Neraida
Επιφανές μέλος

ενιγουει....ετσι το καταλαβαινω εγω..η ανυπαρξια συναισθηματων δεν ειναι αυτη που μας κανει να μιλαμε για μια σχεση μονο για σεξ?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Το να κάνεις "σχέση" μόνο για sex σημαίνει ότι δεν έχεις απαίτηση για κάτι άλλο. Όχι ότι δεν υπάρχουν συναισθήματα. Πάντα υπάρχουν συναισθήματα...
Όπως είχα πει και πιο πριν, εγώ το καταλαβαίνω ως το να μην ζητάς κάτι παραπάνω από την σχέση εκτός από αυτό. Για παράδειγμα, θα μπορούσε να υπάρχει περίπτωση που υπάρχουν και τα παραπάνω (για σένα) συναισθήματα, αλλά για x, y λόγους να μην θέλεις να κάνεις κανονική σχέση.
ενιγουει....ετσι το καταλαβαινω εγω..η ανυπαρξια συναισθηματων δεν ειναι αυτη που μας κανει να μιλαμε για μια σχεση μονο για σεξ?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Για παράδειγμα, θα μπορούσε να υπάρχει περίπτωση που υπάρχουν και τα παραπάνω (για σένα) συναισθήματα, αλλά για x, y λόγους να μην θέλεις να κάνεις κανονική σχέση.
Ναι αμε, να εχεις ηδη μια!!!!

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

Οποτε δεν καταλαβαινω τα συναισθηματα τι ρολο παιζουν...αυτο λεω η κατακαημενη!
Γιατι για μενα το πλεον προφανες ειναι οτι για να θες μονο σεξ απο καποιον σημαινει οτι δε σε καλυπτει σε κατι αλλο...αρα και απο συναισθηματικης πλευρας...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ε, αν θες μόνο για σεξ τότε δεν παίζουν κάποιο ρόλο τα συναισθήματα - αλλιώς δεν θα λέγαμε "μόνο για το σεξ" και θα 'χε άλλο τίτλο το τόπικ.Ναι ρε παιδια, αλλα εδω μιλαμε για μια σχεση τυπου "ελευθερης", που το μονο ζητουμενο ειναι το σεξ..
Οποτε δεν καταλαβαινω τα συναισθηματα τι ρολο παιζουν...αυτο λεω η κατακαημενη!
Γιατι για μενα το πλεον προφανες ειναι οτι για να θες μονο σεξ απο καποιον σημαινει οτι δε σε καλυπτει σε κατι αλλο...αρα και απο συναισθηματικης πλευρας...

Δεν κανει σχεση και το εξηγει και στον αλλο, να μην εχει φλουδες (Μπεζαντακου power!) ελπιδες.
Κανει σχεση και ουσιαστικα εχει τον αλλο μονο για sex, αλλα δεν του το λεει γιατι τον βολευει καλλιτερα.(κατακριτεο για εμενα)
Κανει σχεση και τα μιλανε και λενε οτι ακου "Βασικος αξονας της σχεσης μας ειναι το σεξ.Τωρα γιατι ειμαστε μαζι και σε μονογαμικο στυλ, δεν ξερω, αλλα μην το κουραζουμε κιολας".
Δεν κανει σχεση και δεν εξηγει τιποτα.Χωριο που φαιεται κολαουζο δεν θελει.
Δεν μου ερχεται κατι αλλο γιατι πειναω.

Εγω οταν θελω μονο σεξ ΔΕΝ κανω σχεση.
Οχι οτι το σεξ δεν ειναι πολυ σημαντικο σε μια επιτυχημενη σχεση, αλλα προσωπικα οταν κανω σχεση κανω σχεση.(οι λογοι πολλοι μην γραφω τωρα ε?ΝΑΙ!)
Γιατι εχουμε καταντησει την λεξη σχεση να εχει γινει....το ιδιο χωρις το "σ" στην αρχη.

butterfly1985
Νεοφερμένο μέλος

Ελπίζω να είστε όλοι καλά....

