Ελληναράδες Youtubers...ως πότε;

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Αυτό το συμπέρασμα από που προέκυψε πάλι;;
Όταν είσαι οπαδός και groupie του/της κάθε influencer (αναπτύσσοντας παράλληλα μια αρρωστημένη «παρακοινωνική» σχέση μαζί του, συχνά χωρίς καν να το καταλαβαίνεις) ή/και δεν σου κόβει και πολύ γενικά βγάζεις ό,τι συμπεράσματα βολεύουν το εκάστοτε αφήγημα του ινδάλματός σου!:rolleyes:

Αντίθετα, αν παρακολουθείς κάτι ανεπηρέαστος και σκεπτόμενος (όπως εσύ καλή ώρα) βλέπεις έναν αναγνωρίσιμο δημοσιογράφο (που είναι στο payroll της κυβέρνησης και δεν έχει ανάγκη κανέναν) απλά να tweetάρει γιατί δεν έχει χρόνο ν' ασχολείται με τα παπατζιλίκια και τις χαζοίντριγκες των τιποτένιων influencers στο YouTube και στο TikTok που ψάχνονται μπας και γίνουν κάποτε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη (κι έτσι κι αλλιώς οι μέρες τους είναι μετρημένες)...
Όπως τα βοθροκάναλα ξέρουν ότι επηρεάζουν τον κόσμο με τον τρόπο που εξήγησε ο Μαρινάκης, έτσι ξέρουν ότι και ο Μαρινάκης έχοντας βήμα να μιλήσει μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο και να τον βάλει σε σκέψεις.
Οι μόνοι που μπορούν να «επηρεαστούν» από τύπους σαν το Μαρινάκη είναι κάτι πιτσιρικάδες και κάτι χούφταλα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται...οι υπόλοιποι πολίτες δεν είναι όσο αφελής (θα θέλατε να) νομίζετε!
Σε αντίθεση με άλλους που δεν έχουν αξιοπιστία, γνώσεις ή σεβασμό, ο Μαρινάκης έχει από όλα, με αποτέλεσμα να αποτελεί άμεση απειλή για την κομπίνα τους.
Τα ψέματα που 'χει πει ο Μαρινάκης (όχι μόνο για το χορηγό του αλλά και για την ίδια του την επιστήμη) δεν έχουν προηγούμενο...όσο για το «σεβασμό» απορώ πραγματικά, μαζί με τα υπόλοιπα παπαγαλάκια της Freedom24 είναι πλέον και με τη βούλα από τα μεγαλύτερα σούργελα του YouTube!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.491 μηνύματα.
Σε κανέναν συγκεκριμένο. Μιλώ γενικά τι συμβαίνει όταν παίζεις εναντίον της όποιας αγοράς και των παιχτών της οι οποίοι λαμβάνουν τον ρόλο του καρχαρία.
Δεν υπάρχει YouTuber ή TikToker ή influencer γενικότερα (στην Ελλάδα τουλάχιστον) που να ξεκίνησε με φιλοδοξίες να γίνει πολιτικός και να μην τον πήρε ο διάολος...εννοείται πως ο Μαρινάκης πυροβόλησε τα πόδια του σε πολλά μέτωπα (και θα συνεχίσει να το κάνει, γιατί απλά η νευροχημεία του εγκεφάλου του πλέον έχει καταστραφεί) και στο «επικοινωνιακό» καθώς ο ΣΚΑΪ κι ο Πορτοσάλτε πιο συγκεκριμένα θα ήταν απ' τους λίγους συμπαραστάτες του (αν τελικά κατέβει στην πολιτική) και στο «επαγγελματικό» καθώς ο Turlov κι οι φίλοι του είναι άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου και δεν παίζεις μ' αυτούς (κατεβάζοντας βίντεο, δημιουργώντας δυσάρεστες καταστάσεις με την πολιτική εξουσία μιας χώρας στην οποία ο χορηγός του έχει κονομήσει κ.λπ.)...
Κανει εργο ο πορτοσαλτε?
Ναι, ενημερώνει τους τηλεθεατές του...ο Μαρινάκης τι «έργο» παράγει γι' αυτούς που τον βλέπουν;

Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Πάνω σε τι;
Στο πως να ρισκάρουν τα λεφτουδάκια τους σε «πλυντήρια» σαν τη Freedom24;:lol:
Ναι. Διαφημιση κανει. Οτι ακριβως και ο πορτοσαλτε στην κυβερνηση. Ειδες που εχουν κοινα? :laugh:

Jessica Biel Candy GIF by HULU

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ναι. Διαφημιση κανει. Οτι ακριβως και ο πορτοσαλτε στην κυβερνηση. Ειδες που εχουν κοινα? :laugh:
Ο Πορτοσάλτε κάνει π.χ. ένα 30% διαφήμιση και το υπόλοιπο 70% του χρόνου του αναπαράγει ειδήσεις...ο Μαρινάκης έκανε 10-15 βίντεο οικονομικού περιεχομένου (κι αυτά μ' ένα σωρό εκλαϊκεύσεις, μισές αλήθειες, δήθεν «αντικειμενικά» κ.λπ. αλλά έστω, κάτι πρόσφεραν στο μέσο τηλεθεατή) κι από εκεί και πέρα το περιεχόμενο του καναλιού του είναι 70% διαφήμιση στη Freedom24 και 30% πολιτική σπέκουλα!

Επίσης ο Πορτοσάλτε είναι υπάλληλος και κάνει ό,τι του υποδεικνύει ο καναλάρχης εργοδότης του, αλλιώς την άλλη μέρα ταμείο ανεργιας...ο Μαρινάκης που δεν είναι υπάλληλος κανενός και τ' αρπάζει από 100 μεριές τι ζόρι έχει να κοροϊδεύει τον κόσμο;:rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Πορτοσάλτε θα κάνει π.χ. ένα 30% διαφήμιση και το υπόλοιπο 70% του χρόνου του αναπαράγει ειδήσεις...
Δηλαδη εσυ στη δουλεια σου εισαι σωστος κατα 70%? Και ποσο μαλλον σε μια δουλεια λειτουργημα οπως ειναι αυτη τοτ δημοσιογραφου.
Επίσης ο Πορτοσάλτε είναι υπάλληλος και κάνει ό,τι του υποδεικνύει ο καναλάρχης εργοδότης του, αλλιώς την άλλη μέρα ταμείο ανεργιας...ο Μαρινάκης που δεν είναι υπάλληλος κανενός και τ' αρπάζει από 100 μεριές τι ζόρι έχει να κοροϊδεύει τον κόσμο;
Συγκρινουμε τωρα εναν δημοσιογραφο που εχει ως βημα το ΣΚΑΙ, με εναν γιουτιουμπερ-διαφημιστη ??? Ιδια βαρυτητα εχουν αυτα τα ατομα? Καλα κανει ο μαρινακης και διαφημιζει τη φριντομ.Αμα ο αλλος ειναι τοσο βλακας που θα ακολοθησει επενδυτικες συμβουλες απο το γιουτιουμπ, του αξιζει να χασει τα λεφτα του. Ο αλλος εκανε πλυντηριο τη δολοφονια των τεμπων και μετα παρακαλαγε για ασφαλιτες τον παιδοφιλο εργοδοτη του( :whistle: )
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

