Guest 781029
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Οπως και να εχει, μισω τις πρωΐνες ωρες... Ολοι κυκλοφωρουν αγχωμενοι, εχει φασαρια εχει πολυ δυνατο ηλιο, πολυ ζεστη το καλοκαιρι, και δεν μπορεις να συγκεντρωθεις αφου εχει φασαρια, ουτε να πας για καφε αφου ολα τα μαγαζια ειναι γεματα (και ολοι οι φιλοι δουλευουν) και γενικοτερα ο πανικος εξω δεν παλευται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gd89
Εκκολαπτόμενο μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Οι άνθρωποι είναι πιο ήρεμοι πιο χαμογελαστοί, δεν υπάρχει η τρέλα, τα νεύρα και το άγχος στους δρόμους!!!
Είναι οι ώρες που χαλαρώνω , ίσως και οι πιο δημιουργικές της μέρας μου!!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

ουτε νυχτερινος, ουτε πρωινοςμεσημεριανος-απογευματινος...
Πω, αυτές είναι οι χειρότερες ώρες για μένα...εκείνο το 3ωρο μετά το φαγητό δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...

Οι καλητερες μου ωρες ειναι τα χαραματα. 3-6 πμ περιπου. Μ'αρεσει ειτε να ξυπναω τοσο νωρις, να αραζω, να πινω τον καφε μου και να εχω απλετο χρονο για να ξυπνισω και να κανω ολα οσα σε διαφορετικη περιπτωση θα εκανα πριν κοιμιθω, ειτε να κοιμαμε κατι τις 7-8 το πρωΐ και να εχω κατσει αυτες τις ωρες να πιω τις μπυρες μου και να κανω τα ιδια πραγματα...!
Οπως και να εχει, μισω τις πρωΐνες ωρες... Ολοι κυκλοφωρουν αγχωμενοι, εχει φασαρια εχει πολυ δυνατο ηλιο, πολυ ζεστη το καλοκαιρι, και δεν μπορεις να συγκεντρωθεις αφου εχει φασαρια, ουτε να πας για καφε αφου ολα τα μαγαζια ειναι γεματα (και ολοι οι φιλοι δουλευουν) και γενικοτερα ο πανικος εξω δεν παλευται!
Χαράματα και εμένα, αλλά όχι να ξυπνήσω αλλά να πάω για ύπνο...Γιατί συνήθως σημαίνει πως έχω βγει έξω και έχω περάσει καλά για να το τραβήξω τόσο

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικα εγω χρειαζομαι πολυ ωρα να ξυπνησω... και το βραδυ δε λειτουργω... μονο για παρτυΠω, αυτές είναι οι χειρότερες ώρες για μένα...εκείνο το 3ωρο μετά το φαγητό δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...

Άγγελος
Επιφανές μέλος

6-8 το απογευμα ειναι η δυνατοτερη ωρα μου..
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τη νύχτα που έχει ησυχία και το τηλέφωνο ΔΕΝ χτυπάει....
Κλεινεις το κινιτο, κατεβαζεις το ακουστικο του σταθερου και εχεις πετυχει το ιδιο αποτελεσμα!

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

πόσο μοιαζουμε οι κριοίΛειτουργῶ τέλεια τὴν τελευταία στιγμὴ προτοῦ ἐκπνεύσει κάποια προθεσμία...

Εγώ δεν πίνω καν καφέ, αλλά σε πληροφορώ ότι πτυχιακή εργασία και αμέτρητες άλλες δουλειές τις έχω κάνει 22:00 με 8:00 το πρωί. Αλλά κοιμάμαι μέχρι τις 17:00 το απόγευμα μετά... (vampire style)Όποιος ισχυρίζεται ότι αποδίδει καλύτερα τις βραδινές ώρες, μάλλον στο αίμα του τρέχουν τρελές ποσότητες καφείνης![]()

Οὔτε πρωϊνὸς οὔτε νυκτερινός. Λειτουργῶ τέλεια τὴν τελευταία στιγμὴ προτοῦ ἐκπνεύσει κάποια προθεσμία...
Με το τίποτα! αγχώνομαι και μπλοκάρω εντελώς!

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

το μυαλό στροφάρει καλύτερα κι έχω πολύ περισσότερη ενέργεια! το κακό είναι ότι αν ξενυχτάω πολύ, μετά δεν μπορώ να σηκωθώ μια νορμαλ ώρα για αρκετές μέρες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.