Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

από 64 κιλά πήγα 60,7
και γιατί δε περίμενες να πας 60 να μας το πεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε Πάτυ, αφού χάνει 200 γραμμάρια και μας το λέει, τι λες τώρα?
εμείς ξέρουμε τι περνάμε!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Από όταν πρωτοάρχισα έχω πέσει.. καμιά 10αριά-12αριά νούμερα.

ghelly
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως το μεγαλύτερο νούμερο κιλών που έχω χάσει ήταν 3. Μιλάμε για τρελή πειθαρχία...
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Περπάτημα στο ίδρυμα.Εϋγε σε όλους!! Και πώς με το καλό;;

evouli
Διάσημο μέλος

Εγώ μόλις αποφάσισα να λήξω την υπερφαγία της περιόδου...!

Άντε να μαζευούμε...
mania
Επιφανές μέλος

ξεκινησα διαιτα το σαββατο!!!![]()
![]()
![]()
Εγώ σήμερα, οπότε θα έχουμε συμπαράσταση

Για πόσα πάς;
evouli
Διάσημο μέλος

ηδη παει πολυ καλα, εχω ξεπρηστει καπως.. παω για 4-5 κιλα, αλλα ειναι πολυ καλη διαιτα, εχει πολύ φαγητο και μαλιστα φαγητο που μου αρεσει, οποτε δεν θα εχω προβλημα..

Nana
Δραστήριο μέλος

Το καλό με τη δίαιτά μου είναι ότι έχει μεγάλη ποικιλία και τρώω φαγητά που μου αρέσουν... όπως π.χ. έχει στάνταρ μια φορά την εβδομάδα πίτα καλαμάκι απ'όλα...

Επίσης, έχει 5 γεύματα και είναι τέτοια που δε λυσάω της πείνας... (πολύ καλό αυτό, για να μην είναι κουραστική)
Θέλω άλλα 3,5-4 κιλά να χάσω
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ έχω κλείσει περίπου 1 μήνα δίαιτας και έχω χάσει 5 κιλά!
Το καλό με τη δίαιτά μου είναι ότι έχει μεγάλη ποικιλία και τρώω φαγητά που μου αρέσουν... όπως π.χ. έχει στάνταρ μια φορά την εβδομάδα πίτα καλαμάκι απ'όλα...μιαμ μιαμ
Επίσης, έχει 5 γεύματα και είναι τέτοια που δε λυσάω της πείνας... (πολύ καλό αυτό, για να μην είναι κουραστική)
Θέλω άλλα 3,5-4 κιλά να χάσω
τι διαιτα ειναι αυτη καλε;

για πες μας περιπου τι τρως;

Nana
Δραστήριο μέλος

τι διαιτα ειναι αυτη καλε;
για πες μας περιπου τι τρως;![]()
Μου το έχουν πει ότι είναι κουφή δίαιτα...
Πρωινό έχω..
1 ποτήρι γάλα (αυτό είναι στάνταρ κάθε μέρα)
και
ή 1/2 φλιτζάνι corn flakes και 1 κουταλιά μέλι
ή 2 φρυγανιές με 2 κ.γ. μαρμελάδα
ή ένα τοστ με τυρί μόνο
ή 60γρ τσουρέκι
Δεκατιανό συνήθως έχω
1 μπανάνα
ή 1 ποτήρι φυσικό χυμό
ή 12 κεράσια
Απογευματινό έχω
1 φρούτο
ή 1 παγωτό (2 μπάλες ή μηχανής ή ένα απλό της ΕΒΓΑ)
Μεσημαριανό έχω
1+1/2 φλιτζάνι γίγαντες
ή 1+1/2 φλιτζ. μακαρόνια με σάλτσα ή γαρίδες
ή ομελέτα με 2 αβγά, λίγο εβαπορέ, ντομάτα, πιπεριά
ή 120γρ χοιρινό με 1 φλιτζ. ρύζι
ή κοτόπουλο
και άλλα που ΠΑΝΤΑ συνοδεύονται με σαλάτα με 1κ.γ. λάδι
Βραδινό έχω
1 ντάκο με 60γρ φέτα, ντομάτα, 1 κ.γ. λάδι
ή 1 σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό (αλάδωτη πίτα), τζατζίκι, ντομάτα
ή 1 σουβλάκι με κοτόπουλο
ή σαλάτα
ή ψωμί χάμπουργκερ με τυρί, σαλάτα κηπουρού
κλπ κλπ και αυτά ΠΑΝΤΑ με σαλάτα
Μ'αρέσει...!!!
Σήμερα θα πάω να πάρω τη νέα εβδομάδα

