Ο Χατζηστεφάνου είχε πει κάτι σωστό αν κ τρελός. Όλοι αυτοί είναι παγκοσμιες μαφίες. Βαφτίζονται ΔΝΤ τη μια... ΤΡΟΙΚΑ την άλλη ουσιαστικά κάνουν τέχνη τους οικονομικούς πολεμους.
Δεν είναι τυχαίο που ανεβαίνουν συνεχώς οι τιμές. Και οι μισθοί μένουν ίδιοι. Εγώ με μηνιαίο αυτή τη στιγμή κοντά στα 1400 είμαι πολυ οριακά κ αυτό το μήνα χρειάστηκα 1650. Αυτό με οδηγεί σε δανεισμό αν κ εγώ δεν τον χρειάζομαι στη παρουσα φάση γιατί έχω λεφτά στην άκρη.
Ο Βαρουφάκης σαν οικονομολόγος διδάκτορας αυτά τα κόλπα τα ξέρει. Πήγε τους τα είπε δεν τους αρεσαν κ δεν τον ήθελαν από ένα σημείο κ μετα. Στα Euro group.
Δηλαδή όλα αυτά που συμβαίνουν δεν ειναι τυχαία. Δεν είναι τελικά παραλογο με το μυαλό του πονηρου η άνοδος των τιμών και η στασιμότητα των μισθών. Γιατι ακριβώς αυτό θέλουν να πετυχουν.
Να βλέπεις εσυ ότι έχεις έλλειμα κάθε μήνα κ να πας στη τράπεζα να σηκώσεις ένα καταναλωτικό. Είτε να ρίξεις τη ποιοτητα ζωής.
Σε αυτό το κόσμο ζουμε κ μετα μιλάμε για ηγέτες κ πολιτικους καθένας τη γκωλαρα του κοιτάζει.
Εκεινο που δεν μ άρεσε κ δεν μ αρέσει στο Τζημερο είναι ότι εξυμνεί όλο αυτό το συστημα. Ένα κωλοσυστημα είναι που απλά επιβιώνει επειδή οι άνθρωποι έχουν μάθει να συγκεντρώνονται γυρω απο τους ισχυρούς κ να πειθαρχουν όπως ακριβώς οι πλανητες γυρω απο τον ήλιο σε ένα Ηλιακό συστημα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιανουαρίου 2023
Και εγώ αυτή τη περιοδο μπορώ να παρω δάνειο από έναν οργανισμό με ετήσιο 4% γιατί να παω στη τράπεζα ; επειδή έτσι ; Βαρουφάκης γίνομαι κ εγώ κ τους λέω μάγκες τα τελεσιγραφα σας άλλου. Αν δω ότι χαλάω πολλα έτοιμα κ δεν παω καλά. Φρένο κ δανεισμό με 4% να καλυψω τη χάσουρα κ οχι με 7-8% που θα ήθελαν αυτοί.
Αυτό είπε κ ο Βαρουφάκης λέμε Οχι γιατι θέλουμε καλυτερους όρους. Και αυτοί λέγανε δεν τον γουστάρουμε τον Βαρουφάκης σας γιατί δεν σας δίνουμε καλυτερους όρους. Κ αυτό ο Τζήμερος το υποστηρίζει. Μετά φταίει ο λαός π μένει εκτός Βουλής ;
Ξεκολα φίλε να του πει κανείς... Ξεκολα το μυαλό σ επιτέλους. Εεω είμαστε ο θάνατος σου η ζωή μου ότι φάμε κ ότι πιουμε Και ότι αρπάξει η κωλάρα μας. Μεταξυ μας. Η λογική του ισχυρου. Και ο άλλος το εξυμνεί κιόλας.