τι ζόρι έχει να κοροϊδεύει τον κόσμο;:rolleyes:
Για τα λεφτα ισως?? Ο αλλος για τα λεφτα εχει κανει αλλα και αλλα :whistle:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Δηλαδη εσυ στη δουλεια σου εισαι σωστος κατα 70%? Και ποσο μαλλον σε μια δουλεια λειτουργημα οπως ειναι αυτη τοτ δημοσιογραφου.
Η ερώτηση δεν ήταν «σε τι ποσοστό είναι ο (κάθε) Jack σωστός στη δουλειά του», ήταν «αν παράγει έργο ο Πορτοσάλτε»...την απάντηση την πήρες!
Καλα κανει ο μαρινακης και διαφημιζει τη φριντομ.
Καλά θα έκανε αν η Freedom24 ήταν μια «legit» online χρηματιστηριακή εταιρεία...
Αμα ο αλλος ειναι τοσο βλακας που θα ακολοθησει επενδυτικες συμβουλες απο το γιουτιουμπ, του αξιζει να χασει τα λεφτα του. Ο αλλος εκανε πλυντηριο τη δολοφονια των τεμπων και μετα παρακαλαγε για ασφαλιτες τον παιδοφιλο εργοδοτη του( :whistle: )
Μ' αυτό το σκεπτικό «κι άμα ο άλλος είναι τόσο βλάκας που καταπίνει αμάσητο ό,τι του σερβίρει ο Πορτοσάλτε, του αξίζει π.χ. να έχει αυτή την κυβέρνηση κι αυτό το επίπεδο δημοσιογραφίας»!
Δύο μέτρα και δύο σταθμά;:rolleyes:
Για τα λεφτα ισως?? Ο αλλος για τα λεφτα εχει κανει αλλα και αλλα :whistle:
Ο Μαρινάκης είναι καθηγητής πανεπιστημίου δύο δεκαετίες σε χώρες όπως Ρωσία, Η.Π.Α., Σιγκαπούρη κ.λπ. λες να 'χε ανάγκη τα λεφτά του Turlov για να τα βγάλει πέρα;

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

άμα ο άλλος είναι τόσο βλάκας που καταπίνει αμάσητο ό,τι του σερβίρει ο Πορτοσάλτε, του αξίζει π.χ. να έχει αυτή την κυβέρνηση κι αυτό το επίπεδο δημοσιογραφίας»!
Βεβαιως και αξιζουμε κουλη και πορτοσαλτε σαν λαος. Για αυτο τους εχουμε και τοσα χρονια :beachball:
«αν παράγει έργο ο Πορτοσάλτε»...την απάντηση την πήρες!
Μαλιστα. Δημοσιογραφικο εργο ο πορτοσαλτε. :laugh:
Καλά θα έκανε αν η Freedom24 ήταν μια «legit» online χρηματιστηριακή εταιρεία...
Μπροστα στο μπαγιοκο , διαφημιζεις και ξεπλενεις κυβερνησεις και χρημαστηριακες απατες χωρις ηθικους φραγμους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο Μαρινάκης είναι καθηγητής πανεπιστημίου δύο δεκαετίες σε χώρες όπως Ρωσία, Η.Π.Α., Σιγκαπούρη κ.λπ. λες να 'χε ανάγκη τα λεφτά του Turlov για να τα βγάλει πέρα;
Τα λεφτα ποτε δεν ειναι αρκετα φιλε. Ποτε. Δεν υπαρχει πιο απληστο ζωο απο τον ανθρωπο.

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.
Έχω παρατηρήσει πως όλοι όσοι ασχολούνται με οικονομικά-business θέματα έχουν ως χορηγό το Freedom24 οπότε αν τους παρακολουθείς τη φριντομ δεν τη γλυτώνεις-εγώ πχ Βλέπω Κυρίτση που κάνει βίντεο με επιχειρήσεις κλπ απλά όταν λέει για Φ24 απλά το προχωράω. Άλλη όρεξη δεν έχω να ακούω για Φ24 κ κολοκυθια τούμπανα. Τώρα για τον Μαρινάκη-προσωπικά αδιάφορος μου ειναι-ούτε τον μισώ ούτε τον λατρεύω. Το βίντεο δεν το είδα οπότε δεν έχω άποψη για το αν είναι λάθος ή σωστό. Σχετικά με το "Πορτογλύφε" : Δεν είμαι νομικός και δεν ξέρω τις διαδικασίες οπότε επειδή η αναφορά είναι έμμεση δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορούσε να σταθεί νομικά αυτό (όποιος είναι νομικός να μας διαφωτίσει) . Απο κει και πέρα,νταξει ο Πορτοσάλτε ένας γλύφτης της κυβέρνησης είναι που κατα καιρούς έχει προβεί σε ακραίες δηλώσεις και επειδή κάποιες φορές έχω δει την εκπομπή που κάνει με την Αναστασοπούλου εκεί είναι ΑΚΟΜΑ χειρότερος και ακόμα πιο σιχαμερό ερπετό!

