Ωραία τα λέμε, αλλά πολύ γενικά. Και γω από χθες, προσπαθώ να φανταστώ, τι κακό θα μπορούσε κάποιος <<πρόστυχος>> και πώς θα μπορούσε να σε <<πατήσει>> στον ερωτικό τομέα. Στον οικονομικό πχ το φαντάζομαι.
Πχ , συγκεκριμένα: Ξέρω κοπέλα, που έκανε σχέση μ έναν αριστούχο διδακτορικό φοιτητή για να της φτιάξει μεγάλο μέρος της εργασίας της και μετά τον παράτησε. Ωραία, αυτό ήταν χοντράδα. Μα και αυτός δεν κατάλαβε; Δηλ ήταν όπως το λες <αφελής> ο κύριος. Τζάμπα τα διδακτορικά. Επέζησε όμως και βρήκε καλύτερη κοπέλα.
Άλλο χοντρότερο παράδειγμα δε μού ρχεται. Τι πολύ κακό μπορεί να εννοείς; Δώσε μου και συ ένα παραδειγμα. Πχ σε κάποιον νεαρό, που είχε μπλέξει με μια περίεργη τύπισσα, του είχα πει, να την προσέχει και μου είχε πει <<τι μπορεί να μου κάνει; Να μου τον κόψει;>>. Καλά είπε το παιδί.
Κοίτα και γω χαζή δεν ήμουν. Αλλά ειλικρινά αναρρωτιέμαι, τι θα μπορούσε να μου έχει συμβεί.... Ούτε στις φίλες μου συνέβη κάτι τρομερό.
Μήπως...Τους Λαιστριγόνες και τους Κύκλοπες, το θυμωμενο Ποσειδώνα, μη φοβάσαι. Τους Λαιστριγόνες και τους Κύκλοπες, Τον άγριο Ποσειδώνα δε θα συναντησεις, αν δεν τους
κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου