Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνηθως οι αντρες που με ελκυουν ειναι οι αρρενωποι μελαχρινοι και μελαμψοι.. και αντιστοιχα και στη γυναικα δε συγκρινω καν μελαχρινες τυπου belucci με τις υπολοιπες (παρολο που ειμαι ξανθια με ανοιχτο δερμα

Βεβαια ολα αυτα μονο στην αρχη εχουν σημασια, μπορει να ξενερωσω τελειως αν αυτος ο υπεροχος εξωτερικα μελαχρινος ανοιξει το στομα του.. οπως αντιστοιχα μπορει να γοητευτω εγκεφαλικα στα πρωτα λεπτα που θα γνωρισω καποιον κι ας ειναι εντελως εκτος του γουστου μου-εξωτερικα-
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι πως δίνω ιδιαίτερη σημασία, αλλά κουβέντα να γίνεται... Άλλωστε εμένα με νοιάζει να μου κάνει κλικ το σύνολο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Απ' όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, στατιστικά περισσότερα κολληματάκια είχα με μελαχρινές παρά με οτιδήποτε άλλο.
Όχι πως δίνω ιδιαίτερη σημασία, αλλά κουβέντα να γίνεται... Άλλωστε εμένα με νοιάζει να μου κάνει κλικ το σύνολο.![]()
το βλεπουμε στο avatar σου το κολλημα με τις μελαχρινες.........

moonlight
Διάσημο μέλος

Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ είμαι καστανή με πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό
μου , μου αρέσουν άνδρες ποιο "σκούροι" από εμένα

οι ξανθοί και οι πολύ μαυριδεροί μου είναι έως και απωθητικοί !!!!
πάντως έχω διαβάσει ότι οι άντρες έλκονται περισσότερο από τις ξανθές διότι:
α) η φυσική οσμή του σώματος τους είναι ποιο light (για τις φυσικά ξανθές μιλάω και ναι!!
εσύ εκεί που ετοιμάζεσαι να μου την πεις - έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι όσο ποιο
ανοιχτόχρωμη είναι η επιδερμίδα του ανθρώπου, τόσο λιγότερο "μυρίζει")
βου)στο υποσυνείδητο τους έχει καταχωρηθεί το ξανθό χρώμα ως ισοδύναμο της
"αθωωότητας"/παιδικής ηλικίας ... (ξανθά ροδομάγουλα μωρά, ξανθά αγγελάκια) σε
αντίθεση με τα ποιο μελαχροινά χρώματα που τα έχουν συνδέσει με το "μυστήριο"/"δολοπλόκο"
(έχετε δει ποτέ καμιά ξανθή μάγισσα ??? ε??? όλες μελαχροινές τις κάνουν )

γου) οι φυσικά ξανθές στις μεσογειακές χώρες είναι εξαιρετικά σπάνιες και επομένως το
αρσενικό που καταφέρνει να εξασφαλίσει για τον εαυτό του μια από αυτές είναι σα να έχει
κερδίσει κάποιο "τρόπαιο" ... (εμείς οι καστανομελαχροινές καιρός να μετοικήσουμε σε
βορειότερες χώρες για να βρούμε την αντιμετώπιση που μας αξίζει)

όσο για εμάς τις γυναίκες ??? είναι φανερό ότι δεν έχουν πολυασχοληθεί να ερμηνεύσουν
τις δικές μας προτιμήσεις, γιατί το μόνο που έχω διαβάσει είναι ότι γενικά, προτιμούμε τους
ποιο "σκούρους" τύπους γιατί τους θεωρούμε ποιο "μπρουτάλ" ως άνδρες ....

tinkerbell
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εμένα πάλι μου αρέσουν οι μελαχροινοί (έως σκούροι) άντρες. Πώς τα καταφέρνω όμως πάντα και πέφτω πάνω σε ξανθούς;
Καρδιά αγγινάρα λοιπόν και για μένα.

love_angel
Επιφανές μέλος

Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι αμα δε θες να παντρευτεις?

Nininaou
Διάσημο μέλος

Μελαχρινό θα παντρευτώ...Γουάου

Σχετικά με τις εξηγήσεις από τις έρευνες (

Βέβαια, αν ξεφύγουμε από τα αγγελάκια και τα μωράκια,
μου φαίνεται ότι μάλλον στέκει περισσότερο η τρίτη.
Και όντως πρέπει να μετακομίσουμε

kalypso
Περιβόητο μέλος

Παλιά μου άρεσαν πολύ οι ξανθοί- ακόμα και τώρα όταν θα δω έναν ωραίο ξανθό άνδρα θα γυρίσω να τον κοιτάξω... Μετά από χρόνια αμφιταλάντευσης έχω καταλήξει στο ότι προτιμώ τους μελαχροινούς, που όμως έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. yes you can shoot me now

πς. το πόσο ελκυστικός είναι ένας άνθρωπος δεν έχει σχέση με το αν είναι ξανθός ή μελαχροινός, πρασινομάτης ή καστανομάτης, αν έχει ίσια μαλλιά ή μπούκλες, αν είναι ψηλός ή κοντός, χροντρός ή αδύνατος- αν αυτό που αποπνέει είναι κάτι απόμακρο και κρύο, τότε ακόμη και ο ωραιότερος άνθρωπος στον κόσμο να είναι, δεν θα είναι ελκυστικός.-
Nininaou
Διάσημο μέλος

yes you can shoot me now![]()

Συμφωνώ για το ανοιχτόχρωμο δέρμα. Και με το τελευταίο συμφωνώ.
Αλλά, όταν ο άλλος είναι ξανθός δεν μοιάζει και τόσο απόμακρος...

