mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover
Διάσημο μέλος

Κάμάρι μου πόσο ύψος έχεις και είσαι 45 κιλά;
τάπα babes, ταπα!!!
1.57. αλλά δεν βαριέσαι, τακριβά αρώματα σε μικρά μπουκαλάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

όταν μπορέσεις? Too late then μάλλον.![]()
![]()
![]()
μην ανησυχείς, κ όταν μπορέσω θα τις έχω υπ'όψην μου...![]()
Demelene
Διάσημο μέλος

Με η χωρίς τα τακούνια? Ψέματα λέει. Είναι πιο κοντή.Μπήκε τελευταία και από την ανορεξία.τάπα babes, ταπα!!!
1.57. αλλά δεν βαριέσαι, τακριβά αρώματα σε μικρά μπουκαλάκια![]()
travel_lover
Διάσημο μέλος

όταν μπορέσεις? Too late then μάλλον.
if you want sooner, you try to get what u want...

Πώς πάτε, οι άλλοι;;
Εγώ νομίζω να ηρεμήσω πολύ με τη δουλειά!! Επιτέλους ροή!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τι έπαιξε σήμερα με τα ταπεράκια με τους συναδέλφους? και τι έκανες με την τομάτα?

Καλά, είχα το σαντουιτσάκι μου εγώ... και ναι, κάνουμε όλοι μαζί διάλειμμα...
οπότε ήρθε η φίλη και σωτήρας μου και με πήρε από το χέρι και πήγαμε να ψωνίσουν οι άλλοι, όσοι δεν είχαν ταπεράκι μαζί κάτι, και μετά γυρίσαμε και φάγαμε!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Δεσποινίς μου, σε λάθος θέμα είστε!!!
Καλά, είχα το σαντουιτσάκι μου εγώ... και ναι, κάνουμε όλοι μαζί διάλειμμα...
οπότε ήρθε η φίλη και σωτήρας μου και με πήρε από το χέρι και πήγαμε να ψωνίσουν οι άλλοι, όσοι δεν είχαν ταπεράκι μαζί κάτι, και μετά γυρίσαμε και φάγαμε!
Στην ΚΕ απευθυνεσαι?

σολλυ αλλά ήταν σχετικό με το σαντουϊτσάκι που είπες ότι έφαγες μωρεεεεεεεεεε![]()
Άχου το!!!

Στην ΚΕ απευθυνεσαι?![]()
νι καλέ!! Κέρια να την επώ;
zanin
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Γιά το ύψος σου καλή είσαι βέβαια λίγο αδύνατη, που είσαι; τα κιλά δεν είναι παιχνίδι ούτε και η διατροφή.τάπα babes, ταπα!!!
1.57. αλλά δεν βαριέσαι, τακριβά αρώματα σε μικρά μπουκαλάκια![]()
Παιχνίδι είναι η ζωή και πρέπει να γελάς μαζί της όχι να καταστρέφεις τη υγεία σου για αυτή!!!! Πρόσεχε

roumana
Διάσημο μέλος

Με το καλό και μην κοιτάς τους αριθμούς…παίδες εγώ την δευτέρα θα ανέβω ζυγαριά να δω τι παίζει....

Χαλαρά χωρίς άγχος...οκ?
adespoto
Περιβόητο μέλος

Συμφορουμίτες μου έχασα 9 κιλά και προχωράω ΔΡΥΜΗΤΕΡΗ!!!

Άντε και στα επόμενα 9

zanin
Διάσημο μέλος

καλά δεν είναι 9 κιλά?

εγώ μεθαύριο θα ανέβω στη ζυγαριά
ελπιζω να εχω πάει 62
mania
Επιφανές μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

καλή επιτυχία αδεσποτο....
ασε και ο φίλος μου κανονικά πρέπει να χάσει 10 κιλά όπωσδηποτε ....αλλά δεν κάνει καν τον κόπο να τα χάσει....
ε φταίω και εγώ που τον βρίσκω τέλειο με τα παχάκια του...
λοιπον εκανες μια πολύ καλή αρχη πάντος...σκεψου ότι έφτασες στην μέση του στόχου. και εγω πριν χρόνια έχασα 15 κιλά.... αχ καλές έποχές όταν έφτασα στο επιθυμητο....θυμάμαι έβαζα 10 τηγανιτές πατάτες στο πιάτο και τις έκοβα σε μικρά κομματάκια για να μου φαίνονται πιο πολλές... όλοι στο σχολείο τρωγανε τυρόπιτες και εγώ ήμουν με ένα μήλο....και σκέψου πήγαινα γυμνάσιο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.