Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά dating apps κατά διαστήματα αλλά δυστυχώς γίνεται του φεικ προφίλ το κάγκελο.
Οι περισσότερες που μου άρεσαν ήταν φεικ προφίλ με κλεμμένες φώτο από ξένες influencers και δεν ξέρω τι και ήταν άντρες στάνταρ από πίσω.
Πλεον θα ψάχνω τις φωτό στο lens πρίν κάνω swipe.
Και όταν συμβαίνει αυτό ξενερώνω και δεν ασχολούμε με εφαρμογές για ένα διάστημα.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι νοήμα έχει αυτό και τι κερδίζουν και το κάνουν τόσο πολλοί άντρες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να σπαταλήσουν τον χρόνο μας και να μιλάνε μεταξύ τους με ψεύτικα γυναικεία προφίλ, αφού όλες οι γυναίκες με το που τους πάρουμε πρέφα τους σουτάρουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 8 Φεβρουαρίου 2025
Σε μερικούς δεσμευμένους, παντρεμένους μη διάσημους αναφερόμουν.
Καλά οι διάσημοι οι περισσότεροι είναι αλλά δεν το λένε, αλλά όχι μόνο άντρες και για γυναίκες έχει ακουστεί πχ Μακρυπούλια.
Δεν ξέρω πώς να στο εξηγήσω, είναι περίπλοκο.
Παντως η σεξουαλικότητα είναι ρευστή.
Άλλο η συναισθηματική - ερωτική - ρομαντική έλξη, άλλο η σεξουαλική έλξη.
Δεν είναι η κάταλληλη έκφραση το για πλάκα ή από περιέργεια, αλλά το γράφουν συνήθως για συντομία.
Περισσότερο η περιέργεια θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη έκφραση από το για πλάκα.
Ούτε εγώ, όπως δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν φτιάξει ένα σωρό ψεύτικα προφίλ με κλεμμένες φωτογραφίες γυναικών και παριστάνουν τις γυναίκες σε εφαρμογές και προσπαθούν να ψαρεύσουν γυναίκες που θέλουν να γνωρίσουν γυναίκες.
Και δεν είναι και λίγοι να πεις, κάπου έλεος λίγο βρε παιδιά.