adespoto
Περιβόητο μέλος

Υπομονή και επιμονή λοιπόν σε όλους μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
soydelsur
Δραστήριο μέλος

ξαναμπαίνω με θέρμη στη μάχη....
ελπίζω αυτή τη φορά να τα πάω καλύτερα....
ξεκινάω δευτέρα (μιας που θα πάω εκδρομή το σουκουστο μαγευτικό Πήλιο και σιγα μην αφησω τα κοψιδια στους άλλους
) με την βοήθεια διατροφολόγου
δώστε μου κουράγιο!!!
στόχος -15![]()
Bρε εδώ τα κατάφερες με το βρωμοτσιγάρο που είναι πολύ πιο ύπουλο..Εδω δεν θα τα καταφέρεις??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Bρε εδώ τα κατάφερες με το βρωμοτσιγάρο που είναι πολύ πιο ύπουλο..Εδω δεν θα τα καταφέρεις??![]()
ξέρεις ΠΟΣΕΣ φορές το έχω σκεφτεί αυτό?

κι όμως... είναι ύπουλη κι αυτή η εξάρτηση... το φαγητό είναι ένα είδος εξάρτησης....

το τσιγάρο το έκοψα σχετικά εύκολα... το φαγητό όμως... δεν είναι έτσι
τες πα... ελπίζω να τα πάω καλά....
ευχαριστώ όμως πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυ για την ενθάρυνση

io-io
Διάσημο μέλος

Ενας φιλος μου ειχε πραγματικη εξαρτηση με τις σοκολατες! Δεν τον παιρναμε στα σοβαρα, ωσπου μια μερα ανακοινωσε οτι τις κοβει! Και αρχισαμε να γελαμε. Οποτε με επιασε και μου ειπε οτι το βρισκει πολυυυ δυσκολο να σταματησει να τρωει, ακριβως επειδη ηταν socially accepted. Δεν παχαινε, δεν ειχε κανενα προβλημα, οποτε οι συγκατοικοι του εφερναν σοκολατες καθε φορα που πηγαιναν σουπερμαρκετ! Αλλα ειχε προβλημα, πονοκεφαλους και κλπ εαν δεν ετρωγε... Κανονικα συμπτωματα στερησης...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

είναι socially accepted Οπότε γίνεται πιο δύσκολο....

Βρε είναι το σύνδρομο κατοχής της γιαγιάς, βρε η ζήλεια της φίλης (κι ας είναι 20 κιλά κάτω από σένα), βρε ο φίλος που χρειάζεται τις τριπλάσιες θερμίδες από σένα και σε παρασέρνει... Ή και η πίεση του συντρόφου, αν είναι κομπλεξικός...
Ε, άει και.
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

ενώ κάνω δίαιτα,έχω μπροστά μου ένα σακουλάκι petit-beurre και μασουλάω...

και είμαι σχεδόν σίγουρη,ότι το βράδυ δεν θα καταφέρω να φάω τη σαλάτα μου,αλλά θα γουρουνιάσω ξανά με το μωρό μου,χουχουλιάζοντας μπροστά στην τηλεόραση...

..αλλά είμαι αρρωστούλι και σέλω παρηγοριά..που δυστυχώς αυτή τη στιγμή την βρίσκω στα μπισκοτάκια μου...

Μην αυτομαστιγώνεσαι... ακόμα και σε περιόδους δίαιτας, καλό κάνουν πού και πού οι γουρουνιές!

Το άλλο θέμα δες, την υγεία σου, και το ότι είσαι down!
adespoto
Περιβόητο μέλος

κι εγώ αυτή τη στιγμή,κάνω χοντρή γουρουνιά,το ξέρω..![]()
ενώ κάνω δίαιτα,έχω μπροστά μου ένα σακουλάκι petit-beurre και μασουλάω...
και είμαι σχεδόν σίγουρη,ότι το βράδυ δεν θα καταφέρω να φάω τη σαλάτα μου,αλλά θα γουρουνιάσω ξανά με το μωρό μου,χουχουλιάζοντας μπροστά στην τηλεόραση...
..αλλά είμαι αρρωστούλι και σέλω παρηγοριά..που δυστυχώς αυτή τη στιγμή την βρίσκω στα μπισκοτάκια μου...![]()
![]()
Το βασικό είναι να μην σταματάς μετά από μια γουρουνιά αλλά να συνεχίζεις. Ακόμη κι αν φας πάρα πολύ μια μέρα, αν την επόμενη συνεχίσεις κανονικά τη δίαιτά σου όλα θα είναι οκ. Ποτέ μα ποτέ μην πεις "αφού έφαγα τώρα πάει η δίαιτα".

Αν και εγώ συνήθως μέσα σατην ίδια μέρα το κάνω αυτό...
Αν είναι η μέρα μου, ρε παιδί μου, απλά το ξεσκίζω... καλή ώρα...

thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μία δίαιτα είναι κάτι πολύ προσωπικό κι εξειδικευμένο.
thodoris7
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμ, δε συμφωνώ με το να αρχίσουμε να ανταλλάσουμε δίαιτες...
Μία δίαιτα είναι κάτι πολύ προσωπικό κι εξειδικευμένο.
Εγώ απλά έκανα την πρόταση μου να σας ανεβάσω μία δίαιτα και να μου πείτε γνώμη

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν και εγώ συνήθως μέσα στην ίδια μέρα το κάνω αυτό...
Αν είναι η μέρα μου, ρε παιδί μου, απλά το ξεσκίζω... καλή ώρα...
ακριβώς το ίδιο κάνω κι εγώ γιδάκι μου..

Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Μιλάω από προσωπική πείρα γιατί πάνε 2-3 χρόνια που έχασα 15 κιλά και από τότε είμαι σταθερή με μικροαλλαγες σε ένα φυσιολογικό βάρος. Μου πήρε πάνω από ένα χρόνο για να χάσω αυτά τα κιλά όμως επειδή τα έχανα αργά και σταθερά και επίσης επειδή ακολουθούσα μια ισορροπημένη διατροφή και ΔΕΝ έκανα δίαιτα δεν τα ξαναέβαλα. Τώρα πια η διατροφή αυτή είναι μέρος της ζωής μου, όχι ότι την ακολουθώ πιστά ή οτιδήποτε απλώς φροντίζω τα γευματά μου να είναι σταθερά και συχνά.
Είμαι πολύ χαρούμενη τώρα και όσο για τη 'δίαιτα' πιστεύω ότι είναι μία απόφαση. Αν το πάρεις απόφαση να χάσεις κιλά και να ακολουθήσεις μια διατροφή μπορείς να τα καταφέρεις

Είμαι κανονική προς αδύνατη. Αλλά πριν ένα χρόνο ήμουν πέντε κιλά πάνω...
Και πριν από ενάμιση χρόνο και βάλε ήμουν πέντε κάτω από το συνηθισμένο μου!!
Άρα το φθινόπωρο του 2005 και όλο το χειμώνα, έβαλα 10 κιλά... και τα περισσότερα ξαφνικά...
Κοινώς από τη μία είχα κάνει μία δίαιτα, η οποία μου είχε προσφέρει ένα τέλειο σώμα, αλλά την οποία δε θα μπορούσα να δω σα μόνιμη καθημερινή διατροφή...
Από την άλλη πέρασα μία περίοδο με μεγάλες και πολλές και συχνές υπερφαγίες...
Πλέον ξέρω ότι δεν αντέχω χωρίς σοκολάτα και τυριά...
αλλά έχω αλλάξει πολλά άλλα στη διατροφή μου και γενικά τρώω υγιεινά!
evouli
Διάσημο μέλος

viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.