Vkey
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

phyllis
Δραστήριο μέλος

πωπω ειμαι αδιαθετη και πρωτη φορα εχω τοση κατκρατηση υγρών... μιλαμε 2 κιλα πανω, νιωθω σα μπαλονι ετοιμο να σκάσει. εφαγα και τονοσαλάτα χτες και τα κανα χειροτερα τα πραγματα ( η τονοσαλάτα για όσους δεν το ξέρουν είναι υγιεινή αλλά κάνει τρελή κατακράτηση και τα καλαμαράκια επίσης!) ανιγουει καλο σκ σε ολους ευχομαι!!
Τσάϊ, πολύ τσάϊ, που είναι διουρητικόν!!!!!!!

kalypso
Περιβόητο μέλος

το τσάι είναι καλό;

phyllis
Δραστήριο μέλος

phyllis
Δραστήριο μέλος

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

νι αλλα εχω και μπολικα άνευ γέννας
της γέννας είναι άλλα 2 μόνο... τα υπολοιπα 20 είναι σοκολάτες![]()
Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα!
Μετά τη γέννα και ενώ έχασα σχεδόν όλα τα κιλά ξεκίνησα τις σοκολάτες!
Καμμιά ιδέα γιατί να γίνεται αυτό; Μεταγεννητικό σύνδρομο; Ή τρέξιμο με το παιδί έτσι ώστε η υγιεινή διατροφή πάει στράφι;
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Ο πρώτος είναι ότι ως νεά μητέρα κάθεσαι περισσότερη ώρα στο σπίτι, και η συνεχής παραμονή σε ένα χώρο φέρνει πλήξη, και ο ίσως πιο συνηθισμένος τρόπος να σκοτώσεις την πλήξη σου είναι το φαί.
Ο δεύτερη και πιο πιθανή αιτιολόγηση είναι ότι μετά την γέννα βρίσκονται σε έξαρση η θηλυκές ορμόνες του οργανισμού. Η έξαρση ορμονών καταπραύνεται σε κάποιο βαθμό από τα γλυκά και ιδίως τις σοκολάτες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η σοκολάτα μπορεί να λειτουργήσει και ως φτηνό υποκατάστατο της σεξουαλικής επαφής, ενεργοποιώντας την παραγωγή ουσιών που καταπραύνουν τις σεξουαλικές ορμές.
FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά μπορώ να πιθανολογήσω δυο λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να συμβαίναι αυτο (δεν είμαι ειδικός, οπότε μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς...)
Ο πρώτος είναι ότι ως νεά μητέρα κάθεσαι περισσότερη ώρα στο σπίτι, και η συνεχής παραμονή σε ένα χώρο φέρνει πλήξη, και ο ίσως πιο συνηθισμένος τρόπος να σκοτώσεις την πλήξη σου είναι το φαί.
Ο δεύτερη και πιο πιθανή αιτιολόγηση είναι ότι μετά την γέννα βρίσκονται σε έξαρση η θηλυκές ορμόνες του οργανισμού. Η έξαρση ορμονών καταπραύνεται σε κάποιο βαθμό από τα γλυκά και ιδίως τις σοκολάτες. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η σοκολάτα μπορεί να λειτουργήσει και ως φτηνό υποκατάστατο της σεξουαλικής επαφής, ενεργοποιώντας την παραγωγή ουσιών που καταπραύνουν τις σεξουαλικές ορμές.
Το κακό είναι οτι η κατανάλωση σοκολάτας συνεχίζεται και αφού επιστρέψεις στη δουλειά και στις σεξουαλικές επαφές...
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

θελω να χασω 5 κιλα μεχρι το καλοκαιρι αλλα δεν μπορω να κανω διαιτα διαιτα, του στιλ 200 γραμμαρια ψαρι και τετοια...μηπως ξερετε κανενα τροπο?εχω ηδη κοψει αναψυκτικα γλυκα και ψωμια...μη μου πειτε διαιτολογο, εχω παει 2 φορες κ δεν εχω καταφερει τπτ,συν τοις αλλοις διανυω και περιοδο ισχνων αγελαδων...

LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όλα, τρως μήπως μεγάλες μερίδες; Πολλά λαδερά;
Πολλά τυριά;
Για πες ένα τυπικό πρόγραμμά σου...
LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

ξυπναω αργα, τρωω μεσημεριανο, απογευματινο οτι βρω μπροστα μου και βραδυνο αρκετη ποσοτητα, οτι βρω απο το μεσημερι η φτιαχνω αυγα με τονο κ.λ.π.
αν υπαρχουν στο σπιτι γλυκα η φρυγανιες τα τσακιζω ενδιαμεσα(τωρα τα εκοψα μαζι με ψωμι κ αναψυκτικα)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.