Χωρίς πλάκα, νομίζω ότι όλοι είμαστε αγγινάρες τελικά.Δεν απορρίπτουμε δηλαδή κάποιον για το χρώμα των μαλλιών του.Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και μία που να της αρέσουν οι μελαχρινοί, που να μην έχει κάνει τίποτα με ξανθό. Και το αντίστροφο. Ντάξει, μπορεί να μην έτυχε. Αλλά αν τύχαινε και ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση θα έκανε.

Δεν είναι πιο ελκυστικοί οι ξανθοί μωλε, απλά είναι αυτό που δεν έχουμε εδώ και γι αυτό μας φαίνονται ωραίοι- επειδή είναι κάτι το διαφορετικό.
Alan S. Miller Ph.D., Satoshi Kanazawa Ph.D.
Blond hair is unique in that it changes dramatically with age. Typically, young girls with light blond hair become women with brown hair. Thus, men who prefer to mate with blond women are unconsciously attempting to mate with younger (and hence, on average, healthier and more fecund) women. It is no coincidence that blond hair evolved in Scandinavia and northern Europe, probably as an alternative means for women to advertise their youth, as their bodies were concealed under heavy clothing.
εχει φαση το αγορι εχει φασηηηη εχει φαση το παιδι το παιδιιιιιι

Γραφτα ελληνικά καλέ!Αρχική Δημοσίευση από epote;617537[QUOTE:]Alan S. Miller Ph.D., Satoshi Kanazawa Ph.D.
Blond hair is unique in that it changes dramatically with age. Typically, young girls with light blond hair become women with brown hair. Thus, men who prefer to mate with blond women are unconsciously attempting to mate with younger (and hence, on average, healthier and more fecund) women. It is no coincidence that blond hair evolved in Scandinavia and northern Europe, probably as an alternative means for women to advertise their youth, as their bodies were concealed under heavy clothing.
Λοιπόν προτιμώ τους μελαχρινούς(οχι όμως στυλ πακιστάν) και τους καστανούς η καστανόξανθους.Κατάξανθους όχι, διότι και μόνο με τη σκέψη οτι μπορεί να είναι και κάπου αλλού ξανθοί ανατριχιάζω.

O μόνος ξανθός που μου αρέσει είναι ο Matthew Mcconaughey. Ε οκ ο άνθρωπος είναι κούκλος εκει δεν παίζει ρόλο το χρώμα των μαλλιων νομίζω, όταν ο άλλος είναι πανέμορφος.

antara6079
Νεοφερμένο μέλος

Μόλις μετακόμισε στην Ελλάδα τα έβαψε ξανθά. Πλατινέ.
Έξυπνη κοπέλα.
Μέχρι τα 30 μου είχα μαύρα μαλλιά (τα φυσικά μου).
Μια μέρα πήγα κομμωτήριο και έφυγα barbie.
Σας πληροφορώ ότι στο δρόμο μέχρι τη δουλειά μου (επειδή ζούσα και στο χωριό) μου κάνανε καμάκι μέχρι και γνωστοί.
Εννοείται ότι από τότε είμαι ξανθιά

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

...
Εννοείται ότι από τότε είμαι ξανθιά![]()
Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν και λάθη στη ζωή μας!
(πλακίτσα κάνω βέβαια!

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Από το 2002 και μετά δεν τα έχω βάψει και έχω το φυσικό μου χρώμα. (καστανό)
Διαπίστωσα λοιπόν ότι αυτό αρέσει πιο πολύ σε μένα και περίεργως αυτό έχει και μεγαλύτερη επιτυχία/απήχηση στο άλλο φύλλο συγκριτικά με όποιο άλλο χρώμα είχα δοκιμάσει στο παρελθόν.
in my case λοιπόν nature knows best.

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

πλάκα είχε, γιατί λες τρίχες είναι, τι διαφορά να κάνει, αλλά παραδόξως έκανε.
μετά βαρέθηκα την απήχηση, γύρισα στο κανονικό μου μαλλί και τέλος, ευτυχώς τώρα με θένε για αυτό που είμαι
χουχου
η ιδρίλ έχει ένα δίκιο, όσοι από μαύροι γίνατε κλόντια σίφερ, ΔΕ ΒΑΡΊΕΣΤΕ??
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.