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Τα λεφτα ποτε δεν ειναι αρκετα φιλε. Ποτε. Δεν υπαρχει πιο απληστο ζωο απο τον ανθρωπο.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τα ίδια σκατά αγόρι μου...κι εγώ π.χ. θα μπορούσα να χτυπήσω καμιά εργολαβία αυτές τις μέρες και να πήγαινα σήμερα το πρωί να κάνω καμιά επιθεώρηση σε κάνα εργοστάσιο να κονομήσω ή, για να το πάω και παραπέρα, ν' ανοίξω κάνα κανάλι στο YouTube ή κάνα προφίλ στο TikTok και να κοροϊδεύω κι εγώ τον κόσμο πουλώντας τρέλα ή οτιδήποτε άλλο όπως ο (κάθε) Μαρινάκης, αλλά προτίμησα ν' αράξω στο σπίτι μου, να κάνω κάνα μερεμέτι, να περάσω ποιοτικό χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους κ.λπ. και να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια με τη συνείδησή μου καθαρή!
Έχω παρατηρήσει πως όλοι όσοι ασχολούνται με οικονομικά-business θέματα έχουν ως χορηγό το Freedom24 οπότε αν τους παρακολουθείς τη φριντομ δεν τη γλυτώνεις-
Αυτό συμβαίνει γιατί η Freedom πληρώνει «πυραμιδοειδώς» τους διαφημιστές της (μ' ένα ποσοστό επί του ποσού που καταθέτει ο κάθε πελάτης ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ) κι επειδή οι Έλληνες YouTubers κ.λπ. είναι λιγούρηδες κι ουσιαστικά ανεπάγγελτοι σε πολλές περιπτώσεις λογικό ήταν να ενδώσουν στον πειρασμό!:rolleyes:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι τα ίδια σκατά αγόρι μου...κι εγώ π.χ. θα μπορούσα να χτυπήσω καμιά εργολαβία αυτές τις μέρες και να πήγαινα σήμερα το πρωί να κάνω καμιά επιθεώρηση σε κάνα εργοστάσιο να κονομήσω ή, για να το πάω και παραπέρα, ν' ανοίξω κάνα κανάλι στο YouTube ή κάνα προφίλ στο TikTok και να κοροϊδεύω κι εγώ τον κόσμο πουλώντας τρέλα ή οτιδήποτε άλλο όπως ο (κάθε) Μαρινάκης, αλλά προτίμησα ν' αράξω στο σπίτι μου, να κάνω κάνα μερεμέτι, να περάσω ποιοτικό χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους κ.λπ. και να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια με τη συνείδησή μου καθαρή!
Aλλο εσυ, αλλο ο μαρινακης και ο πορτοσαλτε. Αυτοι ειναι στο payroll κυβερνησεων και χρηματηστηριακων απατων. Δυστυχως εσυ η εξαιρεση φιλε μου σε αυτη την κοινωνια. Ολοι την ευκολη κονομα ψαχνουν δεν τον βλεπεις? Για ενα μεροκαματο πουλανε και τη μανα τους.

bibliofagos

Νεοφερμένο μέλος

Ο bibliofagos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλημέρα και από εμένα. Επειδή είχα παρακολουθήσει κάποια παλαιότερα βίντεο του κ. Μαρινάκη (π.χ. Τουρκικές Παραβιάσεις) που φαίνονταν λογικά -χωρίς ωστόσο να έχω κάποιο επίπεδο οικονομικής γνώσης-, πως γνωρίζουμε για την φ24;;;

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Την ασφαλεια του πορτοσαλτε την πληρωνει ο ιδιος, ο πρωην της χειλουδακη ή ο ελληνας φορολογουμενος? Ξερει κανεις?

