Noisette
Περιβόητο μέλος

προδιάθεση από ότι φαίνεται έχουν τα υπέρβαρα άτομα. Γι' αυτό και ο διαβήτης μπορεί να θεραπευτεί όταν ο ασθενής χάσει βάρος (όταν ο ασθενής έχει αποκτήσει πρόσφατα διαβήτη)!
Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.diabetes.co.uk/diabetes-and-obesity.htmlΔεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο...
https://www.sciencedaily.com/releases/2009/06/090621143236.htm
https://www.bbc.co.uk/news/health-11605548
https://circ.ahajournals.org/content/107/10/1448.full
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Φυσικά και άνθρωποι με παχυσαρκία μπορεί να διαγνωστούν με διαβήτη, αλλά δεν είναι η αιτία που προκαλεί τον διαβήτη. Απλά τον "φιλοξενεί" καλά!
Ξέρω αδύνατα άτομα με διαβήτη....
Άγγελος
Επιφανές μέλος

το κρεας πρεπει να μαγειρευεται καλα,,για τα μικροβια-πχ e-coli και αλλα)και γιατι χωνευονται πιο ευκολα οι πρωτεινεςΕπίσης αποφεύγω να μαγειρεύω τα περισσότερα λαχανικά ή να ψήνω υπερβολικά τα κρέατα και τα ψάρια. Το μοσχάρι το τρώω σχεδόν ωμό
ολοι οι γιατροι τα λενε αυτα(ετσι εξελιχτηκαμε ως ανθρωποι,μαγειρευοντας το φαι απελευθερωνοντας περισσοτερες ουσιες που τα ωμα κρετα οπως τρωνε τα αλλα ζωα δεν δινουν).
και στη βορεια ευρωπη ειναι πολυ διαδεδομενο το ecoli κλπ ακριβως γιατι τρωνε μισοψημενα με τα αιματα τα κρεατα,,σαν βαρβαροι,,
οι τρελες αγελαδες επισης,η σαλμονελα,,ολα θελουν καλο ψησιμο,,κοινως μονο ασπρο να ειναι το κρεας,,καθολου αιμα..
επισης το ωμο ψαρι εχει τοξινες..
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Φυσικά και άνθρωποι με παχυσαρκία μπορεί να διαγνωστούν με διαβήτη, αλλά δεν είναι η αιτία που προκαλεί τον διαβήτη. Απλά τον "φιλοξενεί" καλά!
Ξέρω αδύνατα άτομα με διαβήτη....
Η παχυσαρκία δεν τον φιλοξενεί, τον προκαλεί. Ξαναδιάβασε τα άρθρα.
Το ότι ξέρεις μερικά αδύνατα άτομα δεν σημαίνει οτι η αιτία δεν βρίσκεται στην παχυσαρκία. Ξέρω άπειρα άτομα με διαβήτη που είναι υπέρβαρα και παχύσαρκα. Υπάρχει και ο παράγοντας "προδιάθεση" στη μέση. Στην πλειοψηφία του όμως ο διαβητής "χτυπάει" τα υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα και αυτό είναι πλεον γεγονός.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

κοινως αν το παγκρεας δεν λειτουργει καλα,δεν σημαινει οτι εισαι παχυσαρκος εκ γεννετης..
A propos
Διάσημο μέλος

Και ο θάνατος χτυπάει στην πλειοψηφία ανορεκτικά, καχεκτικά και ολιγοβαρή άτομαΣτην πλειοψηφία του όμως ο διαβητής "χτυπάει" τα υπέρβαρα και παχύσαρκα άτομα και αυτό είναι πλεον γεγονός.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

το κρεας πρεπει να μαγειρευεται καλα,,για τα μικροβια-πχ e-coli και αλλα)και γιατι χωνευονται πιο ευκολα οι πρωτεινες
ολοι οι γιατροι τα λενε αυτα(ετσι εξελιχτηκαμε ως ανθρωποι,μαγειρευοντας το φαι απελευθερωνοντας περισσοτερες ουσιες που τα ωμα κρετα οπως τρωνε τα αλλα ζωα δεν δινουν).
και στη βορεια ευρωπη ειναι πολυ διαδεδομενο το ecoli κλπ ακριβως γιατι τρωνε μισοψημενα με τα αιματα τα κρεατα,,σαν βαρβαροι,,
οι τρελες αγελαδες επισης,η σαλμονελα,,ολα θελουν καλο ψησιμο,,κοινως μονο ασπρο να ειναι το κρεας,,καθολου αιμα..
επισης το ωμο ψαρι εχει τοξινες..
και εγώ αυτά πίστευα μέχρι χθες. Αλλά ξέρεις κάτι; Οσο πιο πολύ μαγειρεύεις τα τρόφιμα σου, τόσο πιο πολύ acrylamide (καρκινογόνος ουσία) παράγεις. Είναι δίκοπο μαχαίρι το ψήσιμο. Τα μικρόβια στο κρέας είναι απέξω και όχι μέσα, οπότε αν το ψήσεις απέξω σκοτώνονται. Ο κιμάς είναι πολύ επικίνδυνος. Τις τρελές αγελάδες αν τις ψήσεις πάλι θα αρρωστήσεις γιατί αυτό που προκαλεί την νόσο είναι ένα prion και οχι καποιος παθογόνος μικροοργανισμός. Ψάρι τρώω ωμό (sashimi) εδώ και πάρα πολλά χρόνια και δεν έχω αρρωστήσει ποτέ. Βέβαια δεν παίζω και με την τύχη μου, γι αυτό και περιορίζω τα μισοψημένα/ωμά μόνο στο μοσχάρι και στο buffalo.
Τους γιατρους δεν τους ακούω. Ήδη βλέπω τεράστια διαφορά πάνω μου από τότε που τρώω τα λαχανικά μου ωμά και τα κρέατα μισοψημένα. Έχω περισσότερη ενέργεια και νιώθω πολύ καλύτερα. Ούτε καν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κρύωσα. Ακόμα και το μέλι που αγοράζω είναι μη παστεριωμένο. Από την κυψέλη στο βάζο.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

καλα τοτε παω πασο..Τους γιατρους δεν τους ακούω.

