Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Το Πασόκ κατατρόπωσε ΝΔ. Η ΝΔ είχε τις έδρες που κάποτε άνηκαν στο ΚΚΕ. Πςςςςςςςςς...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Για λέγε τώρα εσύ...Καίγεται η πάτρα;![]()
Στην Πάτρα έγινε χαμός.
Απερίγραπτη κατάσταση.
Όμως και ένα κουτσομπολιό.
Ο GAP όταν ήρθε για την ομιλία του εδώ είχε και έναν άλλον αντίπαλο εδώ εκτός από τη βροχή την οποία νίκησε: έναν Αφγανό.
Ο εν λόγω κύριος ήταν κρεμασμένος στα φώτα της σκηνής και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Η Αστυνομία παρακολούθησε διακριτικά την υπόθεση και στο τέλος της ομιλίας έφαγε γερό ξύλο από Πασοκτζήδες.
Αυτάαααααααααααα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατι το λες?.Αυτό.Μεγάλη φαντασία. Έχεις.

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρονη δεν επρεπε να το κανεις αυτο.

Πως θα κοιμηθω τωρα?

-----------------------------------------
Εν τω μεταξυ βαμμενοι μεχρι το κοκαλο πρασινοι περνανει με τις κορνες εδω και ωρες και μου ερχεται να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο ε.-.-
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Στην Πάτρα έγινε χαμός.
Απερίγραπτη κατάσταση.
Όμως και ένα κουτσομπολιό.
Ο GAP όταν ήρθε για την ομιλία του εδώ είχε και έναν άλλον αντίπαλο εδώ εκτός από τη βροχή την οποία νίκησε: έναν Αφγανό.
Ο εν λόγω κύριος ήταν κρεμασμένος στα φώτα της σκηνής και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Η Αστυνομία παρακολούθησε διακριτικά την υπόθεση και στο τέλος της ομιλίας έφαγε γερό ξύλο από Πασοκτζήδες.
Αυτάαααααααααααα.
![]()

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρονη δεν επρεπε να το κανεις αυτο.
Πως θα κοιμηθω τωρα?![]()
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=qvciDmwzy6A[/ame]
Ρε παιδιά πού είναι η Παπακώστα που δεν είχε βάλει γλώσσα μέσα της;
'Φχαριστιέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμαι.
grigoris91
Πολύ δραστήριο μέλος

τωρα ομωσ ολα θα αλλαξουν
ισωσ να λεμε και διψαμε
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κρήτη πρώτη φορά είχε ποσοστά αντάξια του '81.Εν τω μεταξυ βαμμενοι μεχρι το κοκαλο πρασινοι περνανει με τις κορνες εδω και ωρες και μου ερχεται να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο ε.-.-
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ότι το πηλίκιο δεν ειναι πολιτική παράμετρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για μένα είναι μία από τις παραμέτρους, όχι η σημαντικότερη... Σημαντικότερη θεωρώ το έργο του κόμματος ως αντιπολίτεση...
Εσύ με ποια κριτήρια δε στηρίζεις τον παπανδρέου δηλαδή, αν δεν έχεις διαβάσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα?
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Για μένα είναι μία από τις παραμέτρους, όχι η σημαντικότερη... Σημαντικότερη θεωρώ το έργο του κόμματος ως αντιπολίτεση...
Εσύ με ποια κριτήρια δε στηρίζεις τον παπανδρέου δηλαδή, αν δεν έχεις διαβάσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα?
Για εμένα αυτή είναι η σημαντικότερη παράμετρος.
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=LFje3f4PUjE&feature=related[/ame]
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα στην Κρητη παντα τιγκα στους πασοκους ειμασταν..Η Κρήτη πρώτη φορά είχε ποσοστά αντάξια του '81.
Μην το ψαχνεις φιλτατε.
-.-
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλα στην Κρητη παντα τιγκα στους πασοκους ειμασταν..
Μην το ψαχνεις φιλτατε.
-.-
Το Ρέθυμνο νομίζω το 2004 ή το Σεπτέμβρη (; ) ήταν στη Ν.Δ.
Kansas Rocks!
Πολύ δραστήριο μέλος

Εν τω μεταξυ βαμμενοι μεχρι το κοκαλο πρασινοι περνανει με τις κορνες εδω και ωρες και μου ερχεται να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο ε.-.-
Same here...

meidei
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δανία του νότου είπε θα κάνει την Ελλάδα;
miv
Επιφανές μέλος

Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειναι γνωστο οτι στην Κρητη οι περισσοτεροι ειναι πρασινοι, απλα.
Και δεν πιστευω οτι με τετοια μυαλα θα αλλαξει και πολυ αυτο.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Για εμένα αυτή είναι η σημαντικότερη παράμετρος.
https://www.youtube.com/watch?v=LFje3f4PUjE&feature=related

Πώπω Χρόνη μ'έχεις τσακίσει!!!

-----------------------------------------
Εμάς είναι ήσυχοι όλοι τους. ΠερίεργοΚαλα στην Κρητη παντα τιγκα στους πασοκους ειμασταν..
Μην το ψαχνεις φιλτατε.
-.-

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Γκγχχμμμ.
Ελληνίδες, Έλληνες.
Είναι ολοφάνερον ότι η Νέα Δημοκρατία έχει περιέλθει εις μίαν απρόσμενον κατάστασιν την οποία ουδείς οπαδός του κόμματός μας περίμενε.
Θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι ότι πάντα θα είμαι εδώ για το κόμμα.
Τέλος είμαι έτοιμος να στηρίξω την κόρ... εχμμμ την παράταξή μου ό,τι και όποτε το χρειαστεί.
ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ
Γούτου γούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυτου.
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.