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.066 μηνύματα.
@Jack of Spades τι να πρωτοσχολιασω δεν έχω χρόνο.
Θα προσπεράσω τις προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμους που κάνεις, μάλλον έτσι ξέρεις να επιχειρηματολογεις.
και θα μείνω σε ένα απλό
Κράζεις τόσο την φριντομ και εμάς που τρωμε κουτοχορτο και δεν ξέρουμε δεν μας κοφτει οπως λες ενώ εσυ τα ξέρεις όλα και το παίζεις μεγας φωστηρας των επενδύσεων και των οικονομικών μωρε μπράβο
Για πες μου
Ποια είναι η ασφαλής επένδυση που έχεις κάνει εσύ ο έξυπνος και ο μέγας γνωστης;

Το άλλο που έγραψα προχθές για την φαινομενικά ασφαλη αξιοπιστη (γελανε και οι πετρες) credit Suisse το προσπερασες επειδή δεν σε συνέφερε. Να αυτό εδω:
--------
Μα γιαυτο ειναι συνεργασία. Κυβέρνηση μαζί με τράπεζες. Η μία χρειάζεται την άλλη. Η κυβέρνηση δίχως τις πλάτες των τραπεζών δεν έχει τη σταθερότητα να κάνει όλα αυτά τα απαίσια πράγματα να μας παιρνουν τα λεφτά μας. Και οι τράπεζες χωρίς το θεσμικό πλαίσιο της κυβέρνησης δεν θα μπορούσαν να πλουτιζουν εις βάρος μας, η κυβέρνηση τους το επιτρέπει να παίρνουν όλες αυτές τις παχυλες προμήθειες χωρίς απολύτως κανένα λόγο όταν όλα είναι ψηφιακα και κανονικά δίχως κόστος. Όπως και το να παίρνουν τα σπίτια του κοσμακη σε πλειστηριασμους τα funds κλπ.

Αναγκαζομαστε να βάζουμε τα λεφτά μας σε τράπεζες επειδή έτσι έχουμε μάθει δεκαετίες απο τους παππουδες στους γονείς μας, για να ειναι ασφαλη και καλά -ας γελασω- και υποτίθεται για το τρελό επιτόκιο του 0,1-0,5% για να νικήσουμε τον πληθωρισμό -ας ξαναγελασω-.

Λες και οι τράπεζες δεν χρησιμοποιούν τα λεφτά μας για να κάνουν τις δικές τους συναλλαγές και δανεια κλπ. Αν αύριο πάνε όλοι οι Έλληνες να κάνουν bank run δεν θα υπάρχουν σε φυσική μορφή τόσα λεφτά να τα πάρουν, το οποίο είναι δικαίωμα τους να τον κάνουν να τα ζητήσουν. Πού πηγανε οεο; Τα έχουν κάνει liquidate οι τράπεζες. Εκει δεν σας πειράζει, αλλά σας πειράζει η φριντομ που τα ρίχνει στη μετοχή της.

Από την άλλη είδαμε και την πλεον αξιοπιστη φυσική τράπεζα την ελβετική credit Suisse που φαλιρισε απο τη μία στιγμή στην άλλη.

