miv
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
Τον πρόλαβε ο Θαπατέρο όμωςΌλα τα βλέπεις εσύ.
Μπράβο, μπράβο, γιατί δεν έχω ανοιχτή τηλεόραση.
Και ο Ομπάμα; Στημένος ήτανε και περίμενε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν σκοπεύω να σου απαντήσω τίποτα, αν κατάλαβες εσύ οτι με αυτά που σου λέω υπερασπίζομαι τον Παπανδρέου, κατάλαβες λάθος. Θα σου απαντήσω ξεκάθαρα. Δε μπορώ να κάνω καμία κριτική γιατί δεν έχω διαβάσει το σχετικό πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις. Επί της ουσίας, λοιπόν, μη με ρωτάς τίποτα τέτοιο. Συνοπτικά αυτό που σου λέω ειναι ότι συνεχίζεις να κρίνεις σε λάθος βάση προσφέροντας περισσότερα στο λαικισμό παρά στην ουσία.
Έχω καταλαβει ότι δεν τον υπερασπίζεσαι...
Απορώ όμως πού και πώς διακρίνεις την ασημαντότητα κριτηρίου όσον αφορά την εικόνα του κόμματος και όχι μόνο του πολιτικού αρχηγού στην πολιτική που άσκησε ως εξωτερική πολιτική.. . Πού αλλού θα μπορούσα να βασιστώ μέχρι στιγμής? Το κυβερνητικό του πρόγραμμα, φαίνεται καλό. Δεν έχει εφαρμοστεί όμως, οπότε δεν ξέρω αν είναι καλό.
Δηλαδή τι κατάφερε? να προχωρήσει μέσα από αντισυνταγματικούς εκβιασμούς, και φθηνές διαφωνίες και κόντρες τις πολυπόθητες εκλογές?
Θέλω να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει μια καλή πολιτική,γιατί απο αυτό κρίνεται και η πορεία της χώρας μας.Δεν είναι ποδόσφαιρο εδώ να υποστηρίζεις ξένη ομάδα και να χάσει ο ΠΑΟ ή ο ΟΣΦΠ στα ευρωπαϊκά κύπελλα.Εδώ "παίζεται" το μέλλον της χώρας μας.Ελπίζω να ασκηθεί μια πολύ καλή εξωτερική πολιτική,μια πολύ καλή οικονομική πολιτική κλπ κλπ.Αν και φαίνεται πολύ δύσκολο,θέλω να ελπίζω.Χμ!
Τον πρόλαβε ο Θαπατέρο όμως![]()
Κι εγώ θέλω να ελπίζω για το καλύτερο, αν και δεν υποστηρίζω το συγκεκριμένο κόμμα, ακόμα. Δεν μπορώ να πω ότι εύχομαι την αποτυχία του, αλλά αν αποτύχει, θα γελάω.

miv
Επιφανές μέλος

Η πολιτική του στα 5 χρονια στο ΥΠΕΞ ειναι, παραμένει πολύ σημαντικό κριτήριο. Δεν διαφωνώ και βασικά κι εγώ απο κει τον κρίνω ως τώρα. Όχι και το πηλίκιο όμως, αυτό δεν σκοπεύω να το δεχτώ σε καμία περίπτωση ως σοβαρό κριτήριο κριτικής, με συγχωρείς πολύ. Δεν αφορά την ουσία.
TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μάλλον θα κλαίμε,γιατί τα αποτελέσματα πιθανής αποτυχίας της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ,θα χτυπήσουν εμάς.Γι'αυτό ελπίζω σε μια καλή πολιτική,σε όλους τους τομείς,και υπέρ των συμφερόντων της χώρας μας.Δύσκολο βέβαια....Έχω καταλαβει ότι δεν τον υπερασπίζεσαι...
Απορώ όμως πού και πώς διακρίνεις την ασημαντότητα κριτηρίου όσον αφορά την εικόνα του κόμματος και όχι μόνο του πολιτικού αρχηγού στην πολιτική που άσκησε ως εξωτερική πολιτική.. . Πού αλλού θα μπορούσα να βασιστώ μέχρι στιγμής? Το κυβερνητικό του πρόγραμμα, φαίνεται καλό. Δεν έχει εφαρμοστεί όμως, οπότε δεν ξέρω αν είναι καλό.
Δηλαδή τι κατάφερε? να προχωρήσει μέσα από αντισυνταγματικούς εκβιασμούς, και φθηνές διαφωνίες και κόντρες τις πολυπόθητες εκλογές?
Κι εγώ θέλω να ελπίζω για το καλύτερο, αν και δεν υποστηρίζω το συγκεκριμένο κόμμα, ακόμα. Δεν μπορώ να πω ότι εύχομαι την αποτυχία του, αλλά αν αποτύχει, θα γελάω.
miv
Επιφανές μέλος

