ο εποτε μπορει αξουαλι να υποστηριξει την γνωμη του.
Για να χασεις λιπος πρεπει να εχεις αρνητικο ενεργειακο ισοζυγιο. Η ασκηση με υπια ενταση εχει οντως την ταση να αντλει απο το λιπος την πηγη ενεργειας αλλα το τελικο αποτελεσμα μακροπροθεσμα ειναι μικροτερη ενεργειακη καταναλοση για τον ιδιο χρονο.
Αυτο γιατι ο οργανισμος γινεται ιδιαιτερα σπαταλος και ενεργοβορος οταν βρισκεται σε κατασταση εντασης.
Πραγμα πολυ λογικο, οταν κανεις σπριντ το σωμα σου αυτο που ξερει ειναι οτι "το λιονταρι θα με φαει". Συνεπως ξοδευει αλογιστα ενεργεια (την οποια θα αναπληρωσει ΑΡΓΟΤΕΡΑ απο τις αποθηκες) για να ξεφυγεις απο τον κινδυνο. Οταν κανεις γρηγορο βαδην για να "χασεις λιπος" το σωμα σου σκεφτεται "χμμμμμ περπαταμε στη σαβανα ψαχνοντας φαι, ας ειμαστε προσεκτικοι με την ενεργεια που ξοδευουμε, ας γινουμε αποτελεσματικοι στην καταναλοση της"
Μπορω αν θελεις να μπω και στους συγκεκριμενους βιοφυσιολογικους λογους που γινεται αυτο ξεκινοντας απο την νευροφυσιολογια του στρες και φτανοντας στον κυκλο του κρεμπς, αλλα δεν εχει νοημα.
Το "τρεχα στους 120 παλμους για να καψεις λιπος" ειναι οι τυπικες ΑΗΔΙΕΣ που διδασκουν στα ΤΕΦΑΑ (τμημα επιστημης φοβερα ανεγκεφαλων ανθρωπων) που ελαχιστη σχεση εχουν με τη πραγματικοτητα. I would know τελειωσα ΤΕΦΑΑ.
Τα λεω γιατι κανω στιβο απο τα 15 και νομιζω ξερω καποια πραματα δοκιμασε να δεις
Τα ιδια πραγματα που "ηξερες" και στο αλλο τοπικ με το κεντερη και τη θανου...?
Ερώτηση: Πως χάνουμε λίπος από συγκεκριμένα μέρη του σώματος; Πχ εγώ είμαι 1,68 και 47 κιλά, αδύνατη δηλαδή, αλλά την κοιλιά μου δεν την λες και πλάκα.
Η κατανομη λιπους στο ανθρωπινο σωμα ειναι πολυπλοκο πραγμα, δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος τροπος να εχεις τοπικη απολεια λιπους. Γνωριζουμε μεσες ακρες τους λογους για τους οποιους το σωμα εχει ορισμενες μορφολογιες κατανομης λιπους, αλλα ειναι πολυ γενικα πραγματα.
Υπαρχουν υποεξελιξη ορισμενες ουσιες που ειναι αγωνιστες των β3 ανδρενεργικων υποδοχεων αλλα τιποτα σημαντικο ακομα.
εσυ για να χασεις το λιπος αυτο πρεπει να ΒΑΛΕΙΣ πρωτα βαρος θα αυξηθει ο μεταβολισμος σου λογο μυων και μετα να κανεις διαιτα