Είναι κακό να επιδιώκουμε νέες γνωριμίες με προοπτική μια σχέση;

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 914 μηνύματα.
Στο πε η Χιμέλα με τρόπο ένα παράδειγμα, να μεινει η άλλη έγκυος στο παιδί σας και να το ριξει χωρίς να πάρεις είδηση.

Εγω θα σου πω άλλο παράδειγμα πιο αναίμακτο, ένα οχι πολλά:

Να έχει η άλλη το γκόμενό της, να σου κωλοτρίβεται ταυτόχρονα και να σου θάβει το γκόμενό της ότι αυτός σε βρίζει για να δει αν θα πλακωθείτε, να καυλαντίζει μαζί σου και καλα οτι χωριζει με τον άλλο, να γαμιέστε στο κρεβάτι και χωρίς να το ξέρεις να τα δειχνει στο γκόμενό της και μετα να σε παίρνει ο γκόμενος και να σου λεει εντελώς αισχρά "εγω αμα θέλω τη γαμάω και την ξεσκίζω στο γαμήσι και την κανω και τη δείχνω, ελπιζω να το χεις καταλάβει ποιος κανει κουμάντο εδω ε"

Και να λες ειναι τρελοί οι άνθρωποι μπορει να φαω και καμια ψιλή. Μπλέκεις εσυ μ αυτά;
Χαράς τα ωά βρε Βαλντερ!
Αν δεις τέτοιες κατινιές, που αναφέρεις, φεύγεις. Ναι, έχεις δίκιο μόλις μυριστείς περίεργα μπερδέματα, φεύγεις. Εντοπίζω ξανά τη διαφωνία μας: Εγώ είμαι υπέρ των γνωριμιών με σκοπό μια ερωτική σχεση. Γνωριμία όμως δε σημαίνει πως προχωράς με όποιον γνωρίζεις. Προχωράς με όποιον αξίζει να πάρει μια θέση στη ζωή σου. Και δεν εννοώ μόνο σύντροφος ζωής, αλλά έστω και τώρα και όπου βγάλει.

Επίσης αν δεν ξέρεις για κάποια εγκυμοσύνη, δεν υπάρχει για σένα. Πιο εντυπωσιακό θα ήταν, να χτυπαγε η πόρτα σε 9 μήνες και να σου σύστηνε η πρώην το μωρό σου! Αλλά αν χρησιμοποιείς αντισύλληψη, δεν έχεις πρόβλημα.
Θα μου επιτρέψεις όμως να πω, πως από τις εκφράσεις σου, καταλαβαίνω, πως ο οργανισμός σου τραβά τέτοιες καταστάσεις. Καλά κάνεις και φυλάγεσαι. Τώρα με έπεισες.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,059 μηνύματα.
Θα μου επιτρέψεις όμως να πω, πως από τις εκφράσεις σου, καταλαβαίνω, πως ο οργανισμός σου τραβά τέτοιες καταστάσεις. Καλά κάνεις και φυλάγεσαι. Τώρα με έπεισες.
Έχεις δίκιο. Και το ότι χρειάστηκαν περίπου 12 ώρες για να σε πείσω χωρίς να έχει κάποιο σημαντικό αντίκτυπο θετικό για τη ζωή μου, είναι η απόδειξη πως έχεις αυτό το δίκιο.
 
Top