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Μου το έχουν πει ότι είναι κουφή δίαιτα...
Πρωινό έχω..
1 ποτήρι γάλα (αυτό είναι στάνταρ κάθε μέρα)
και
ή 1/2 φλιτζάνι corn flakes και 1 κουταλιά μέλι
ή 2 φρυγανιές με 2 κ.γ. μαρμελάδα
ή ένα τοστ με τυρί μόνο
ή 60γρ τσουρέκι
Δεκατιανό συνήθως έχω
1 μπανάνα
ή 1 ποτήρι φυσικό χυμό
ή 12 κεράσια
Απογευματινό έχω
1 φρούτο
ή 1 παγωτό (2 μπάλες ή μηχανής ή ένα απλό της ΕΒΓΑ)
Μεσημαριανό έχω
1+1/2 φλιτζάνι γίγαντες
ή 1+1/2 φλιτζ. μακαρόνια με σάλτσα ή γαρίδες
ή ομελέτα με 2 αβγά, λίγο εβαπορέ, ντομάτα, πιπεριά
ή 120γρ χοιρινό με 1 φλιτζ. ρύζι
ή κοτόπουλο
και άλλα που ΠΑΝΤΑ συνοδεύονται με σαλάτα με 1κ.γ. λάδι
Βραδινό έχω
1 ντάκο με 60γρ φέτα, ντομάτα, 1 κ.γ. λάδι
ή 1 σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό (αλάδωτη πίτα), τζατζίκι, ντομάτα
ή 1 σουβλάκι με κοτόπουλο
ή σαλάτα
ή ψωμί χάμπουργκερ με τυρί, σαλάτα κηπουρού
κλπ κλπ και αυτά ΠΑΝΤΑ με σαλάτα
Μ'αρέσει...!!!
Σήμερα θα πάω να πάρω τη νέα εβδομάδα![]()
καλε τι διαιτα ειναι αυτη;

εγω αν τα τρωω αυτα θα γινω βαρελακι

και ποσα κιλα χανεις τη βδομαδα με αυτη τη διαιτα;

προσεξα οτι εχει πολυ πρωτεινη...

και παγωτο και σουβλακι...

εδω εμεις λυσομαναμε στην πεινα και χανουμε ενα κιλο και αν

μιλαμε σκεφτομαι φαγητο και μου τρεχουν τα σαλια

ειναι και η κορτιζονη στη μεση σε μενα δυστυχως οποτε ακομη πιο δυσκολα θα τα χασω

