Και πως γίνεται αυτή η λιπομέτρηση και που?
οι ζυγαριες ειναι ενα τραγικο χαλι, η καλυτερη λιπομετριση ειναι το DEXA scan. Η απλα βγαλε μια φωτογραφια σου και θα σου πω εγω ποσο λιπος εχεις:p Χωρις πλακα
Βασικα δεν εισαι παχυσαρκος, εισαι υπερβαρος απλα, οπως μπορουν να ειναι πολλοι γυμνασμενοι ανθρωποι που εχουν καποια περιττα κιλα.
παναγια μου ας μην εισαι διαιτολογος...Τι υπερβαρος μωρε? Με 11% λιπος (τοσο εχω στη φωτο, εχω φτασει ομως στα ιδια κιλα με εκει και 9%) ειμαι υπερβαρος? Ειμαι απλα μυοδης και γυμνασμενος, το BMI ειναι κατα βαση μια λαλακια και μιση για ακριβος αυτο το λογο, υποθετει μια γενικη στατιστικα σωματοδομη για ολους τους ανθρωπους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και πως γίνεται αυτή η λιπομέτρηση και που?
Εμένα λιπομέτρηση μου κάνει η διαιτολόγος-διατροφολόγος κάθε δύο εβδομάδες με μηχάνημα, μου κολλάει δύο ηλεκτροδιάκια στο χέρι και δύο στο πόδι και μου λέει την σύσταση του σώματός μου.
Έχω ξεκινήσει διατροφή (και όχι δίαιτα

Α! Και να προσθέσω για τον δείκτη μάζας σώματος (γιατί κι εμείς τον είχαμε περί πολλού) όταν τον αναφέραμε στην διατολόγο απλά μειδίασε και δεν επεκτάθηκε. Όλα είναι σχετικά όπως αντιλαμβάνεστε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

οι ζυγαριες ειναι ενα τραγικο χαλι, η καλυτερη λιπομετριση ειναι το DEXA scan. Η απλα βγαλε μια φωτογραφια σου και θα σου πω εγω ποσο λιπος εχεις:p Χωρις πλακα

...αυτή κάνει;

(καλά πέρα από την πλάκα, ντρέπομαι ρε συ...)

Σ'ευχαριστώ πάντως που προσφέρθηκες να δεις τη μπάκα μου! Θέλει κότσια!
evouli
Διάσημο μέλος

και αυτο καλο ειναι αρκει αυτος που το κανει να ξερει τι κανει, λεγετε μετρηση με δερματοπτυχωσεις.Εμένα όταν μου είχαν κάνει λιπομέτρηση, μου μετρούσαν τα πλα-πλα της μέσης, το μπούτι και τα μπρατσάκια!
isiliel: ποσα κιλα εισαι, ποσο υψος εχεις, και εχεις κανει ποτε αθλητισμο?
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τα τελευταία χρόνια....δε...γυμνάζομαι....
Τελευταία φόρά....έχω κάνει Thai Chi την περίοδο που ήμουν έγκυος.
Δηλαδή πρίν από 10 χρόνια..

underwater
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Η διατροφή μου όμως είναι τραγική... και αποφάσισα να το αλλάξω αυτό.
Πριν γεννήσω ήμουν 50 κιλά. Βέβαια ήμουν και 22 ετών...
Και μου είπε και ο γιατρος να χάσω λιγάκι αν μπορώ.

Θα ήθελα να ξανακάνω Thai-Chi, δάσκαλο δε βρίσκω...

Γιατί μου έλεγε η Diddle ότι κάπου είδε...! Για ρώτα την

Isiliel
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

σταματήσατε όλοι/ες τη δίαιτα λόγω γιορτών?

πλακώσατε τα γλυκάκια και τα μελομακαρονάκια πουλάκια μου?

εγω πάντως... ΒΡΑΧΟΣ!

nikolas17
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

(τσουρεκάκι)

adespoto
Περιβόητο μέλος

(Πρόκειται να αδιαθετήσω και με έχει πιάσει μια πείνα άνευ προηγουμένου, τι να κάνω? )
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

[sings]βράχο βράχο τον καημό μου... τον μετράω και πονώωωωω
που ναι εκείνο το παντελόνιιιι δεν μου κάνει είναι στενοοοοο [/sings]

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

(Πρόκειται να αδιαθετήσω και με έχει πιάσει μια πείνα άνευ προηγουμένου, τι να κάνω? )
καθάρισε κάτι σε λαχανικό και τσάκισε το!!!
αγγουρι καρότο λάχανο... κάτι τέτοιο που φουσκώνει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.