Έχω καταλαβει ότι δεν τον υπερασπίζεσαι...
Πρόβλημα της χώρας σου θα ειναι αν αποτύχει, δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να γελάς. Το "δε μπορώ να πω οτι ευχομαι την αποτυχία του" δεν ειναι σωστή προσέγγιση. Θα ησουν κατά της χώρας σου αν τυχον ευχόσουν κάτι τέτοιο, δεν το συζητώ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι για ποιο λόγο δεν ελπιζουν όλοι να πετύχει. Δηλαδή...πρωθυπουργός σου είναι, εσένα διοικεί, γιατί ειναι τοσο δύσκολο να του ευχηθείς ξεκάθαρα να πετύχει και να εργαστείς, στα πλαισια των δυνατοτήτων σου, γι'αυτό; Κι αν δεις ότι σε δουλεύει, σχόλασέ τον, όπως έκανες με τον Καραμανλή. Εγώ πιστεύω έτσι λειτουργεί μια Δημοκρατία με ευσυνείδητους πολίτες.
Guest 292010
Επισκέπτης

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

είχε η χώρα γιορτή.
θάλασσα, γη και ουρανός,
στο πράσινο το φως.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=RZScFxGDz6I&fmt=18[/ame]
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=N29NoiXFltA[/ame]
Mittenwald
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιτέλους οι Αμερικανοί θα ελέγχουν και τους μεν και τους δε.ηρθε η εποχη της Ντορας.![]()
Guest 292010
Επισκέπτης

Alessandra
Διάσημο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Ήρθε σαν αστραπή,
είχε η χώρα γιορτή.
θάλασσα, γη και ουρανός,
στο πράσινο το φως.
https://www.youtube.com/watch?v=RZScFxGDz6I&fmt=18
https://www.youtube.com/watch?v=N29NoiXFltA
![]()
Για λέγε τώρα εσύ...Καίγεται η πάτρα;

Guest 292010
Επισκέπτης

Εγώ πάω για ύπνο.
Καλή τύχη τώρα στο ΠΑΣΟΚ.
Να υπενθυμίσω πως θέλουμε βελτίωση των καταστάσεων.
Και τέλος να προσθέσω με μεγάλη αγάπη..να αφήσω το μελάνι μου
ΡΑΦΑΕΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑ....ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΧΩΡΑ

Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρόβλημα της χώρας σου θα ειναι αν αποτύχει, δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να γελάς. Το "δε μπορώ να πω οτι ευχομαι την αποτυχία του" δεν ειναι σωστή προσέγγιση. Θα ησουν κατά της χώρας σου αν τυχον ευχόσουν κάτι τέτοιο, δεν το συζητώ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειναι για ποιο λόγο δεν ελπιζουν όλοι να πετύχει. Δηλαδή...πρωθυπουργός σου είναι, εσένα διοικεί, γιατί ειναι τοσο δύσκολο να του ευχηθείς ξεκάθαρα να πετύχει και να εργαστείς, στα πλαισια των δυνατοτήτων σου, γι'αυτό; Κι αν δεις ότι σε δουλεύει, σχόλασέ τον, όπως έκανες με τον Καραμανλή. Εγώ πιστεύω έτσι λειτουργεί μια Δημοκρατία με ευσυνείδητους πολίτες.
Ωραία ωραία... Εύχομαι να πετυχει... Έχει τα φόντα να το κάνει...
Δε μου απαντησες ακόμα, ποια είναι η γελόιότητά του κριτηρίου μου...
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 292010
Επισκέπτης

miv
Επιφανές μέλος

Ωραία ωραία... Εύχομαι να πετυχει... Έχει τα φόντα να το κάνει...
Δε μου απαντησες ακόμα, ποια είναι η γελόιότητά του κριτηρίου μου...
Ότι το πηλίκιο δεν ειναι πολιτική παράμετρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alessandra
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.