίγο βρε παιδιά. :scratchhead:

Γενικά το να ψάχνεσαι σε dating apps είναι κατάντια. Σορρυ που το γράφω.

Πραγματικά να έχεις φτάσει 38-40 να σε δει καιν κανα μάτι εκεί μέσα παει έγινες ρεζίλι. Η καμια πρωην που σε χώρισε η χώρισες θα γελάνε... Εμείς απορούμε τι κάνετε όλες εσείς οι γυναίκες εκεί μέσα που δήθεν ρίχνετε και άκυρα σε ψευτικα προφιλ και ενώ βλέπετε ότι είναι έτσι εκεί το κλίμα συνεχίζετε να είσθε.

Αντί να βγειτεε εξω να γίνετε πιο προσιτες να πατε να κάτσετε σε έναν καφέ με μια το πολυ φίλη η ακόμη και μόνες και γενικά να δείξετε ότι όντως επιθυμείτε μια γνωριμία.

Και αν κάποιος είναι νορμαλ και έξυπνο; θα προσεγγισει. Έχει πολλους.

Αντί αυτου... Καλο dating. Και σας χαλάει κιόλας !!! Προφανώς αυτοί οι άντρες είναι εκεί μέσα η δεξαμενή η οι γυναίκες.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.
Σύμφωνοι αλλά δείχνει όμως μια διαφορά κουλτούρας για το πως ένας Ολλανδός, ή Σουηδός ή ασιάτης λέει ότι είναι ομοφυλόφιλος και πως ένας Έλληνας. :P Οι Κινέζοι για παράδειγμα, δεν ντρέπονται.
Οι Κινέζοι τι φάση; Πέρα που είναι θηλυπρεπείς, αγγίζουν και περίεργα.
Δούλευα παλιά σε ένα Κινέζικο εμπορικό και οι Κινέζοι χουφτώνονταν για πλάκα, μια φορά πήγε να το κάνει ένας και σε εμένα και του το έκοψα μαχαίρι. Μια άλλη φορά, εκεί που καθόμουν σε ένα πραγματικά τεράστιο τραπέζι στο διάλειμμα μόνος μου, ήρθε ένας Κινέζος και κάθισε ακριβώς δίπλα μου, σε φάση να με ακουμπάει. Σηκώθηκα και έφυγα κατευθείαν, δεν μπορώ να με ακουμπάνε άκυροι, ειδικά άντρες.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Πραγματικά να έχεις φτάσει 38-40 να σε δει καιν κανα μάτι εκεί μέσα παει έγινες ρεζίλι. Η καμια πρωην που σε χώρισε η χώρισες θα γελάνε... Εμείς απ
Βέβαια το ίδιο "ρεζίλι "θα γίνει και αυτός / η που θα πάρει το δικό σου μάτι. Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος που θα μπει εκεί με την προσδοκία να βρει άτομο που πέρα απο την επιφάνεια θα ψάχνει κάτι σοβαρό, είναι σαν ψάχνει ψύλλους στα άχυρα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.
@Vanilla orchid, ψάξε φεμινιστικές οργανώσεις, φιλοζωϊκές, αναρχοσυλλογικότητες ή και βίγκαν που είπαν... γενικά οτιδήποτε προς τα αριστερά, θα βρεις πολλές εκεί.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Βέβαια το ίδιο "ρεζίλι "θα γίνει και αυτός / η που θα πάρει το δικό σου μάτι. Το θέμα είναι πως ο άνθρωπος που θα μπει εκεί με την προσδοκία να βρει άτομο που πέρα απο την επιφάνεια θα ψάχνει κάτι σοβαρό, είναι σαν ψάχνει ψύλλους στα άχυρα.

Δεν πιστευω οτι υπαρχει γυναίκα που θα ψάχνει κάτι σοβαρό εκεί μέσα και αν υπαρχει εμφανισιακά μπορεί να μη μου έκανε.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ναι, αηδία :sick:
Μια φορά στην Ικαρία, ήμουν με την τότε κοπέλα μου και είχαμε πάει σε κάτι λουτρά που έχει. Ξάφνου έρχεται μια γερμανίδα και είχε περισσότερες τρίχες στα πόδια κι από εμένα. Σιχάθηκα τη ζωή μου, από τις πιο αποκρουστικές εικόνες που έχω δει στη ζωή μου.
Ξυρίσου, ρε :angry:

Εντάξει απλά έχουν ενα διαφορετικό στύλ απο εμάς.... δεν χρειάζεται για αυτο να τις λέμε άπλυτες ή άπλυτους.

Στη τελική ξέρεις στην Ικαρία ή την Ίο τι κόσμο μαζευει σε συγκεκριμένες παραλίες και δεν πηγαίνεις κάν.
Όπως και στον dating που λέει η κοπελιά που ψάχνεται... ξέρεις πλεον οτι μπαινει κόσμος να παιξει
και να παρει επιβεβαιωση ειδικά οι γυναίκες με τα αμέτρητα λάικς

οπότε αν θέλεις μια σοβαρη γνωριμία τι κάνεις ; ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ το dating. Απλό/// τωρα να καθομαστε να λεμε συνεχεια τα ίδια ειναι κάτι που δεν βγάζει κάπου ας πούμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια