ΡΗΝΟΥΛΑ Νεοφερμένο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 60 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2010 στις 23:01 Η ΡΗΝΟΥΛΑ έγραψε: #141 18-07-10 23:01 αν το άτομο έχει καλή συμπεριφορά, ο εαυτός του θα γίνει πολύ πιο όμορφος. αν όχι, και ο πιο όμορφος/η στο κόσμο να είναι, η ομορφιά του χάνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2010 στις 00:01 Η lovesome έγραψε: #142 19-07-10 00:01 Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Γενικά στους αντρες δεν μου αρέσουν τα βαμμένα μαλλία... απλά οι μελαχρινοί έχουν άλλη χάρη ρε παιδί μου! Το καστανόξανθο μ'αρέσει! το ξανθό εντελώς κάποιες φορές με χαλά! Ιδικά αν ειναι και συνδιασμός με γαλανά μάτια! Είναι πολύ... πως να το πω ασπούμε ο συνδιασμός που λέμε "ψηλός ξανθός γαλανομάτης" δεν ξέρω πως να το πω τώρα Ενώ να έχεις ένα μαυρομάλλη με γαλανές ματάρες! αχχχ εκεί λιώνεις...[το έκαναν μόδα οι emo και καλα ...μη χε...] ή ένα μελαχρινό με πράσινες ματάρες! μμμμμμμ με έπειασαν οι λιγούρες. ηαηα Πάντως πάντα εξαρτάται από το σύνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pink angel Νεοφερμένο μέλος Η pink angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:44 Η pink angel: #143 22-07-10 19:44 εγω δεν εχω προβλημα,παρολα αυτα συνθος με τραβανε οι καστανοι και οι μελαχρινοι ομως συμφωνω μαζι σου Dabbie αν ειναι μελαχρινος με γαλανα ματια ειναι πολυ γοητευτηκοσ και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2010 Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:04 Η Jimmaki έγραψε: #144 27-07-10 15:04 ποτέ δε παρατηρώ το χρώμα των μαλλιών κάποιου που θα μου αρέσει αλλά από το υποσυνείδητό μου πάντα είναι καστανόξανθοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #145 27-07-10 15:20 Μελαχρινοι και παλι μεχρινοι!!! Τα ματια δεν με πολυ απασχολουν, αρκει να εχει ωραιο βλεμμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η Drama Prinzessin: #146 27-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lovesome: Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Click για ανάπτυξη... Για όσες ενδιαφέρονται : Κοκκινομάλληδες υπάρχουν στην βόρεια Γερμανία! Είχα δει και είναι όντως κουκλιά! Και φυσικά οι πιο πολύ ξανθοί είναι εκεί..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:51 Η lovesome έγραψε: #147 27-07-10 16:51 αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η Drama Prinzessin: #148 27-07-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν το άτομο έχει καλή συμπεριφορά, ο εαυτός του θα γίνει πολύ πιο όμορφος. αν όχι, και ο πιο όμορφος/η στο κόσμο να είναι, η ομορφιά του χάνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2010 στις 00:01 Η lovesome έγραψε: #142 19-07-10 00:01 Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Γενικά στους αντρες δεν μου αρέσουν τα βαμμένα μαλλία... απλά οι μελαχρινοί έχουν άλλη χάρη ρε παιδί μου! Το καστανόξανθο μ'αρέσει! το ξανθό εντελώς κάποιες φορές με χαλά! Ιδικά αν ειναι και συνδιασμός με γαλανά μάτια! Είναι πολύ... πως να το πω ασπούμε ο συνδιασμός που λέμε "ψηλός ξανθός γαλανομάτης" δεν ξέρω πως να το πω τώρα Ενώ να έχεις ένα μαυρομάλλη με γαλανές ματάρες! αχχχ εκεί λιώνεις...[το έκαναν μόδα οι emo και καλα ...μη χε...] ή ένα μελαχρινό με πράσινες ματάρες! μμμμμμμ με έπειασαν οι λιγούρες. ηαηα Πάντως πάντα εξαρτάται από το σύνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pink angel Νεοφερμένο μέλος Η pink angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:44 Η pink angel: #143 22-07-10 19:44 εγω δεν εχω προβλημα,παρολα αυτα συνθος με τραβανε οι καστανοι και οι μελαχρινοι ομως συμφωνω μαζι σου Dabbie αν ειναι μελαχρινος με γαλανα ματια ειναι πολυ γοητευτηκοσ και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2010 Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:04 Η Jimmaki έγραψε: #144 27-07-10 15:04 ποτέ δε παρατηρώ το χρώμα των μαλλιών κάποιου που θα μου αρέσει αλλά από το υποσυνείδητό μου πάντα είναι καστανόξανθοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #145 27-07-10 15:20 Μελαχρινοι και παλι μεχρινοι!!! Τα ματια δεν με πολυ απασχολουν, αρκει να εχει ωραιο βλεμμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η Drama Prinzessin: #146 27-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lovesome: Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Click για ανάπτυξη... Για όσες ενδιαφέρονται : Κοκκινομάλληδες υπάρχουν στην βόρεια Γερμανία! Είχα δει και είναι όντως κουκλιά! Και φυσικά οι πιο πολύ ξανθοί είναι εκεί..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:51 Η lovesome έγραψε: #147 27-07-10 16:51 αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η Drama Prinzessin: #148 27-07-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Γενικά στους αντρες δεν μου αρέσουν τα βαμμένα μαλλία... απλά οι μελαχρινοί έχουν άλλη χάρη ρε παιδί μου! Το καστανόξανθο μ'αρέσει! το ξανθό εντελώς κάποιες φορές με χαλά! Ιδικά αν ειναι και συνδιασμός με γαλανά μάτια! Είναι πολύ... πως να το πω ασπούμε ο συνδιασμός που λέμε "ψηλός ξανθός γαλανομάτης" δεν ξέρω πως να το πω τώρα Ενώ να έχεις ένα μαυρομάλλη με γαλανές ματάρες! αχχχ εκεί λιώνεις...[το έκαναν μόδα οι emo και καλα ...μη χε...] ή ένα μελαχρινό με πράσινες ματάρες! μμμμμμμ με έπειασαν οι λιγούρες. ηαηα Πάντως πάντα εξαρτάται από το σύνολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pink angel Νεοφερμένο μέλος Η pink angel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2010 στις 19:44 Η pink angel: #143 22-07-10 19:44 εγω δεν εχω προβλημα,παρολα αυτα συνθος με τραβανε οι καστανοι και οι μελαχρινοι ομως συμφωνω μαζι σου Dabbie αν ειναι μελαχρινος με γαλανα ματια ειναι πολυ γοητευτηκοσ και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Ιουλίου 2010 Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:04 Η Jimmaki έγραψε: #144 27-07-10 15:04 ποτέ δε παρατηρώ το χρώμα των μαλλιών κάποιου που θα μου αρέσει αλλά από το υποσυνείδητό μου πάντα είναι καστανόξανθοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #145 27-07-10 15:20 Μελαχρινοι και παλι μεχρινοι!!! Τα ματια δεν με πολυ απασχολουν, αρκει να εχει ωραιο βλεμμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η Drama Prinzessin: #146 27-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lovesome: Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Click για ανάπτυξη... Για όσες ενδιαφέρονται : Κοκκινομάλληδες υπάρχουν στην βόρεια Γερμανία! Είχα δει και είναι όντως κουκλιά! Και φυσικά οι πιο πολύ ξανθοί είναι εκεί..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:51 Η lovesome έγραψε: #147 27-07-10 16:51 αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η Drama Prinzessin: #148 27-07-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν εχω προβλημα,παρολα αυτα συνθος με τραβανε οι καστανοι και οι μελαχρινοι ομως συμφωνω μαζι σου Dabbie αν ειναι μελαχρινος με γαλανα ματια ειναι πολυ γοητευτηκοσ και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimmaki Νεοφερμένο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 73 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:04 Η Jimmaki έγραψε: #144 27-07-10 15:04 ποτέ δε παρατηρώ το χρώμα των μαλλιών κάποιου που θα μου αρέσει αλλά από το υποσυνείδητό μου πάντα είναι καστανόξανθοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #145 27-07-10 15:20 Μελαχρινοι και παλι μεχρινοι!!! Τα ματια δεν με πολυ απασχολουν, αρκει να εχει ωραιο βλεμμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η Drama Prinzessin: #146 27-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lovesome: Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Click για ανάπτυξη... Για όσες ενδιαφέρονται : Κοκκινομάλληδες υπάρχουν στην βόρεια Γερμανία! Είχα δει και είναι όντως κουκλιά! Και φυσικά οι πιο πολύ ξανθοί είναι εκεί..