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Και ο θάνατος χτυπάει στην πλειοψηφία ανορεκτικά, καχεκτικά και ολιγοβαρή άτομα![]()
Εδώ γελάμε;

Αν φτιάξω μια λίστα με τα προβλήματα που προκαλεί η παχυσαρκία θα κρασαρει όλο το e-steki.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

απο το βάρος?παχυσαρκία θα κρασαρει όλο το e-steki.

για το κρεας..ειναι λιγοτερο ασφαλες για παιδια κλπ,,απλο ειναι,,θελει ισχυρο ανοσοποιητικο..
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080227004720AAw80XQ
https://www.wisegeek.com/why-is-rare-meat-considered-dangerous.htmIs it safe to eat rare or medium rare meat?
I like my steak medium-rare but i've heard it's unhealthy. Is it safe for children also?
- 4 years ago
- Report Abuse
.......
Best Answer - Chosen by Asker
There is a greater chance of bacteria like Escherichia coli (e coli) to be on the meat and making you sick if it is not thoroughly cooked. However if the meat is properly handled this should not be an issue. Other than that rare or medium well meat is actually better for you as more of the vitamins and minerals are not removed from the meat. For a young child I would use caution as their immune system is not as strong as an adult. For an adult you should be OK if you are healthy. Even still I always cook mine medium rare or medium. For bacteria to be killed the center of the meat needs to be over 155 degrees for at least 3 minutes. Hamburger I would not take the chance. Pork or chicken don't even think out it!
Source(s):
https://www.metrokc.gov/health/foodsfty/v…
Consumers should be aware that pockets of bacteria may still exist inside rare meat, however, and that for true food safety the meat should be evenly cooked all the way through. When cooking for pregnant women and people with compromised immune systems, always cook meat thoroughly.
A propos
Διάσημο μέλος

Ωραία αυτά. Για πήγαινε όμως μια βόλτα και στην Αιθιοπία ή σε κάποια μοντέλα του δυτικού κόσμουπου πεθαίνουν ξαφνικά να κάνεις καταγραφή προβλημάτωνΕδώ γελάμε;
Αν φτιάξω μια λίστα με τα προβλήματα που προκαλεί η παχυσαρκία θα κρασαρει όλο το e-steki.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

Veronica17
Νεοφερμένο μέλος

MaryVeg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

προσπαθησε να τρως λιγοτερο απο αυτα που θελεις,,απο πριν καθορισμενα,,οχι τσιμπηματα.. οτι εχει το πιατο..δηλαδη οχι τριγυρω..Προσπαθω να πειθαρχησω στον εαυτο μου και ομως τις περισσοτερες φορες απλα υποκυπτω στους..πειρασμους! Πρακτικα αυτο σημαινει οτι ξεκιναω μια διατροφη με τις καλυτερες των προθεσεων και ομως παντα την χαλαω πολυ συντομα χωρις να φερει αποτελεσμα!
σε συγκεκριμενες ωρες -πρωι,μεσημερι,απογευμα βραδυ-
και να μην εχεις μεσα στο σπιτι εμφανη μπισκοτα κλπ νοστιμα που μπορεις να τσιμπησεις.. να μην υπαρχουν μπροστα σου ευκολα τροφιμα..(εγω πχ ειχα φρυγανιες και μπισκοτα,κρακερ κλπ)
εγω απο 130κιλα ειμαι 116 με τετοιο τροπο,,οχι πεινα,αλλα λιγοτερο φαγητο χωρις ενδιαμεσες βλακειες..
δεν ειναι ευκολο,,αλλα δεν πρεπει να πεινας και να νιωθεις ασχημα,,συνηθεια ειναι..
θελω να φτασω 100
αν συνηθισεις στη λιγοτερη τροφη και αλλη γευση,,θα νιωθεις νορμαλ,,και οχι στερημενη..και η συνηθεια γινεται σιγα σιγα,,η κατηφορα,,οχι αποτομα,,χωρις να την καταλαβεις..
και ετσι ειναι σταθεροτερα..
mindcircus
Περιβόητο μέλος

επισης εδω και 4 μηνες εχω καταργησει και τις αλλες ασπρες σκονες.
το ασπρο αλευρι στο ψωμι.
και το κυριοτερο το αλατι στο τραπεζι..μονο λιγο χοντρο ριχνει η μανα μου στην κατσαρολα..
και πια μου φαινονται λυσσα οι τυροπιτες που ετρωγα πριν..πιο ευαισθητη γευση..αντι για αλατι βαζω ριγανη μπολικη παπρικα,λεμονι,πιπερι..
και μουσταρδα-που εχει λιγο αλατι μεσα βεβαια..
Ρε συ Αγγελε! προσεχεις!!!

Μπράβο! και σου αξίζουν συγχαρητήρια για την απόφαση που πήρες να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.