Λεω κι εγω, μας τρομαξες.Λάθος... 1% όχι 10%

Ναι οι αντρες χανουν πιο ευκολα αλλά γενικευσεις ...γενικοτερα , μη τις πολυακους.
Δεν ειναι η γυμναστικη το προβλημα ακριβως, αλλα το ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ γυμνστικη κανεις. Αυτο που ακουσες ισχυει για γυμναστικη που εχει σαν σκοπο την αυξηση μυικης μαζας. Εσυ αν κανεις γυμναστικη πχ αεροβια, ή για αντοχη ή για δυναμη και τελοσπαντων χωρις διατροφη αυξησης μυικης μαζας.....μυς δε θα παρεις. Οποτε μονο θα καταναλωνεις λιπος (και υδατανθρακες).Εγώ πάντως έχω ακούσει πως είναι καλύτερο να αρχίζεις την γυμναστική αφού πρώτα χάσεις κάποια κιλά (αν δηλ θέλεις να χάσεις πάνω από πέντε) γιατί αλλιώς μετατρέπεις το λίπος σε μυικό ιστό κι έτσι ενώ δείχνεις πως λεπταίνεις, δεν χάνεις σε βάρος ή κάτι τέτοιο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

DiaVolita69
Νεοφερμένο μέλος

Και οχι οτι ενοχλουμε τους αλλους επειδη πιανουμε περισσοτερο χωρο..

Ειμαι η Εφη και ειμαι σε διαιτα (εχασα 10 κιλα και παω για τα 25!!)

Τωρα βλεπω οτι θα χρειαστω δραστικη αντιμετωπιση της χαλαρωσης... Μπορει κανεις να μου πει αν τα ινστιτουτα κανουν καλη δουλεια? Ειμαι απο επαρχεια και καταλαβενετε τις επιλογες...Κλασικη γυμναστικη δε μπορω να κανω λογω προσφατη επεμβασουλα στο γονατο (μινισκος και προσθιος χιαστος)
Η παθητικη γυμναστικη ειναι καλη?

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Άντε όλες οι κορμάρες έξω!!!

zanin
Διάσημο μέλος

μια φορά είχα κερδίσει ένα πρόγραμμα σε ένα ινστιτούτο.. που μου έβαλαν κάτι πατσ στα μπουτάκια και κινιοντουσαν...η κοπέλα στο δίπλα κρεββάτι μου είχε πει πως αυτή που έκανε αρκετό καιρό με αυτά είχε δει αρκρετή βελτίωσηΝαμαι και γω! Μπορω να πω και γω οτι ειμαι μια απο ολες που κατορθωνουμε (ή τουλαχιστο προσπαθουμε) να περιορισουμε τα ορια του σωματος μας!!!![]()
![]()
![]()
Και οχι οτι ενοχλουμε τους αλλους επειδη πιανουμε περισσοτερο χωρο..ετσι?????
![]()
![]()
Ειμαι η Εφη και ειμαι σε διαιτα (εχασα 10 κιλα και παω για τα 25!!)![]()
![]()
Τωρα βλεπω οτι θα χρειαστω δραστικη αντιμετωπιση της χαλαρωσης... Μπορει κανεις να μου πει αν τα ινστιτουτα κανουν καλη δουλεια? Ειμαι απο επαρχεια και καταλαβενετε τις επιλογες...Κλασικη γυμναστικη δε μπορω να κανω λογω προσφατη επεμβασουλα στο γονατο (μινισκος και προσθιος χιαστος)
Η παθητικη γυμναστικη ειναι καλη?![]()
![]()
![]()
![]()
τώρα δεν ξέρω

Αυτο κατα πιο τροπο το εννοεις οτι συμβαλει στο να κανει ιδανικη την περιοδο αυτη , για χασιμο βαρους ;1)Είναι Καλοκαίρι, αυτό σημαίνει ότι διψάμε, πίνουμε πολύ νερό και ιδρώνουμε
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Διψάμε περισσότερο από το Χειμώνα, πίνουμε περισσότερο νερό και αυτόματα φουσκώνουμε περισσότερο!!! (Έχεις ακούσει μία παροιμία που τελικά κάποιος δίψαγε και δεν πεινούσε;Αυτο κατα πιο τροπο το εννοεις οτι συμβαλει στο να κανει ιδανικη την περιοδο αυτη , για χασιμο βαρους ;

Εγώ πάντως 12 ποτηράκια νερό τα πίνω σταντέ.. !!

phyllis
Δραστήριο μέλος

μακαρονια, πιτσα, παγωτο, πατατες τηγανητες, βραστες, μαγειρεμενα φαγητα οτι τραβαει η ορεξη μου!!ειμαι στη συντηρηση και μου ειπε οτι λογικα θα γυρισω στα ιδια κιλα αλλα και λιγο να εχω παρει θα τα χασουμε μαζι!! επιτελους! ειμαι πολυ χαρουμενη!!!
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Πριν το φαγητό πιες 1-2 ποτηράκια νερό..θα δεις πόσο λιγότερο θα έχεις ανάγκη να φαςΑ ετσι το εννοεις. Τι να σου πω, ψιλομυθος μου φαινεται. Σε μενα παντως δε πιανει. Πιανει για λιγο και οταν ειναι ωρα να φαω, αλλα τελικα αμα το σωμα θελει Χ θερμιδες, ειτε νωρις ειτε αργα θα τις ζητησει. Χώρια που τα υγρα μενουν πολυ λιγο στο στομαχι, γιατι φευγουν απο αυλακες. Μονο η στερεα τροφη μενει περισσοτερο.

DiaVolita69
Νεοφερμένο μέλος

αν θελεις να χασεις τα κιλα δε σκευτεσε τις θερμιδες που σου ζηταει το σωμα σου.Α ετσι το εννοεις. Τι να σου πω, ψιλομυθος μου φαινεται. Σε μενα παντως δε πιανει. Πιανει για λιγο και οταν ειναι ωρα να φαω, αλλα τελικα αμα το σωμα θελει Χ θερμιδες, ειτε νωρις ειτε αργα θα τις ζητησει. Χώρια που τα υγρα μενουν πολυ λιγο στο στομαχι, γιατι φευγουν απο αυλακες. Μονο η στερεα τροφη μενει περισσοτερο.

Παω για γλυκακι τωρα

DiaVolita69
Νεοφερμένο μέλος

DiaVolita69
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό ξαναπέστο!!Άντρες, παιδί μου...![]()

Αν ειχαν τοσα οιστρογονα οσα εμεις τοτε δε θα μιλουσαν!

DiaVolita69
Νεοφερμένο μέλος

Αχα ! ωστε να η πηγη της φλυαριας κυριες και κυριοι !![]()

Όπως και να εχει παντως, την ειδες τη διαφημηση με την τσιχλα! Γιαυτο εσεις δε μιλατε και... μασατε χωρις να βαζετε κιλα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.