Σχετικά με την ερώτηση.... Νομίζω έχει 2 πλευρές.....
Όταν ξεκινάς μια σχέση... ποτέ δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει.... Δυστυχώς... Ποτέ. Απλά ελπίζει ο καθένας σε αυτό που ονειρεύεται. Έτσι λοιπόν ίσως ο ένας να ελπίζει σε μια ιδανική σχέση με μέλλον και ο άλλος απλά σε στιγμές ευχαρίστησης.
Καλό είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και σεβασμός, αλλά πάνω απ' όλα αυτοσεβασμός. Μη στεκόμαστε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση ή σε αυτά που μας προσφέρει ο άλλος τη στιγμή του πάθους.... Σκεφτείτε μόνο, ότι μπορεί κάποιος άλλος να μας προσφέρει και τα παραπάνω... αλλά και ακόμη περισσότερα!! Μια ζεστή αγκαλιά, ένα αληθινό χάδι, ένα γλυκό βλέμμα... λόγια αλήθειας... καρδιάς...

Ας κοιτάξουμε και εμάς... τι πιο σημαντικό;
Με λίγα λόγια δηλαδή... μη δεχτείτε ποτέ κάτι τέτοιο... μια ελεύθερη σχέση...
Δε ξέρεις πότε που μπορεί να σε οδηγήσει... Και αν ερωτευτείς το απαγορευμένο;
... και αν;!!! Τότε τι κάνεις, μου λες;
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Η ζωή είναι πιο ωραία, όταν είναι απρόβλεπτη.
θανασης4356
Νεοφερμένο μέλος

αντίθετα στον άντρα ότι κάτσει
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

θανασης4356
Νεοφερμένο μέλος

αλλά λίγες το κάνουν και αυτές και αυτές το μετανιώνουν ...
kalypso
Περιβόητο μέλος

Μην βάζεις και το χέρι στη φωτιά....
Απλά οι άντρες, δεν ξέρω πώς αλλά μπορείτε και τα διαχωρίζετε... Οι γυναίκες δενόμαστε...

Vkey
Επιφανές μέλος

Δεν με θέλει λέμε

roumana
Διάσημο μέλος

Μια φορά ήθελα να δοκιμάσω την γλύκαΠάντως όσες φορές ξεκίνησα σε ελεύθερο σε σχέση μου βγήκε....
Δεν με θέλει λέμε![]()

Vkey
Επιφανές μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

καλά το χέρι δεν το βάζω στην φωτά για τίποτα είμαι σίγουρη ότι θα καώ ...
αλλά λίγες το κάνουν και αυτές και αυτές το μετανιώνουν ...
στη ζωη δεν πρεπει να μετανιωνεις για τιποτα που σε εκανε να περασεις καλα.. εκτος και αν σκοπιμα ή μη πληγωσες καποιον αλλον..
γιατι αν δε σε εκανε να περασεις καλα.. δε θα το εκανες! με το ζορι δε σε βαζει κανενας.. ουτε μπορω να δεχτω το "ηταν μια στιγμη αδυναμιας!" (αα ρε Πασχαλη!!!)

ολα εμπειριες ειναι... να μαθεις απο το λαθος σου ναι... αλλα οχι και να μετανιωσεις. αφου μεσα απο αυτο, ισως εχεις γινει και καλυτερος ανθρωπος!
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ο Χριστός και η Παναγία και οι Αγιοι Πάντες μαζί......Μια φορά ήθελα να δοκιμάσω την γλύκα… και κατέληξε σε γάμο…
![]()

roumana
Διάσημο μέλος

χαχα... τι έπαθες?Ο Χριστός και η Παναγία και οι Αγιοι Πάντες μαζί......![]()

Όταν τον είδα είπα «τον γουστάρω τρελά, θα κάνω σεξ και εξαφανίζομαι μετά αν θέλει δέσμευση». Εμ… δεν μου έκατσε η φάση…τον ερωτεύτηκα πριν να φτάσουμε στο σεξ.

Ηρω : αυτο που λες θελει προσοχή, γιατι αν εχεις νοοτροπια του "δε μετανιωνω ποτε και για τιποτα" , τοτε θα δικαιολογεις παντα τον εαυτο σου, οτι χαζομαρα και να κανεις, και τότε ειναι που δε θα μαθαινεις ποτέ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.