Είναι κακό να επιδιώκουμε νέες γνωριμίες με προοπτική μια σχέση;

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.896 μηνύματα.
Στο πε η Χιμέλα με τρόπο ένα παράδειγμα, να μεινει η άλλη έγκυος στο παιδί σας και να το ριξει χωρίς να πάρεις είδηση.

Εγω θα σου πω άλλο παράδειγμα πιο αναίμακτο, ένα οχι πολλά:

Να έχει η άλλη το γκόμενό της, να σου κωλοτρίβεται ταυτόχρονα και να σου θάβει το γκόμενό της ότι αυτός σε βρίζει για να δει αν θα πλακωθείτε, να καυλαντίζει μαζί σου και καλα οτι χωριζει με τον άλλο, να γαμιέστε στο κρεβάτι και χωρίς να το ξέρεις να τα δειχνει στο γκόμενό της και μετα να σε παίρνει ο γκόμενος και να σου λεει εντελώς αισχρά "εγω αμα θέλω τη γαμάω και την ξεσκίζω στο γαμήσι και την κανω και τη δείχνω, ελπιζω να το χεις καταλάβει ποιος κανει κουμάντο εδω ε"

Και να λες ειναι τρελοί οι άνθρωποι μπορει να φαω και καμια ψιλή. Μπλέκεις εσυ μ αυτά;
Χαράς τα ωά βρε Βαλντερ!
Αν δεις τέτοιες κατινιές, που αναφέρεις, φεύγεις. Ναι, έχεις δίκιο μόλις μυριστείς περίεργα μπερδέματα, φεύγεις. Εντοπίζω ξανά τη διαφωνία μας: Εγώ είμαι υπέρ των γνωριμιών με σκοπό μια ερωτική σχεση. Γνωριμία όμως δε σημαίνει πως προχωράς με όποιον γνωρίζεις. Προχωράς με όποιον αξίζει να πάρει μια θέση στη ζωή σου. Και δεν εννοώ μόνο σύντροφος ζωής, αλλά έστω και τώρα και όπου βγάλει.

Επίσης αν δεν ξέρεις για κάποια εγκυμοσύνη, δεν υπάρχει για σένα. Πιο εντυπωσιακό θα ήταν, να χτυπαγε η πόρτα σε 9 μήνες και να σου σύστηνε η πρώην το μωρό σου! Αλλά αν χρησιμοποιείς αντισύλληψη, δεν έχεις πρόβλημα.
Θα μου επιτρέψεις όμως να πω, πως από τις εκφράσεις σου, καταλαβαίνω, πως ο οργανισμός σου τραβά τέτοιες καταστάσεις. Καλά κάνεις και φυλάγεσαι. Τώρα με έπεισες.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Θα μου επιτρέψεις όμως να πω, πως από τις εκφράσεις σου, καταλαβαίνω, πως ο οργανισμός σου τραβά τέτοιες καταστάσεις. Καλά κάνεις και φυλάγεσαι. Τώρα με έπεισες.
Έχεις δίκιο. Και το ότι χρειάστηκαν περίπου 12 ώρες για να σε πείσω χωρίς να έχει κάποιο σημαντικό αντίκτυπο θετικό για τη ζωή μου, είναι η απόδειξη πως έχεις αυτό το δίκιο.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά την ερώτηση. Όλοι οι άνθρωποι να βρουν έναν άλλο άνθρωπο θέλουν. Το να γνωρίζεις κόσμο με σκοπό να κάνεις σχέση δεν είναι κακό. Αμα τα βρίσκετε, το βλέπετε, αν όχι τότε μένετε φίλοι/ γνωστοί/ αγνωστοι. Κακο, θεωρώ πλέον, είναι να γνωρίζεις κόσμο με σκοπό μόνο να κάνεις σεξ. Δεν το θεωρώ ωραίο να προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε μόνο αυτή την σωματική επαφή και σεξουαλικη αναγκη. Είναι λες και βλέπουμε ο ένας τον άλλον ως μια απλή σάρκα που θα χρησιμοποιήσουμε και άντε γεια. Οχι ρε παιδιά, γνωρίστε κόσμο, να μάθετε τι προσωπικότητες και χαρακτήρες παίζονται έξω και να δείτε ποιον θέλετε δίπλα σας.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω σωστά την ερώτηση. Όλοι οι άνθρωποι να βρουν έναν άλλο άνθρωπο θέλουν. Το να γνωρίζεις κόσμο με σκοπό να κάνεις σχέση δεν είναι κακό. Αμα τα βρίσκετε, το βλέπετε, αν όχι τότε μένετε φίλοι/ γνωστοί/ αγνωστοι. Κακο, θεωρώ πλέον, είναι να γνωρίζεις κόσμο με σκοπό μόνο να κάνεις σεξ. Δεν το θεωρώ ωραίο να προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε μόνο αυτή την σωματική επαφή και σεξουαλικη αναγκη. Είναι λες και βλέπουμε ο ένας τον άλλον ως μια απλή σάρκα που θα χρησιμοποιήσουμε και άντε γεια. Οχι ρε παιδιά, γνωρίστε κόσμο, να μάθετε τι προσωπικότητες και χαρακτήρες παίζονται έξω και να δείτε ποιον θέλετε δίπλα σας.
Ωραία τα λες, δε λεω, εξ ου και το μπράβο. Έτσι θα πρεπε να ναι.

