Επειδη εγω εγραψα εγω το τηλεκατευθυνομενο κι επειδη φρασεις του τυπου "περαστικα σας" τις δεχομαι μονο οταν ειμαι αρρωστος(ασχετα για το ποιον πηγαινε) ,εσυ valder εχεις συνηθισει στην σχεση σου να την κατευθυνεις
ΜΟΝΟ εσυ ή
ΜΟΝΟ ή κοπελα σου;;
για να ξερω δηλαδη τι παιζει!
το μονο που προσωπικα ξερω ειναι οτι εγω σε αυτα τα μαμημενα τα 24 χρονια που ζω εχω μαθει κι εχω δει οτι μια σχεση δεν την κατευθυνει μονο ο ενας ή μονο ο αλλος.
εαν συμβαινει κατι τετοιο φταιει καθαρα και μονο οτι ενας απο τους δυο ειναι ας το πω "αβουλος".
δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον με ολα τα θεματα να υπαερχει κοντρα ανεμεσα σε αντρες και γυναικες.
το οτι π.χ. στην αφρικη οπως λες οι αντρες τις βαζουν κατω και τους κανουν οτι τους κανουν χωρις αυτες να αντιδρουν προσωπικα δεν μου λεει κατι.
δηλαδη και τι με αυτο;
επειδη εκει ειναι ετσι πρεπει να γινουμε παντου.
ουτε παλι το παραδειγμα με τα ζωα μου λεει κατι μιας και αν πιστευεις οι υπαρχει τοση αμεση μια σχεση του τι κανουν τα ζωα με το τι κανουν οι ανθρωποι.
Υπαρχουν και φυλλες που δινουν τις γυναικες τους στους καλεσμενουν να τις "περιποιηθουν".Και τι να λεει ετσι να γινει κι εδω;
Τωρα το αν ορισμενες-πολλες γυναικες την εχουν δει αλλιως δεν σημαινει οτι ειναι καθολικο το φαινομενο.
Κι αυτο που λες οτι ειμαστε οργανο για να περνανε καλα, ξερεις ποσους αντρες ξερω που θεωρουν τις γυναικες οργανο για να περνανε αυτοι καλα;
τι να πω...
Και για να δω αν με το πρωτο post μου δεν καταλαβα το θεμα του παιδιου...
το θεμα του ηταν...
"Η αληθεια ισως να ειναι δυσκολη αλλα οτι και να πιστευουμε οι γυναικες ειναι αυτες που ελενχουν μια σχεση αφηνοντας τους αλλους να πιστευουν αυτοι εχουν το πανω χερι ευτηχως υπαρχουν και οι εξερεσεις.Περα απο αυτο οι εκεινες ειναι που οριζουν ποτε μια και με ποιον θα αρχησουν μια σχεση αλλα και ποτε θα την τερματισουν.ισως τελικα οι γυναικες να μην ειναι αυτο που νομιζουν μερικοι αλλα σκληρες και ανελεητες (οχι για ολες υπαρχουν εξερεσεις)"
Οχι...μια χαρα καταλαβα.
Και οσο αποφασιζουν οι γυναικες με ποιον θα αρχισουν σχεση, αλλο τοσο το αποφασιζουν και οι αντρες.Εκτος πια και αν ειναι τοοοοσο πικραμενοι που κανουν σχεση με την πρωτη που θα βρουν στο δρομο τους.