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:51 Η lovesome έγραψε: #147 27-07-10 16:51 αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η Drama Prinzessin: #148 27-07-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποτέ δε παρατηρώ το χρώμα των μαλλιών κάποιου που θα μου αρέσει αλλά από το υποσυνείδητό μου πάντα είναι καστανόξανθοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 15:20 Η aporw έγραψε: #145 27-07-10 15:20 Μελαχρινοι και παλι μεχρινοι!!! Τα ματια δεν με πολυ απασχολουν, αρκει να εχει ωραιο βλεμμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η Drama Prinzessin: #146 27-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lovesome: Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Click για ανάπτυξη... Για όσες ενδιαφέρονται : Κοκκινομάλληδες υπάρχουν στην βόρεια Γερμανία! Είχα δει και είναι όντως κουκλιά! Και φυσικά οι πιο πολύ ξανθοί είναι εκεί..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:51 Η lovesome έγραψε: #147 27-07-10 16:51 αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η Drama Prinzessin: #148 27-07-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μελαχρινοι και παλι μεχρινοι!!! Τα ματια δεν με πολυ απασχολουν, αρκει να εχει ωραιο βλεμμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:48 Η Drama Prinzessin: #146 27-07-10 16:48 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lovesome: Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Click για ανάπτυξη... Για όσες ενδιαφέρονται : Κοκκινομάλληδες υπάρχουν στην βόρεια Γερμανία! Είχα δει και είναι όντως κουκλιά! Και φυσικά οι πιο πολύ ξανθοί είναι εκεί..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:51 Η lovesome έγραψε: #147 27-07-10 16:51 αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η Drama Prinzessin: #148 27-07-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Και οι με πορτοκαλί μαλλιά και φακίδες έχουν κάτι ελκυστικό Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από lovesome: Τι κόλλημα με τους κοκκινομάλληδες εε! Νταξ και μενα μ'αρέσουν αλλά να ειναι φυσικό! Αν το βάψεις δεν έχει νόημα! Click για ανάπτυξη... Για όσες ενδιαφέρονται : Κοκκινομάλληδες υπάρχουν στην βόρεια Γερμανία! Είχα δει και είναι όντως κουκλιά! Και φυσικά οι πιο πολύ ξανθοί είναι εκεί..!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 16:51 Η lovesome έγραψε: #147 27-07-10 16:51 αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η Drama Prinzessin: #148 27-07-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:06 Η Drama Prinzessin: #148 27-07-10 17:06 Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lovesome: αυριο πάω Β.Γερμανία ΤΕΛΟΣ ηαηαηα! Click για ανάπτυξη... Μαζίιι σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovesome Εκκολαπτόμενο μέλος Η για σήμερα Debbie ;p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 316 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 17:20 Η lovesome έγραψε: #149 27-07-10 17:20 Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηαηαηα! περνω εγώ κοκκινομάλλη και εσύ ξανθο? ή θες και εσύ κοκκινομάλλη? νο προμπ! ένα σωρό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin είναι αόρατη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2010 στις 19:30 Η Drama Prinzessin: #150 27-07-10 19:30 Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχαχαχα! εγώ πέρνω ξανθό!! οι κοκκινομάλληδες είναι δικοί σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arte Νεοφερμένο μέλος Η Άρτεμη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 13:06 Η arte έγραψε: #151 01-08-10 13:06 μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μελαχρινοι και καστανομαλληδες ειναι πολυ ωραιοι και γοητευτικοι...