Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:oh yes...πολλαπλούς οργασμούς!!!!!!!!!![]()
![]()
Μην μιλάτε για οργασμούς μεσημεριάτικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Μην μιλάτε για οργασμούς μεσημεριάτικα![]()
8)
εχεις δίκιο...οι πρωινοί είναι οι καλύτεροι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:εχεις δίκιο...οι πρωινοί είναι οι καλύτεροι![]()
![]()

Άσε που μετά δεν χρειάζομαι καφέ για να συνεχίσω την ημέρα 8)

Με την προϋπόθεση οτι δεν είμαι δεσμευμένη...
Άλλωστε εκεί είναι και η ουσία του...
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλες όμως ήταν ενδιαφέρουσες.... δεν υπήρχε φορά που να βαριόμουν με κάποια απο αυτές.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα.
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

αποφασισαμε με τον πρωην μου να κανουμε ελευθερη σχεση.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Εάν ελεύθερη σχέση σημαίνει μόνο για το sex, τότε ναι.. :S
γιατί τι άλλο σημαίνει?
Δεν το λέω ειρωνικά, απλά δεν πάει το μυαλό μου πουθενά αλλού...

Black_Butter_flies
Νεοφερμένο μέλος

Φανταστείτε πόσο καλά περνούσα όμως ως τότε, για να λέω τώρα "γιατί όχι;"

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

nikita13
Διάσημο μέλος

Για μένα τίποτα χωρίς συναίσθημα δεν έχει νόημα..

akfo7
Νεοφερμένο μέλος

openopen
Νεοφερμένο μέλος

Μου έχει μείνει σαν εμπειρία τώρα πια και σαν μια πολύ ωραία ανάμνηση. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι κακό αυτή η κατάσταση, απλά ίσως να είναι μια φάση της ζωής που πρέπει να περάσουμε για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω….
Φυσικά είμαι υπέρ αυτής της κατάστασης μόνο και όταν και οι δυο οι συμμετέχοντες θεωρούν την σχέση τους ελεύθερη και όχι όταν η αντίληψη της ελεύθερης σχέσης είναι μονόπλευρη.

yertle
Νεοφερμένο μέλος

εγω νεοσυλεκτος φανταρος ετων 24, αυτη προσφατως χωρισθεισα 31 ετων με 2 παιδακια. γνωριμια κυριολεκτικα του π**τσου, κατευθειαν στο ψαχνο/κρεβατι. αυτη δηλωνε" πιεσμενη απο τον γαμο κτλ κτλ και να χαρει την ζωη της κτλ, κτλ,κτλ. "
Αλλο που δεν ηθελα και εγω, φανταρακι, πηγαινελα στην επαρχια και το φαι στο πιατο οποτε ημουν πειραια, η χημεια μας στο σεξ αψογη, η κοπελα ξυπνια, ομορφη και συζητισημη, ολα μελι γαλα που λεει και η εφη θωδη...
στο τριμηνο πανω και ενω ειμαι στο πενταγωνο για διμηνη εκπαιδευση, βαραω σκοπια ανημερα της γιορτης μου και χτυπαει το κινητο. "καλησπερα χρονια πολλα, κτλ κτλ θα ειμαι στην πυλη σε τοση ωρα". παω ο δολιος στην πυλη και νατην με τα γλυκα της τα δωρακια της και ολα τα σχετικα. τεραστια χειρονομια και να την εχει ο θεος καλα, ομως η σχεση μας ηταν αυτο που ξεκινησε ?
οχι οπως ολοι καταλαβατε. η κοπελα ειχε αλλαξει το τροπαριο στο "εισαι πολυ καλος και με προσεχεις εν αντιθεσει με τον αντρα μου, κτλ κτλ, σε αγαπω και εισαι τα παντα για μενα!" - κοκκαλο ο νεοσυλεκτος !
για την ιστορια μετα απο κανα μηνα (βοηθησε και η μεταθεση στην κρητη) χωρισαμε και δυστυχως αυτη το πηρε ποολυυ βαρεως, ηταν χαλια, μου εστελνε δωρακια και γραμματα και στην κρητη (περιττο να σας πω τι ακουγα απο τα συνφανταρα και τους αξιωματικους)
το κορυφαιο βεβαια της υποθεσης, ειναι πως τωρα, 5 χρονια μετα, εγω μετακομισα και μενω μονος μου ενω αυτη ξαναπαντρευτηκε και ο καλος θεουλης, προφανως αφηρημενος, μας εφερε στην ιδια γειτονια με συναντησεις, συνοδεια συζυγου και τεκνων, στο σουπερ μαρκετ η στον δρομο η οπου αλλου μπορειτε να φανταστειτε!
για να μην μακρυγορουμε, οσο και δεν το παραδεχομαστε ο ψυχισμος των γυναικων διαφερει αρδην απο των αντρων. το δικο μας κεντρο αποφασεων βρισκεται αναμεσα στα ποδια μας και δεν επικοινωνει με την καρδια μας, πολλες δε φορες (και εκει αρχιζουν τα προβληματα) δεν επικοινωνει ουτε με τον εγκεφαλο μας.
η γυναικα (ακομα και η πιο φτηνη) εχει εναν συναισθηματισμο στην φυση της και οσο και αν το παλεψει δεν μπορει να το αποβαλλει. ακομα και αν κανει one night stand η μια ελευθερη σχεση, καποια στιγμη αισθανεται κενη και προσπαθει να το αλλαξει ή/και φευγει
PS. sorry για το μακροσκελες κειμενο
Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από yertle:η γυναικα (ακομα και η πιο φτηνη) εχει εναν συναισθηματισμο στην φυση της και οσο και αν το παλεψει δεν μπορει να το αποβαλλει.
Μπαααα....δεν θα το ελεγα...
Urban Legend οτι ολες οι γυναικες ειναι συναισθηματικες....

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.