Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maroula_z
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chocoholic και "παχαινω ενω καταπινω αερα" δεν κολλανε μαζι!
Παρεξηγήθηκα η αφρατούλα.......

Μου αρέσει η σοκολάτα, αλλά δεν κάνω και υπερβολές!!!!!!!!!!!
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Να πουμε απο Δευτερα; Βεβαια Δευτερα περιμενω περιοδο αλλα τεσπα... Την αλλη εβδομαδα θα βγαλω τους φρονιμιτες μου παντως οποτε 4-5 μερουλες θα κανω υποχρεωτικα νηστεια!!

Εγώ έφαγα αυτήν την εβδομάδα ο,τι θα έτρωγα την επομενη με την περίοδο, για να δούμε, θα κάνω πράξη αυτήν την "ανταλλαγή"?
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Προβλεπω να την βγαζω με σουπες! Ακομα καλυτερα!
Κρύες σούπες??? Μην ξεχνάς ότι τα ζεστά απαγορεύονται!! Και, μη σε απογοητεύσω, αλλα ο,τι χάσεις, θα το ξαναπάρεις standard...
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα χω ξαναπερασει, εχω ηδη βγαλει δυο και τωρα παω να βγαλω τους αλλους δυο!
io-io
Διάσημο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

evouli
Διάσημο μέλος

Απορια: Βλεπω στο Τι φαγατε για μεσημεριανο? πολλες κοπελες να λενε 2 φρουτα π.χ. η κατι τετοιο. Αυτο σας το εχει πει διαιτολογος να το κανετε? Γιατι μου φαινεται υπερβολικο!
α εγω το λεω αυτο..

α εγω το λεω αυτο..απλα επειδη γραφω απ'τη δουλεια εχω συνηθως κανενα φρουτο μαζι μου για να φαω γιατι το μεσημεριανο μου εμενα ουσιαστικα γινεται αργοαπογευματινο.. οχι οτι τη βγαζω ολη μερα με 2 φρουτα δλδ..
![]()
Ναι, κι εγώ εσένα θυμάμαι να το λες... Αλλα, όταν λες φρουτάκι, μου φαίνεται και λίγο, και περίεργο, γιατί άλλες μέρες έχεις όντως μακαρόνια κλπ! Τι trws δηλαδή, τις μέρες που το μεσημέρι είχες ένα φρούτο?
evouli
Διάσημο μέλος

Ναι, κι εγώ εσένα θυμάμαι να το λες... Αλλα, όταν λες φρουτάκι, μου φαίνεται και λίγο, και περίεργο, γιατί άλλες μέρες έχεις όντως μακαρόνια κλπ! Τι trws δηλαδή, τις μέρες που το μεσημέρι είχες ένα φρούτο?
απλα τις μερες που ειχα πχ μακαρονια ή αλλο φαγητο το ειχα μαγειρεψει απ'το προηγουμενο βραδυ και το επαιρνα μαζι μου το πρωι στη δουλεια.. τοτε ετρωγα για βραδυνο κανενα φρουτο.. τωρα επειδη τον τελευταιο καιρο βαριεμαι παρα πολυ να μαγειρευω βραδιατικα παιρνω το φρουτο μαζι και το τρωω γυρω στις 12 με 1 ας πουμε.. και μετα γυρω στις 5 με 6 (αναλογα ποτε ειναι ετοιμο) τρωω και το μεσημεριανο κανονικα και ειμαι χορτατη μεχρι το βραδυ..

απλα τις μερες που ειχα πχ μακαρονια ή αλλο φαγητο το ειχα μαγειρεψει απ'το προηγουμενο βραδυ και το επαιρνα μαζι μου το πρωι στη δουλεια.. τοτε ετρωγα για βραδυνο κανενα φρουτο.. τωρα επειδη τον τελευταιο καιρο βαριεμαι παρα πολυ να μαγειρευω βραδιατικα παιρνω το φρουτο μαζι και το τρωω γυρω στις 12 με 1 ας πουμε.. και μετα γυρω στις 5 με 6 (αναλογα ποτε ειναι ετοιμο) τρωω και το μεσημεριανο κανονικα και ειμαι χορτατη μεχρι το βραδυ..
Ok, makes sense... Απλά, μετά το βραδυ ξανατρώς, αν έχεις φάει τα μακαρόνια στις 5? Γιατί κι εγώ, αν φάω κάτι πιο... φαγητό, το βραδυ τρώω πολύ ελαφριά. Αν το μεσημέρι φάω σαλάτα, μου προσφέρω το βραδυ κάτι πιο χορταστικό. Αλλα μονο ένα φρούτο δεν είναι γεύμα, είναι ενδιάμεσο!
evouli
Διάσημο μέλος

Ok, makes sense... Απλά, μετά το βραδυ ξανατρώς, αν έχεις φάει τα μακαρόνια στις 5? Γιατί κι εγώ, αν φάω κάτι πιο... φαγητό, το βραδυ τρώω πολύ ελαφριά. Αν το μεσημέρι φάω σαλάτα, μου προσφέρω το βραδυ κάτι πιο χορταστικό. Αλλα μονο ένα φρούτο δεν είναι γεύμα, είναι ενδιάμεσο!
ξερεις τι γινεται; συνηθως κοιμαμαι τοσο νωρις (9-10

Maggie
Περιβόητο μέλος

Σκέφτομαι να σταματήσω τώρα... Έφτασα κάπου 56 κιλά, καλά δεν είναι?

Το μεσημέρι κανονικά... αλλα μετά στις 5 πεινας κανονικά!!! Και όσο κι αν ένα φρούτο σβήνει την πεινα, δε μου δίνει ενέργεια... Ενώ αν φάω ψωμί, ίσως με γιαούρτι η τυρί, ανανεώνομαι!!!
Μετά τι βραδινό θα τρώγατε?
Η δίαιτα πάει κι έρχεται για μέναΜια κάνω, μια δεν κάνω!
Σκέφτομαι να σταματήσω τώρα... Έφτασα κάπου 56 κιλά, καλά δεν είναι?![]()
Σα νούμερο μια χαρά ακούγεται! Αλλα τι ύψος έχεις? Και πέραν τούτου, είσαι 16, μικρούλι!!

Maggie
Περιβόητο μέλος

Προσπαθώ κάπως να τρώω υγειινά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.