οι ξανθοι ενταξει...δεν μου αρεσουν..καλα τους κοκκινομαλληδες...ε τι να πω?ελεος...οι κοκκινομαλλες ειναι γλυκουλες...οι αντρες ομως ειναι...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:31 Ο Άγγελος έγραψε: #152 01-08-10 14:31 οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 14:58 Η fantasmenos: #153 01-08-10 14:58 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι σκοτεινός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:02 Ο Άγγελος έγραψε: #154 01-08-10 15:02 ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειμαι σκοτεινος... μιλαμε οτι θελεις φακο για να με δεις..8)8)8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο DrStrangelove: #155 01-08-10 15:50 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: οι ξανθοι ανθρωποι ειναι πιο φωτεινοι,,αρα τραβανε πιο πολυ προσοχη.. αλλα αυτο ταιριαζει πιο πολυ στις γυναικες... οι γυναικες φαινεται θελουν τους ανδρες..πιο σκοτεινους.. Click για ανάπτυξη... Οι όμορφες και ενδιαφέρουσες γυναίκες είναι οι σκοτεινές. Οι γυναίκες είναι Σελήνη, οι άντρες είναι 'Ηλιος. Η γυναίκα θα αποκαταστήσει την πραγματική της φύση μόνο όταν στείλει στο διάολο το ροζουλί και ανακαλύψει και καλλιεργήσει το θαυμάσιο σκοτάδι μέσα της. Τα μαλλιά ποιός τα χε@@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs είναι αόρατος. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:13 Ο Buggs έγραψε: #156 01-08-10 17:13 Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ψηφισα "δεν έχω προτίμηση" γιατί έχω προτιμησεις και στις ξανθές και στις μελαχροινές, υπο συνθήκες. Οι μελαχροινές μου φαινονται πιο όμορφες. Εχουν μια πιο δυνατή, άγρια ομορφιά. Η ίδια γυναίκα, με μαύρα μαλιά είναι πολυ πιο σαγηνευτική απ'ότι άν ήταν ξανθιά. Γοητεύομαι λοιπόν, ίσως και να μαγεύομαι, πιο εύκολα απο μια μελαχροινή. Ομως στην προσωπική μου τουλάχιστον εμπειρία οι ξανθιές ήταν πολυ πιο τρυφερές, πιο συναισθηματικές, και πιο ευχάριστες. Στο σέξ ήταν πιο εξτρίμ. Επίσης δεν ξερω αν μου φάνηκε ετσι, αλλά κατα συντριπτικη πλειοψηφία ήταν πιο αισιόδοξες και πιο γελαστές ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
airg Νεοφερμένο μέλος Ο airg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 1 Αυγούστου 2010 στις 17:23 Ο airg έγραψε: #157 01-08-10 17:23 black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
black is beautiful !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Konstans29185 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ναντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:12 Η Konstans29185: #158 01-08-10 20:12 Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 26 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 many of Filip ChristosM89 Varus fourkaki giannhs2001 Wonderkid Wanda johnsala Requiem taketrance camil Serotonin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μελαχρινούς!Έχουν κάτι πιο αρρενωπό (χωρίς να αποκλείεται το ίδιο να μου εμπνέει και ένας ξανθός,καστανός κλπ).Οι άντρες θέλω να προτιμούν ΞΑΝΘΕΣ χωρίς συγκεκριμένο λόγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alkgeopa Νεοφερμένο μέλος Ο Άλκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Μουζάκι (Καρδίτσα). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2010 στις 20:24 Ο alkgeopa έγραψε: #159 01-08-10 20:24 Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σημασία δεν έχει τόσο το περιτύλιγμα όσο το περιεχόμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2010 στις 23:09 Ο KingFox έγραψε: #160 11-11-10 23:09 Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν έχω προτίμηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.