Δεν έχουμε συνομιλήσει ποτε δεν ξέρω τι είσαι.
Μπορεί να ήμουν λίγο έκρυθμη πάντως σίγουρα είμαι κατά. Δεν υπάρχει μέση σε αυτό. Είμαι κατά και αν μου πεις ότι πηγαινεις σε οικους θα σου πω απλά μην το κάνεις. Αλλά όσο σου δίνουν το ελευθερο εσυ θα το κάνεις. Πολλά απ'όσα γράφεις δεν τα πολυκαταλαβαινω
Πάντως σίγουρα διαφωνώ με όλο αυτό το βρίσκω εγκληματικό. Αυτο
Δεν είμαι φεμινιστρια ουτε μισώ τους άντρες. Εργαζόμενη είμαι κι εγώ όπως οι περισσοτερες και προσπαθω οτιδήποτε εγκληματικό να μην το διαχεω στη ζωή μας
Αν δηλαδή ο γιος μου αυριο μς ρωτήσει εγώ αυτά που ξέρω θα του πω. Για αυτές τις κοπέλες. Ότι όχι δεν είναι επιλογή τους και κακοποιούνται.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 19 Απριλίου 2022
Μα μόνο αν σταματήσουν αυτοί οι πελατες θα σταματήσουν θα θρεφονται αυτά τα μαγαζιά!
Δε συγκρίνεται μια αναγκαστική δοθλεια που λες εσυ χαμηλά αμειβόμενη με μια δουλειά που ο άλλος καταπατά το σώμα σου σε εξαθλιωνει σε χτυπάει κ πόσα ακόμα..επειδη πληρωνει δηλαδή έχει δικαίωμα πανω σου.! Είναι τραγικό...
Και δυστυχώς οι γυναίκες τα περνάνε οι άντρες δεν έχουν την ίδια ψυχοσυνθεση. Δε θα πηγαιναν οι γυναίκες σε οικους ανοχής για να ικανοποιηθούν κι αν θα πηγαιναν θα ήταν λίγες. Νομίζω μια εποχή ξεκίνησε αλλά δε φτουρησε κάποιοι τετοιοι οίκοι υπάρχουν , για γυναίκες.