Η υποταγή ξεκινάει από την άρνησή σας να δείτε το πρόβλημα κατάματα. Ο άνθρωπος έθεσε ενα ζήτημα και αντί να κάτσουμε ΟΛΟΙ να το συζητήσουμε αντικειμενικά.....
Αυτό είναι που θα μας φαει στο τέλος κυρίες και κύριοι. Η δειλία να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα κατάματα και στη ρίζα του. Αντί αυτού συζητάμε πάλι για υπεροχή φύλων και για τη σχέση ως τηλεκατευθυνόμενο. Έχετε καταλάβει καν οτι ενας άνθρωπος άνοιξε ενα θέμα και διερωτάται αυτό που οι άντρες το έχουν ως δεδομένη υποχρέωση και οι γυναίκες ως δεδομένο δικαίωμα;
Για καθήστε δηλαδή ρε σεις (και τα 2 φύλα).... από που κι ως που δεδομένο; Το χετε δει γραμμένο πουθενά και δε το διάβασα ο στραβός ακόμα; Δηλαδή η ελαφίνα ή η ελεφαντίνα στη φύση, την έχει στήσει σταυροπόδι στο ελάφι ή στον ελέφαντα και του κάνει τσαλίμια και διαπραγματεύσεις για το αν θα κάνουν γουτσου γούτσου ή θα βγούνε για καφέ στον παραπόταμο της Άνω Βόλτα στην Αφρική; Τις βάζουν κάτω τα αρσενικά και οι θυληκές δε μουγκανίζουν καν. Αυτό είναι η φύση! Ζώο ή άνθρωπος!
Εντάξει εμείς ως είδος ψωνισμένο, δεχτήκαμε να φιλοσοφήσουμε λίγο παραπάνω τα πράγματα από οτι τα ζώα και είπαμε να σκεφτούν τα δυο φύλα το δικαίωμα της γνώμης. Έτσι φτάσαμε στο "μου αρέσεις" ή "δε μου αρέσεις". Τι γίνεται όμως όταν η γυναίκα το χρησιμοποιεί αισχρά;;; Και να σου ο άντρας ως όργανο τόνωσης του γυναικείου εγωισμού, να σου ως όργανο επιδειξης στην στενότερη κοινωνία της γυναίκας, ως όργανο Orgasmatron All in One package το βράδυ, ως τσέπη κυριολεκτικά στα μαγαζιά και στις βενζίνες για να πάει η κυρία, βόλτα στη Λούτσα....
.....η ψυχή κυρίες μου τι έγινε; Την απλώσαμε στην ταράτσα και την πήρε ο μαΐστρος; Αλλά για να την απλώσεις πρέπει να την πλύνεις πρώτα, αλλά που, θα μπουκώσει το αποχετευτικό με τόσο μαύρο που θα βγεί.... Αυτό είμαστε για σας, ενα όργανο για να περνάτε καλά, ενα όργανο για να δείχνετε καλά, ενα όργανο για να νιώθετε καλά, ενα όργανο για να τονώνετε τον εγωισμό σας και να δείτε αν περνάει η μπογιά σας σα γυναίκες.....
Για να δείτε όμως αν περνάει η μπογιά σας σα γυναίκες πρέπει πρώτα να γίνετε γυναίκες! Τα κοριτσάκια περιμένω και σε 5-10 χρόνια να τα κάνω και με τη σύζυγο αμα λάχει......
Περαστικά σας!