Όμως έτσι είπε 40 χρόνια που ζω και η μέση υποβαλκάνια γκομενίτσα και αγνόησε όλα τα ψηλά IQ για να πηδήξει το τατουαζωμένο πρεζάκι που της το παίζει "κοινοκτημοσύνη κι εμενα δε μ εχει καμιά", αλλά στο τέλος τον ερωτευεται ακριβώς γιατί δεν τής δινει συναίσθημα, με σκοπό εκείνη με τη σειρά της να "τον στρώσει".

Η αλήθεια είναι μια.

Αν σου συμπεριφέρομαι σα να θέλω να σε γαμήσω σαν ζώο, θα με αγαπήσεις και θα με σεβαστείς.
Αμα σε φλερτάρω και ανήκεις στη μέση υποβαλκάνια, πολύ πιθανό να με βγάλεις και στα μανταλάκια και να γελάς με τις πουτανίτσες τις φιλεναδίτσες σου

(οχι εσυ, γενικά μιλάω)

Για σχέση και φλερτ μόνο οι έχουσες υψηλό IQ και EQ.
Οι υπόλοιπες που πουλάνε μουνί και μόστρα, θα είναι μόνο για φίκι φίκι, ίσως ούτε και γι αυτό.

Κι όχι τίποτε άλλο αλλά το ακούω και συχνά από υποβαλκάνιες αυτό το παράπονο. "Με θέλει μόνο για το σεξ". Ίσως μ αυτα τα μυαλά, μόνο γι αυτό κάνουν κάποιοι/ες.

Τι να κάνουμε; Το πεζοδρόμιο κυρία με το ζόρι;

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Νομίζω ότι εννοεί αν είναι κακο να έχεις από την αρχή στο μυαλό σου την σχέση . Υπάρχουν πολλοί (κι έχει τύχει να μιλήσω με κάποια τέτοια άτομα ) που νομίζουν ότι πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις με κάτι περιστασιακό κ μετά να μετατραπεί σε σχέση .

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.535 μηνύματα.
Νομίζω ότι εννοεί αν είναι κακο να έχεις από την αρχή στο μυαλό σου την σχέση . Υπάρχουν πολλοί (κι έχει τύχει να μιλήσω με κάποια τέτοια άτομα ) που νομίζουν ότι πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις με κάτι περιστασιακό κ μετά να μετατραπεί σε σχέση .
Πας δηλαδή σε χρόνο dt με κάποιον που γνώρισες και βγάζετε τα μάτια σας και την επόμενη συναντιέστε να πιείτε έναν καφέ με την ησυχία σας και να διερευνήσετε τις πιθανότητες να ξεκινήσετε μια σχέση.

Τι στον διάολο, μόνο σε μένα φαίνεται ανάποδο αυτό;;;

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πας δηλαδή σε χρόνο dt με κάποιον που γνώρισες και βγάζετε τα μάτια σας και την επόμενη συναντιέστε να πιείτε έναν καφέ με την ησυχία σας και να διερευνήσετε τις πιθανότητες να ξεκινήσετε μια σχέση.

