Noisette
Περιβόητο μέλος

Μάρω μου μην στεναχωριέσαι...
10 κιλάκια δεν είναι και τίποτα το τραγικό βρε συ. Άσε που υπάρχουν τρόποι να χάσεις μερικά κιλά και μόνη σου, χωρίς την βοήθεια διαιτολόγου.Για αρχή μην τσιμπολογάς -μπισκοτάκια, σοκολατούλες, πατατάκια, παγωτά...κομμένα- τουλάχιστον σε καθημερινή βάση. Σταμάτα να πίνεις ανθρακούχα και προσπάθησε γενικά να ακολουθείς μια σχετικά ισσοροπημένη διατροφή. Πίνε και κανένα πράσινο τσάι, καλό κάνει, τονώνει τον μεταβολισμό.
Ένα καλό πρωϊνό, ενα φυσιολογικό μεσημεριανό και για βράδυ κάτι πιο ελαφρύ -κανένα φρουτάκι ή γιαούρτι. Αυτά σε συνδιασμό με λίγη άσκηση μπορούν να κάνουν θαύματα...βάλε το mp3 στα αυτιά και ξεκίνα περπάτημα και 'συ.Αν περπατάς 1 ωρίτσα την ημέρα και κάνεις και μια καλή διατροφή, εε δεν μπορεί, όλο και κάτι θα χάσεις. Απλά θέλει λίγη αποφασιστικότητα και αυτοπειθαρχία. Εκεί είναι το στοίχημα...
π.ςς το περπάτημα δεν κάνει καλό ΜΟΝΟ από την άποψη οτι καις λίπος. Κάνει πολύ καλό ΚΥΡΙΩΣ στην καρδιά αλλά και στα αγγεία. Επομένως, ας μην κολλάμε μόνο με τα βάρη...καλά και αυτά, αλλά κάποιος που θέλει να αλλάξει διατροφικές συνήθειες, χρειάζεται παραπάνω δουλίτσα...
Αυτό προσπαθώ να κάνω καλή μου αλλά μου είναι δύσκολο...το άσχημο με μένα είναι ότι το βράδυ δεν μπορώ να μην φάω κάτι καλό...στον ύπνο μου δεν αντέχω να γουργουρίζει η κοιλιά μου(είναι και μεγαλή...χιχιχι)
Προσπαθώ να πείσω τον εαυτο μου ότι δεν κάνω δίαιτα αλλά υιοθετώ μία ισορροπημένη διατροφή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Noisette
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τωρα ειμαι 122...και υα συβεχισω να περπαταω να χασω και αλλα..ο στοχος τα 100 κιλα οταν στα 18 μου δεν ειχα καθολου κιλα και παραπανισια ...
Neraida
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

οπως επισης σταματησα να παιρνω κατι πατατακια απο εξω...
αλλα ειχα φτασει στα 121 κιλα..αλλα μου προεκυψε ανεμια σιδηροπενικη-25 αιματοκριτη-(οχι απο τη διαιατα που δεν εκανα ουσιαστικα αλλα απο αλλο λογ.ο) οποτε ειμαι σταθερος στα 122-123 μεχρι να παρω μπρος ξανα..

Neraida
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

lil@
Νεοφερμένο μέλος

Και τωρα αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι αρχιζει να χειμωνιαζει κ θα πρεπει να παω για ψωνια κ θα απογοητευτώ οποτε πρεπει απο Δευτέρα(κλασσικη ημερα ενερξης

μια πατατες και ενα γκολντεν ειναι κοντα 1150 θερμιδες και ποσα τετοια θα σου υποδηξει η ορεξη σου οτι πρεπει να φας σε μια μερα?
3-4 τετοια γευματα? Χτυπησες 4.000 για πλακα...
1150 θερμιδες σε ψητο κρεας ειναι μισο κιλο

Noisette
Περιβόητο μέλος

Ισορροπημένη διατροφή, κίνηση και ελπίζω να δω κανένα αποτέλεσμα...
Όπως είπε και η lil@ από Δευτέρααα
Neraida
Επιφανές μέλος

Εαν εισαι αναβλητικος, διοτι η εκφραση αυτη αυτο σημαινει, τοτε δουλεια δε γινεται. Δεν το εχεις παρει πραγματικα αποφαση. Μπορει να το θελεις, αλλα φαινεται οχι τοσο πολυ οσο θελεις να απολαμβανεις τις τροφες που ηδη καταναλωνεις.
Ισως τη Δευτερα (κατα πασα πιθανοτητα δλδ) να βρεις μια αλλη προφαση για να μεταφερθει η αρχη της ισορροπημενης διατροφης την επομενη Δευτερα κ.ο.κ.
Ειναι κατι σαν και εκεινους που λενε οτι θα ψαξουν για δουλεια "απο βδομαδα" και οι εβδομαδες περνουν και δουλεια δε βρισκουν.
Για μενα "στη βραση κολλαει το σιδερο".

βεβαια το να βγεις απο το κυκλο της νωθροτητας (και δεν αφορα μονο την διαιτα αυτο) ειναι τραγικα δυσκολο...
αλλα ενταξει μια βαθεια ανασα ειναι και υπομονη
zanin
Διάσημο μέλος

m.tatiana
Νεοφερμένο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 119 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- DimitraA.
- teacher_40
- Kate1914
- charmander
- rafaela11
- touvlo
- Unboxholics
- Reader
- Rahbi93
- Jack of Spades
- iew
- thenutritionist
- johnsala
- Paragontas7000
- aggelosst9
- taketrance
- fourkaki
- Ωρορα
- Wanda
- chester20080
- epote
- Εριφύλη
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Memetchi
- Joji
- Luludaki
- Scandal
- kordella
- Requiem
- Ilma
- User2350
- camil
- Mt73
- tslef8
- Idontknoww
- defactoboy
- Viedo
- Ria99
- Kassiopi
- Libertus
- harry akritas
- SkyBlu
- Maraki4you
- CiNeFiL
- orchidea
- Εχέμυθη
- Meow
- Johnman97
- rootbreaker
- fmarulezkd
- fockos
- Nickx
- Μαυρίκιος
- Πανδεκτης
- Johnny15
- eleni236
- Κλημεντίνη
- I_love_life
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.