aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξεκιναω διαιτα!!! ΤΕΛΟΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!

Παιδια δωστε κουραγια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος

είμαι 59,κάτι .. σχεδόν 60 κιλά

κ φαίνεται λίγο η κοιλίτσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

κ εγώ 9έλω να χάσω 2-3 κιλά
είμαι 59,κάτι .. σχεδόν 60 κιλά :O
κ φαίνεται λίγο η κοιλίτσα![]()

δεν μιλανε ποτε σε ενα τετοιο θεμα για 2-3 κιλα!!!

Υπαρχουν και πονεμενοι ανθρωποι..

gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος

κάπου στα 55kg

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

βασικά.. 9έλω να φτάσω εκεί που ήμουν παλιά...
κάπου στα 55kg![]()
δεν το σωζεις...

gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Για ενα μήνα,έκανα 3 ώρες γυμναστική (2 ώρες συνεχές τρέξιμο - γύρω στα 20 χλμ minimum την μέρα) και έτρωγα το πρωι αρκετα καλά,το μεσημέρι κανονικά και το απόγευμα ενα φρούτο.
Τώρα εχω φτάσει 63 και συνεχίζω να χάνω,παρολο που δεν θελω

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω μεσα στις Πανελλήνιες,ειχα φτάσει 70 και αποφάσισα μολις τέλειωσα να φτάσω στα παλιά μου (66).
Για ενα μήνα,έκανα 3 ώρες γυμναστική (2 ώρες συνεχές τρέξιμο - γύρω στα 20 χλμ minimum την μέρα) και έτρωγα το πρωι αρκετα καλά,το μεσημέρι κανονικά και το απόγευμα ενα φρούτο.
Τώρα εχω φτάσει 63 και συνεχίζω να χάνω,παρολο που δεν θελω![]()
Μα πως μπορειται και τρεχετε τοσες ωρες??

Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγα σιγα,θα αρχίσεις.Στην αρχή,2 γυρους.Την επόμενη 3.Την παραεπόμενη 4.Η με πιο χαλαρούς ρυθμους,αν θες.
Και καλο στο τρεξιμο,ειναι να παιρνεις σωστες αναπνοες και να κρατας εναν σταθερο ρυθμό(οχι απαραιτητα γρηγορο),χωρις να σταματας.Εαν αυξομειώνεις την ταχυτητα σου,κουράζεσαι πιο εύκολα.

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα μου εχει γίνει συνήθεια πια.
Σιγα σιγα,θα αρχίσεις.Στην αρχή,2 γυρους.Την επόμενη 3.Την παραεπόμενη 4.Η με πιο χαλαρούς ρυθμους,αν θες.
Και καλο στο τρεξιμο,ειναι να παιρνεις σωστες αναπνοες και να κρατας εναν σταθερο ρυθμό(οχι απαραιτητα γρηγορο),χωρις να σταματας.Εαν αυξομειώνεις την ταχυτητα σου,κουράζεσαι πιο εύκολα.![]()
οταν πηγαινα γυμναστηριο εκανα κι εγω διαδρομο..αλλα με μιση καρδια..

Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Εκει ειναι το πρόβλημα;Παρε ενα mp3 και άκου μουσικούλα ή πεισε καμια φίλη/φίλο να πηγαίνετε μαζί

Δες αν υπάρχει καποιο δημοτικό γηπεδο ,κοντα στην περιοχη σου

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα πως μπορειται και τρεχετε τοσες ωρες??το βαριεμαι ελεεινα...
![]()
Δεν θα έπρεπε.
Έχεις από τα ομορφότερα μέρη της Αθήνας
για αθλοπαιδείες,
δίπλα σου.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν θα έπρεπε.
Έχεις από τα ομορφότερα μέρη της Αθήνας
για αθλοπαιδείες,
δίπλα σου.
Το υποθεσω οτι λες το αλσος??

moonlight
Διάσημο μέλος

Δύναμη και θυσίες θέλει. Μουν σκέφτηκες ότι με τόσο λίγο φαγητό μπλοκάρεις το μεταβολισμό σου; Λογικό είναι να μη χάνεις, ο οργανισμός σου το κάνει σαν άμυνα (κάπου θα σπάσει βέβαια), δεν είναι καλό το τόσο λίγο φαγητό. Καλύτερα πολλά μικρά γεύματα χαμηλά σε θερμίδες παρά να ψοφάς στην πείνα.
μα τοσο ετρωγα παντα..

πριν δυο χρονια μετα απο κατι αντιβιωσεις και ενα προβλημα με τον αυχενα που με εκανε να ακινητοποιηθω αρχισα να βαζω κιλα. εγινα 63.. απλα τωρα δεν θεωρουμε παχουλη ουτε εχω παραπονο προς θεου καλα να ειμαστε στην υγεια μας αυτο ειναι το σημαντικοτερο απλα αναρωτιεμαι ενω η διατροφη μου ειναι καλη, δεν τρωω βλακειες και αρχισα να κινουμαι πιο πολυ τωρα, δεν χανω κιλα. το προβλημα μου ειναι στην κοιλια βασικα.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος

Ελπιζω με το που γυρισω Αθηνα να μην ξανακυλισω

AntziWin
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.