Nana
Δραστήριο μέλος

καλε τι διαιτα ειναι αυτη;![]()
εγω αν τα τρωω αυτα θα γινω βαρελακι
και ποσα κιλα χανεις τη βδομαδα με αυτη τη διαιτα;
προσεξα οτι εχει πολυ πρωτεινη...δλδ κρεας και οτι παραγεται απο αυτο
και παγωτο και σουβλακι...
εδω εμεις λυσομαναμε στην πεινα και χανουμε ενα κιλο και αν
μιλαμε σκεφτομαι φαγητο και μου τρεχουν τα σαλια![]()
ειναι και η κορτιζονη στη μεση σε μενα δυστυχως οποτε ακομη πιο δυσκολα θα τα χασω![]()
Δεν είναι στάνταρ πόσο θα χάσω. Την 1η εβδομάδα έχασα πάνω από 1 κιλό. Μια εβδομάδα ήμουν κολλημένη, λόγω περιόδου (που είχε να μου έρθει και κοντά 80 μέρες). Την τελευταία εβδομάδα έχασα 1,400 kg.
Στον καθένα προφανώς δίνει άλλη δίαιτα. Εγώ έχω λίγο πεσμένο σίδηρο (γι'αυτό ίσως και τα κρέατα). Όντως φαίνεται ότι δε χανεις με αυτή, αν τη διαβάσεις, όμως ΧΑΝΕΙΣ. Ίσως να είναι οι συνδιασμοί...
Το καλύτερο είναι όμως που πεινάω νορμάλ. Όχι σα μια άλλη που έκανα παλιά και μου έτρεχαν τα σάλια και μετά από 2 εβδομάδες κουραζόμουν. Άσε που τελευταία πρέπει να έχει στενέψει το στομάχι μου και δεν έχω όρεξη να φάω ΟΛΑ αυτά που λέει...
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Δεν είναι στάνταρ πόσο θα χάσω. Την 1η εβδομάδα έχασα πάνω από 1 κιλό. Μια εβδομάδα ήμουν κολλημένη, λόγω περιόδου (που είχε να μου έρθει και κοντά 80 μέρες). Την τελευταία εβδομάδα έχασα 1,400 kg.
Στον καθένα προφανώς δίνει άλλη δίαιτα. Εγώ έχω λίγο πεσμένο σίδηρο (γι'αυτό ίσως και τα κρέατα). Όντως φαίνεται ότι δε χανεις με αυτή, αν τη διαβάσεις, όμως ΧΑΝΕΙΣ. Ίσως να είναι οι συνδιασμοί...
Το καλύτερο είναι όμως που πεινάω νορμάλ. Όχι σα μια άλλη που έκανα παλιά και μου έτρεχαν τα σάλια και μετά από 2 εβδομάδες κουραζόμουν. Άσε που τελευταία πρέπει να έχει στενέψει το στομάχι μου και δεν έχω όρεξη να φάω ΟΛΑ αυτά που λέει...
εγω δεν πρεπει να παιρνω τοσο πολυ πρωτεινη

αν σκεφτεις οτι εσυ με 80 μερες που δεν ειχες περιοδο εμεινες κολημενη στα κιλα...εγω που εχω 9 μηνες αμηνοροια τι να πω;

Nana
Δραστήριο μέλος

εγω δεν πρεπει να παιρνω τοσο πολυ πρωτεινημε μετρο τα γαλακτοκομικα και ειδικα τα κρεατα οσο λιγοτερο μπορω. εχω και αρκετους περιορισμους λογω κορτιζονης οποτε καταλαβαινεις.
αν σκεφτεις οτι εσυ με 80 μερες που δεν ειχες περιοδο εμεινες κολημενη στα κιλα...εγω που εχω 9 μηνες αμηνοροια τι να πω;δεν μπορω να χασω γραμμαριο
εγω το ξερω πως χανω ενα κιλο...με πεινα οχι αστεια
![]()
Εσύ πας σε διαιτολόγο ή σου έχει δώσει κάποια δίαιτα ο γιατρός σου;;;
Πόσα θες να χάσεις;
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Εσύ πας σε διαιτολόγο ή σου έχει δώσει κάποια δίαιτα ο γιατρός σου;;;
Πόσα θες να χάσεις;
πηγα σε διαιτολογο πριν 4 μηνες γιατι εβαλα 10 κιλα απ την κορτιζονη και αυτα θελω να χασω. αλλα εχασα τα 2 κιλα που ειναι τα υγρα σε μια βδομαδα τοτε και μετα κολησε η μαμημενη η ζυγαρια

και ετσι την παρατησα την διαιτα τοτε...αλλα εχει 4 μερες ξεκινησα ξανα χαλαρα κι οσο χασω. δεν βιαζομαι να τα χασω γρηγορα γιατι ξερω οτι κιλα απο κορτιζονη χανονται πολυ δυσκολα και ειδικα αν εχει μπλοκαρει και ο μεταβολισμος λογω ορμονικων διαταραχων.

το προβλημα ειναι ενα απ τα φαρμακα που παιρνω γιατι μπορει να μπλοκαρει την περιοδο και ειπε ο γιατρος οτι μπορει να μη μου ερθει καθολου οτι κι αν παρω...δλδ να μπω σε προωρη εμμηνοπαυση

θα δοκιμασουμε αντισυληπτικα και θα δειξει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.