Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Οτι συμβαίνει, συμβαίνει, στα αγγλικά υπάρχει και ο όρος "f**k buddy". Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, αφου είναι φίλος, και κατα συνέπεια ταιριάζετε σαν χαρακτήρες αν θέλεις να κάνεις και σεξ μαζί του, άρα σε ελκύει ερωτικά, γιατί να μην κάνετε κανονική σχέση?

(Το 2ο πρόσωπο είναι χάριν ευκολίας, δεν απευθύνομαι (μόνο) σε σένα αλλά σε οποιονδήποτε το θεωρεί καλή ιδέα καθώς αδυνατώ να καταλάβω τη λογική του!)
Ας κανω εγω το συνηγορο του διαβολου λοιπον: (

)
Γιατι,
α) Μπορει μεν να μην "ταιριάζετε σαν χαρακτήρες ", αλλα να κολλατε (δεν ξερω πως να το εκφρασω καλυτερα

) Πχ, εγω και η κολλητη μου (οχι οτι ειμαστε fuckbuddies, ως παραδειγμα το φερνω) ειμαστε αρκετα διαφορετικοι. Εγω πηγαινω κατα 97% για καφε, αυτη βγαινει σε clubs, party, dance festivals,κτλ. Εγω δεν καπνιζω/πινω/κανω ναρκωτικα, αυτη το αντιθετο... Παρολα αυτα, συμφωνουμε στις αποψεις μας για πολλα θεματα, περναμε γαμ@τα μαζι (no pun intended!

) και εχουμε και οι δυο τρελο κεφι. Οποτε για φιλοι λεει τρελα, ως ζευγαρι θα ημαστε αποτυχια!
β) Μπορει να μην θελεις και ο,τι συνεπαγεται μια σχεση (δεσμευση, ελεγχος, ζηλια, σεξ μονο με ενα ατομο, κτλ)
γ) Ειναι καπως δυσκολο να πεις στην κοπελα/αγορι με το οποιο εχεις σχεση " Εχω κ...ες, παμε να το κανουμε;", ενω στο fuckbuddy σου που ξερει οτι μονο αυτο θες, δεν εχεις προβλημα και δεν θα σε παρεξηγησει.
δ) Μπορει ο ενας απο τους δυο να εχει ηδη σχεση!
Αν σκεφτω κι αλλα, θα επανελθω!

Παντως δεν λεω οτι ειμαι υπερ ή οχι, απλα απανταω στο δικο σου Post, οπως ειπα και πιο πανω ως συνηγορος του διαβολου!