@_Christine_ γιατί μου το κάνεις αυτό
Μην ακούς wannabe communists μαν μου. Έχουν θέμα με τον Κασιδιάρη και ξεχνάνε ότι στην Ελληνική Βουλή υπάρχουν οι νοσταλγοί του συμμοριτοπόλεμου που απειλούν ολόκληρη την χώρα με νέο διχασμό και εμφύλιο " δεύτερη Βάρκιζα δεν θα υπάρξει ξανά "- Κουτσουμπας.
Το πόσο σαθρή είναι η άποψη όλων εσάς για τις επιλογές σας φαίνεται από το ότι επί μονίμου βάσεως και εξακολουθητικά
ετεροκαθορίζεστε, προβάλλοντας τις επιλογές σας πάντα κατοπτρικά με έναν "μπαμπούλα" που θεωρείτε είτε ότι είναι η μόνη εναλλακτική είτε ότι είναι η επιλογή όσων κριτικάρουν τις επιλογές σας. Βέβαια τίποτα από αυτά δεν ισχύει αλλά κάποιοι δε μπορούν να ζήσουν εκτός του πλαισίου των παραδοχών τους. Για πολλούς λόγους δεν αξίζει να ασχολείται κανείς πλέον με τέτοιες απόψεις, όχι τόσο διότι ο αντίλογος μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο (μη βρίσκοντας τίποτα ανάμεσα) αλλά κυρίως διότι οι ίδιοι οι γράφοντες έχουν φροντίσει να μην είναι ευδιάκριτη η γραμμή ανάμεσα στην άποψη και το τρολ. Και για κάποιο λόγο αυτό συμβαίνει σε συγκεκριμένη ιδεολογική ομάδα. Ίσως επειδή οι απόψεις αυτής της ομάδας είναι από μόνες τους τρολ και μόνο έτσι στέκονται. Τι να πω, θα πω ένα
οι χρυσαυγίτες στις τρύπες τους που συμφωνούμε όλοι.
Τώρα σε ανάλυση, ως τώρα το κόμμα του Κασιδιάρη είναι το μόνο που κάνει δωρεές σε ευαγή ιδρύματα
fake
νοιάζεται για τους Έλληνες
έωλη φράση
πολεμάει τον Ισλαμικό εποικισμό της πατρίδας μας
fake, κάνει το ακριβώς αντίθετο. Κι εσύ κάνεις το ακριβώς αντίθετο.
και δεν έχει καμία σχέση με την ΧΑ.
προφανές fake για τον ανέκαθεν επικεφαλής της ιδεολογίας και της εκπαίδευσης των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου.
Δεν είναι προσωποπαγές ( είχα δει στο YouTube τον πρώτο δημόσιο λόγο του που όταν φώναζαν συνθήματα υπέρ του είπε ξεκάθαρα όχι συνθήματα για εκείνον ).
Μια επικοινωνιακή δήλωση καθιστά το κόμμα μη προσωποπαγές κι όχι το πώς συμπεριφέρονται τα ζώα από κάτω;
Δεν υπάρχουν παραστρατιωτικές οργανώσεις
fake, επικεφαλής παραστρατιωτικής οργάνωσης ήταν.
και στελεχώνεται από στελέχη με επιστημονική κατάρτιση
αχαχααχχα (βλ. παρακάτω)
Στέλεχος των Ελλήνων για την Πατρίδα είναι και μια Ελληνίδα καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.
Μάλιστα, για να δούμε αυτό το σημείο λίγο πιο αναλυτικά. Βρήκα τη λεγάμενη από ένα άρθρο που αναφερόταν στα "στελέχη" του κόμματος. Ανάμεσα λοιπόν στους δηλωμένους ναζί που είδα στο άρθρο υπάρχει και η κυρία Δρ. Πατρίσια Κυριακίδου (Riak): Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Η.Π.Α. Kean και Montclair State University. Μάαλιστα. Πάω στη σελίδα του Πανεπιστημίου, την ψάχνω, τίποτα, ψάχνω τη θέση που λέει ότι κατέχει, τίποτα. Ψάχνω την ίδια στο Google, τίποτα. Πάω στο google scholar που έχει ο κάθε ερευνητής (ακόμα κι εγώ) για να συγκεντρώνεται το ερευνητικό του έργο και τα citations - πάλι δε βρήκα τίποτα. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ένα προφίλ της στο Academia, κάτι σαν science social της κακιάς ώρας. Τι βρήκα λοιπόν εκεί: Καταρχάς τα περισσότερα άρθρα που έχει εκεί είναι απλά άσχετα άρθρα από το ellhnes.net. Και το έβαλε στο Academia. οκ. Μετά από 10 λεπτά γέλωτος προχώρησα, είδα κάτι πράγματα (ούτε άρθρα δε μπορώ να τα πω) που έχει γράψει και ένα αφορούσε ένα γλέντι γάμου στη Ρόδο, ένα άλλο για την Κακκαβιά, που παίζει να ήταν μια διαφήμιση απλά και βρήκα και 8 journal articles τα οποία βέβαια δεν έχουν ούτε 1 citation, ούτε ένα για δείγμα. Για τελείωμα βρήκα και το τουίτερ της και έπεσα πάνω σε ένα από τα τελευταία tweet στο οποίο αναφερόταν στο
γενετικά τροποποιημένο κουνούπι που δημιούργησε ο Μπιλ Γκέιτς. ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ, που μου θέλετε και κατάρτιση, ζώα.
Δεν ξέρω αν θα τους ψηφίσω
Εγώ θα έλεγα ότι το γενετικά τροποποιημένο κουνούπι θα έπρεπε να σε κάνει να το ψηφίσεις με κλειστά μάτια.
Δεν έχετε σταματήσει να πετάτε εδώ μέσα λάσπη για τον Κασ.
Εμείς πετάμε μόνο facts και γεγονότα, εσύ σε ένα μήνυμα πέταξες 2 fakes και μια δήθεν ακαδημαϊκό για να κάνεις εντύπωση. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα, γιατί ο Κασιδιάρης από την άλλη το μόνο που έχει πετάξει είναι αίμα, πόνο και θάνατο σε δεκάδες ανθρώπους. Ντροπή.