Τι στον διάολο, μόνο σε μένα φαίνεται ανάποδο αυτό;;;
Εν τω μεταξύ όταν το εξηγώ , μου λένε "δεν μπορείς με το που γνωρίσεις κάποιον να πείτε ότι έχετε σχέση , πρέπει να το ξεκινήσετε χαλαρά κ θα δείτε αν προκύψει"

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.535 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ όταν το εξηγώ , μου λένε "δεν μπορείς με το που γνωρίσεις κάποιον να πείτε ότι έχετε σχέση , πρέπει να το ξεκινήσετε χαλαρά κ θα δείτε αν προκύψει"
Μα, ασφαλώς δεν μπορείς με το που γνώρισες κάποιον να πεις ότι έχεις σχέση.
Αυτονόητο είναι αυτό και αστείο για όποιον θεωρεί ότι ισχύει.
Δεν κάνεις σχέση με το "καλημέρα".

Γνωρίζεστε, μιλάτε, λέει ο ένας στον άλλον ποια είναι τα ζητούμενά του και μετά βλέποντας και κάνοντας.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι που γνωρίζουμε στην ίδια φάση ζωής με μας.
Αν ο ένας θέλει να είναι "ελεύθερος κι ωραίος" και συ θέλεις μια σοβαρή σχέση με ουσιαστική δέσμευση, θα πάει αυτός να βρει τις "ελεύθερες και ωραίες" και συ θα κοιτάξεις να βρεις κάποιον που θελει να κάνει μια σοβαρή σχέση.
Απλά είναι τα πράγματα.

Αυτό που λες, είναι άλλη κουβέντα.
Εγώ συζητάω για το ανάποδο του πράγματος.
Βράζουμε πρώτα τα μακαρόνια και μετά φτιάχνουμε το παστίτσιο. Δεν φτιάχνουμε παστίτσιο χωρίς να έχουμε βράσει προηγουμένως τα μακαρόνια.΄Εχει κάποια συγκεκριμένα βήματα η διαδικασία.
Κάνουμε μια σχέση όταν γνωρίσουμε σχετικά καλά έναν άνθρωπο, δούμε ότι ταιριάζουμε, τον ερωτευτούμε κτλ. Δεν κάνουμε σχέση ξεκινώντας από το σεξ με σκοπό να γνωριστούμε αργότερα.΄Εχει κάποια συγκεκριμένα βήματα η διαδικασία.
Ξεκινάμε από το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στο τελευταίο. Δεν ξεκινάμε από το τελευταίο για να φτάσουμε στο πρώτο.
Στερείται στοιχειώδους λογικής αυτό.

Πάω για ύπνο.
Ες αύριον τα σπουδαία.
Καλή σας νύχτα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ναι, να στον βαλω μισό δάχτυλο πρώτα να δω αν μ αρεσεις για σχέση,
Αύριο άλλο μισό δάχτυλο παραμέσα να στον ξαναβάλω να δω αν είσαι για γάμο
Και δέκα πηδήματα μετά να θυμηθώ ότι μάλλον δεν εισαι πολύ καλή για μάνα ή καλός για πατέρας γιατί βάζεις ανάποδα την οδοντόβουρτσα και να προχωρήσω με ένα απο τα αλλα δέκα άτομα που πηδάω παράλληλα.

Μαλακίες σου λένε Σοφάκο.

Για μένα απο την ωρα που κωλοτριβονται δυο άτομα στα μηνύματα και ειδικα αφου βγουν και πέσουν και φιλάκια και χαδάκια, το πράγμα είναι σχέση, σχετίζεσαι με κάποιον άνθρωπο με εναν άλφα τρόπο. Ίσως όχι όπως ο γάμος ή κατι μακροχρόνιο, αλλά είναι σχέση, ξεκινάει έστω.

Αμα σ αρεσει ο άλλος όντως, δεν εχεις να φοβασαι τη σχέση μαζί του. Η μανούρα ξεκινάει στα double dealings ή και παραπάνω. Όταν δηλαδή παίζει σε πολλά ταμπλό.

Και έχουνε βρει το script και πουλάει και καποιοι αγοράζουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια