Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 11:43 Η Γίδι έγραψε: #601 03-04-07 11:43 Ναι καλέ!!! Εγώ μπαλόνι γίνομαι. Μην το σκέφτεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:46 Η adespoto έγραψε: #602 03-04-07 14:46 Ούφ και πάλι ουφ. Αύριο θα τολμήσω να ανέβω στη ζυγαριά. Μετά από ένα τετραήμερο Θεσσαλονίκη και ένα τριήμερο Ναύπακτο, δεν με βλέπω και πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:47 Η NINJAKI έγραψε: #603 03-04-07 14:47 χα εννοείς οτι η ναύπακτος έχει εξίσου ή καλύτερο φαί από τη σαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:49 Η adespoto έγραψε: #604 03-04-07 14:49 Ε όχι αλλά πέσανε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η NINJAKI έγραψε: #605 03-04-07 14:50 χαχαχα σωστό ε νταξ μέχρι την κυριακή του πάσχα προλαβαίνεις να επανέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 19:27 Η mania έγραψε: #606 03-04-07 19:27 ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 20:41 Η Γίδι έγραψε: #607 03-04-07 20:41 Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:21 Η soydelsur: #608 10-04-07 20:21 Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι καλέ!!! Εγώ μπαλόνι γίνομαι. Μην το σκέφτεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:46 Η adespoto έγραψε: #602 03-04-07 14:46 Ούφ και πάλι ουφ. Αύριο θα τολμήσω να ανέβω στη ζυγαριά. Μετά από ένα τετραήμερο Θεσσαλονίκη και ένα τριήμερο Ναύπακτο, δεν με βλέπω και πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:47 Η NINJAKI έγραψε: #603 03-04-07 14:47 χα εννοείς οτι η ναύπακτος έχει εξίσου ή καλύτερο φαί από τη σαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:49 Η adespoto έγραψε: #604 03-04-07 14:49 Ε όχι αλλά πέσανε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η NINJAKI έγραψε: #605 03-04-07 14:50 χαχαχα σωστό ε νταξ μέχρι την κυριακή του πάσχα προλαβαίνεις να επανέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 19:27 Η mania έγραψε: #606 03-04-07 19:27 ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 20:41 Η Γίδι έγραψε: #607 03-04-07 20:41 Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:21 Η soydelsur: #608 10-04-07 20:21 Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούφ και πάλι ουφ. Αύριο θα τολμήσω να ανέβω στη ζυγαριά. Μετά από ένα τετραήμερο Θεσσαλονίκη και ένα τριήμερο Ναύπακτο, δεν με βλέπω και πολύ καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:47 Η NINJAKI έγραψε: #603 03-04-07 14:47 χα εννοείς οτι η ναύπακτος έχει εξίσου ή καλύτερο φαί από τη σαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:49 Η adespoto έγραψε: #604 03-04-07 14:49 Ε όχι αλλά πέσανε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η NINJAKI έγραψε: #605 03-04-07 14:50 χαχαχα σωστό ε νταξ μέχρι την κυριακή του πάσχα προλαβαίνεις να επανέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 19:27 Η mania έγραψε: #606 03-04-07 19:27 ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 20:41 Η Γίδι έγραψε: #607 03-04-07 20:41 Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:21 Η soydelsur: #608 10-04-07 20:21 Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χα εννοείς οτι η ναύπακτος έχει εξίσου ή καλύτερο φαί από τη σαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:49 Η adespoto έγραψε: #604 03-04-07 14:49 Ε όχι αλλά πέσανε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η NINJAKI έγραψε: #605 03-04-07 14:50 χαχαχα σωστό ε νταξ μέχρι την κυριακή του πάσχα προλαβαίνεις να επανέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 19:27 Η mania έγραψε: #606 03-04-07 19:27 ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 20:41 Η Γίδι έγραψε: #607 03-04-07 20:41 Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:21 Η soydelsur: #608 10-04-07 20:21 Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε όχι αλλά πέσανε όλα μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 14:50 Η NINJAKI έγραψε: #605 03-04-07 14:50 χαχαχα σωστό ε νταξ μέχρι την κυριακή του πάσχα προλαβαίνεις να επανέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 19:27 Η mania έγραψε: #606 03-04-07 19:27 ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 20:41 Η Γίδι έγραψε: #607 03-04-07 20:41 Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:21 Η soydelsur: #608 10-04-07 20:21 Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχα σωστό ε νταξ μέχρι την κυριακή του πάσχα προλαβαίνεις να επανέλθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 19:27 Η mania έγραψε: #606 03-04-07 19:27 ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 20:41 Η Γίδι έγραψε: #607 03-04-07 20:41 Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:21 Η soydelsur: #608 10-04-07 20:21 Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 3 Απριλίου 2007 στις 20:41 Η Γίδι έγραψε: #607 03-04-07 20:41 Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:21 Η soydelsur: #608 10-04-07 20:21 Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:21 Η soydelsur: #608 10-04-07 20:21 Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχίζω δίαιτα!Έβαλα το παντελόνι που αγόρασα πέρυσι και ήταν λίιγο πιο στενό.. Κομμένη η ζάχαρη, ο καφές θα είναι φαρμάκι. Μερίδες..στο μικρό πιατάκι. Ουφ..Μόνο 2 κιλάκια..Άντε να πάνε απο'κει που' ρθανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 20:58 Η mania έγραψε: #609 10-04-07 20:58 Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:16 Η viki_thess: #610 10-04-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Βρε Μάνια μου, μήπως από εκεί που το βράδυ έτρωγες στην καθισιά σου 4 σουβλάκια, το γύρισες στο καθόλου-βραδινό-και-το-μεσημέρι-σαλάτα και είναι παραπάνω από λογικό, το ότι κουράστηκες;;; Click για ανάπτυξη... ετσι ακριβως κανει η μανια... πρεπει να τρωμε συχνα και μικρα γευματα... θα μπουκωνομαστε δλδ χωρις να πειναμε δεν το μπορω με τπτ αυτο αλλα τι να κανουμε; οταν πρεπει να χασεις κιλα...ολα τα κανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soydelsur Δραστήριο μέλος Η soydelsur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 573 μηνύματα. 10 Απριλίου 2007 στις 21:24 Η soydelsur: #611 10-04-07 21:24 Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Λοιπόν 7 κιλά και δεν πήρα τίποτα το πάσχα, απίστευτο κιόμως αληθηνό συνεχίζω ακάθεκτη, δεν το πιστέυω ότι δεν είχα όρεξη να φάω παρόλο που είχα τόσους πιρασμούς, ο άντρας μου έμεινε με ανοικτό το στόμα όταν έτρωγα λίγο και όχι ποσότητες soydelsur μαζί σου προχώρα προχώρα σε θέλει όλη χώρα Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ καλό μου Και συ κράτα γερά! Τι εγκράτεια είναι αυτή παιδίμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 00:42 Η Γίδι έγραψε: #612 11-04-07 00:42 Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ αφήστε, εγώ περιμένω να ξεμείνω πάλι μόνη μου, να τρώω λιγότερο... γιατί έτσι που είμαστε εδώ, μία fondue, μία σοκολάτες... νααα η κοιλιά...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:00 Η phyllis έγραψε: #613 11-04-07 10:00 παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια εμενα η διαιτολογος μου μου δινει το εξης προγραμμα: πρωι μια φρυγανια σικαλεως με 2 φετες ζαμπον βραστο και 1 φετα τυρι Milner και ενα ποτηρακι φυσικο χυμο πορτοκαλι. ενδιαμεσα γυρω στις 11.30 (τρωω στη δουλεια το μεσημεριανο αφου το μαγειρεψω απο το προηγουμενο βραδυ) τρωω 2 φετες γαλοπουλα βραστη μονο. μεσημερακι το φαγητο ( κανω πρωτεινικη διαιτα) οποτε τρωω κοτοπουλο η ψαρι (2-3 φορες την εβδομαδα μπορω να φαω και κοντρα η φιλετο μοσχαρι) σε ολες τις μορφες, κοτοπουλο σουβλακι, στηθος η μπουτακια, παντα ψητα ομως ε? δεν μπορω να φαω ψωμι, μακαρονια και πατατες τηγανητες!!! και παντα το μεσημεριανο μου το τρωω μαζι με μια κουπα σαλατα πρασινη. το απογευματακι παλι 2 φετες γαλοπουλα και το βραδακι γυρω στις 8.30 τρωω οτι εφαγα το μεσημερι ή όποια άλλη παραλλαγη απο κοτοπουλο και ψαρι θελω. το πασχα εφαγα και φρικασε δε στερηθηκα. γενικα δεν λιμοκτονω και εχω χασει 4 κιλακια μεχρι στιγμης. μεσα σε 2 εβδομαδες, μου ειπε οτι ειναι καλυτερα να τα χασω σιγα σιγα για να μαθω να τρωω σωστα και να το εφαρμοσω και μετα οταν σταθεροποιησω το βαρος μου. αυτα παιδια! η διαιτα ειναι μεσα στο μυαλο μας! ΟΛΟΙ μπορουμε να τα καταφερουμε αρκει να το θελουμε! ασχετο περιμενω να αδιαθετησω σε λιγες μερες και νομιζω οτι ο μεταβολισμος μου θα αλλαξει και δε θα τα χασω τοσο ευκολα τα κιλα. ΝΕΡΟ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!! βοηθαει στο χασιμο των κιλων!! φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:11 Η Γίδι έγραψε: #614 11-04-07 10:11 Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:32 Η phyllis έγραψε: #615 11-04-07 10:32 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλέ, πολλή πρωτεΐνη τρως... Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα σου εντάξει και πιο πολύ άμυλο...! ΑΛλά κράτα γεράαα! Εύγε! Click για ανάπτυξη... εχω τοπικο παχος στην κοιλια και στα μπουτια και ποπο και μου ειπε οτι η διαιτα με τις θερμιδες δεν ειναι η ιδανικη για μενα γιατι δεν μου ταιριαζει! και επισης μου ειπε οτι δε θελει να χασω τις καμπυλες μου και να γινω κοκκαλιαρα. μου ειπε οτι σιγα σιγα θα τρωω και αλλα. σιγα σιγα...... φασολακια, γεμιστα κλπ. θελει να δει πως θα πας. Γιδακι να σε ρωτησω κατι? εδω και 2 μερες εχει κολλησει η βελονα στη ζυγαρια και εχω σπαστει! ειναι συνηθισμενο αυτο μου ειπαν γιατι αλλαζει ο μεταβολλισμος. τα πρωτα 2 κιλα τα εχασα σχετικα ευκολα. λες να μη χασω και τα υπολοιπα το ιδιο ευκολα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:35 Η Γίδι έγραψε: #616 11-04-07 10:35 Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:36 Η NINJAKI έγραψε: #617 11-04-07 10:36 Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phyllis Δραστήριο μέλος Η αθηνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 435 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:37 Η phyllis έγραψε: #618 11-04-07 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 124 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ZontanosLogos domenica.seven Libertus Piskantrila rafaela11 Kate1914 AggelikiGr charmander Scandal touvlo johnsala taketrance teacher_40 Unboxholics Rahbi93 Jack of Spades iew thenutritionist Paragontas7000 aggelosst9 fourkaki Ωρορα Wanda chester20080 epote Εριφύλη Wonderkid Μήτσος10 Memetchi Joji Luludaki kordella Requiem Ilma User2350 camil Mt73 tslef8 Idontknoww defactoboy Viedo Ria99 Kassiopi harry akritas SkyBlu Maraki4you CiNeFiL orchidea Εχέμυθη Meow Johnman97 rootbreaker fmarulezkd fockos Nickx Μαυρίκιος Πανδεκτης Johnny15 eleni236 Κλημεντίνη I_love_life Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Καλό μου, περιμένεις περίοδο... Αυτό τα λέει όλα!!! Εγώ έχω τρελή κατακράτηση υγρών πιο πριν!! Γι' αυτό φύγε από τη ζυγαριά, μην το σκέφτεσαι καν!!!! Ακόμα κι αααααν κάποια στιγμή κολλήσει ο μεταβολισμός, θα ξεκολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση... Αλλά είπαμε, πριν την περίοδο, ένα κιλό τουλάχιστον κολλάει!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:46 Η mania έγραψε: #619 11-04-07 10:46 Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από NINJAKI: Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου δίαιτα! χα! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ είχα κάνει ποτέ μου άλλα αυτό δεν συμαίνει ότι δεν θα χρειαστείς ποτέ, άν και σου έυχομαι να μην χρειαστείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NINJAKI Περιβόητο μέλος Η ΧΑ!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.052 μηνύματα. 11 Απριλίου 2007 στις 10:57 Η NINJAKI έγραψε: #620 11-04-07 10:57 χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χαχαχαχαχαχα μακάρι να μη χρειαστεί βασικά δεν είμαι λεπτό είμαι κανονικό αλλά είμαι νίντζα επομένως είμαι πολύ δυνατό και ότι και να κάνω παραμένω πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση χα! καλά στα 30 βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.