Με την ίδια λογική:
Περιμετρική Πατρών, Ολυμπιακοί Αγώνες, Γέφυρα "Χαρίλαος Τρικούπης", Ελ. Βενιζέλος, Αττικό Μετρό κλπ κλπ
Δεν καταλαβαίνετε ένα πράγμα. Τα έργα αυτά γίνονται επειδή η Ε.Ε. δίνει λεφτά. Δεν γίνονται γιατί ο Καραμανλής ή ο Σημίτης ή ο Παπανδρέου είναι Εθνοευεργέτες.
Επίσης το έργο "Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη" και ο "South Stream" δεν έχουν γίνει ακόμα. Γίνονται.
Ο Καραμανλής είναι φτωχούλης; Θες να μου πεις ότι δούλευε στην οικοδομή και τα έκανε.
Η Ν.Δ. δεν πήρε δάνεια για το κράτος;
Το ΠΑΣΟΚ έφαγε το καταπέτασμα. Αυτοί τι έκαναν εδώ και 5,5 χρόνια;
Θυμίζω: Υποκλοπές, Βαρθολομαίος, Ζαχόπουλος, Βατοπαίδι (το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε ποτέ), Παυλίδης και άλλα πολλά
Τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ: Πάχτας, Χρυσανθακόπουλος
Το λεγόμενο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου δεν το θεωρώ σκάνδαλο γιατί κανένας δεν βίασε κανέναν να πάει να βάλει τα λεφτά του στη Σοφοκλέους. Θα μου πείτε ότι ο Σημίτης είπε και εγώ σας λέω: σας υπέγραψε κανένα συμβόλαιο; Εξάλλου ο Έλληνας πάντα επιδιώκει το εύκολο κέρδος.
Αυτάααααααααα.
-----------------------------------------
γιατι δηλαδη πρεπει ντε και καλα καποιος να σε πεισει? ο γιωργακης ηταν εμφανες πως το μονο που εκανε ηταν να ταζει λαγους και πετραχηλια για να βγει και να παρει την εξουσια. σε αντιθεση με τον καραμανλη που ηταν ειλικρινεστατος και απολυτα σαφης. ειπε οτι η κατασταση ειναι δυσκολη ενω ο παπαδρεου συνεχιζε να λεει σε 100 ημερες ''θα υπαρξει ανακαμψη με το προγραμμα μας''. ποιο ειναι ρε φιλε το προγραμμα σου που θα ανορθωσει την οικονομια και δεν το λες και στις αλλες ευρωπαικες χωρες να τελειωνουμε με την κριση? ααχχ ειναι πραγματικα αξιολυπητοι!!!
O Καραμανλής δεν έχει πει τις θέσεις του κόμματος.
Απλώς επιτίθεται στον Παπανδρέου.