Έτσι είναι το παιχνίδι βρε παιδιά. Κανείς δεν είναι αξιόπιστος σε όλα αυτά. Με πιθανότητες παίζουμε σε στημενο παιχνιδι. Αυτή η φαινομενική αίσθηση ελέγχου και ασφάλειας των φυσικών τραπεζών ειναι που πληρώνουμε. Είμαστε σαν το ποντίκι μες στη φάκα που χαίρεται με το τυρακι. Μπρος γκρεμός και πίσω ρεμα.
---------

Τελευταία επεξεργασία:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Aλλο εσυ, αλλο ο μαρινακης και ο πορτοσαλτε. Αυτοι ειναι στο payroll κυβερνησεων και χρηματηστηριακων απατων. Δυστυχως εσυ η εξαιρεση φιλε μου σε αυτη την κοινωνια. Ολοι την ευκολη κονομα ψαχνουν δεν τον βλεπεις? Για ενα μεροκαματο πουλανε και τη μανα τους.
Και τι μ' αυτό;
Υπάρχει κάνας λόγος να καθόμαστε να κρατάμε τα μπόσικα στον κάθε μπαγλαμά επειδή π.χ. τυχαίνει ν' αντιπαθούμε περισσότερο αυτόν που έχει (φαινομενικά) απέναντί του;
Θα προσπεράσω τις προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμους που κάνεις, μάλλον έτσι ξέρεις να επιχειρηματολογεις.
Και τι δεν έχω γράψει για τη Freedom24 σ' αυτό το thread (και στο thread των τραπεζών), έχω παραθέσει άρθρα, αποσπάσματα εγγράφων (ακόμη και δικών τους όπου δηλώνουν φόρα παρτίδα ότι σας δουλεύουν:P), αποσπάσματα παπαγάλων τους που ψεύδονται, οικονομικά δεδομένα που στην καλύτερη εγείρουν ερωτηματικά κ.λπ. αλλά σ' όλα αυτά τουμπεκί, μόνο τώρα που θίχτηκε ο εγωισμός σου άρχισες να κελαηδάς!:whistle:
Για πες μου
Ποια είναι η ασφαλής επένδυση που έχεις κάνει εσύ ο έξυπνος και ο μέγας γνωστης;
Γιατί να σου πω, σε ξέρω κι από χθες;
Κι ευχαριστώ να λες για όσες πληροφορίες έχω συνεισφέρει ήδη...
Το άλλο που έγραψα προχθές για την φαινομενικά ασφαλη αξιοπιστη (γελανε και οι πετρες) credit Suisse το προσπερασες επειδή δεν σε συνέφερε.
Το προσπέρασα επειδή πρώτος εσύ προσπέρασες το δικό μου ερώτημα:
Ας μας εξηγήσει καλύτερα ο @chester20080 για ποιο λόγο οι θεσμικοί επενδυτές και λοιπά επενδυτικά institutions αγνοούν αυτό το «θαύμα» του επιχειρείν που λέγεται Freedom Holding Corp.το οποίο συν τοις άλλοις έχει σχεδόν διπλασιάσει την αξία της μετοχής του μέσα σε μόλις ένα εξάμηνο!:rolleyes:
ΟΤΑΝ και ΑΝ απαντήσεις εσύ σ' αυτό θ' απαντήσω κι εγώ για την Credit Suisse...

Τελευταία επεξεργασία:

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.
Όταν είσαι οπαδός και groupie του/της κάθε influencer (αναπτύσσοντας παράλληλα μια αρρωστημένη «παρακοινωνική» σχέση μαζί του, συχνά χωρίς καν να το καταλαβαίνεις) ή/και δεν σου κόβει και πολύ γενικά βγάζεις ό,τι συμπεράσματα βολεύουν το εκάστοτε αφήγημα του ινδάλματός σου!:rolleyes:

Αντίθετα, αν παρακολουθείς κάτι ανεπηρέαστος και σκεπτόμενος (όπως εσύ καλή ώρα) βλέπεις έναν αναγνωρίσιμο δημοσιογράφο (που είναι στο payroll της κυβέρνησης και δεν έχει ανάγκη κανέναν) απλά να tweetάρει γιατί δεν έχει χρόνο ν' ασχολείται με τα παπατζιλίκια και τις χαζοίντριγκες των τιποτένιων influencers στο YouTube και στο TikTok που ψάχνονται μπας και γίνουν κάποτε χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη (κι έτσι κι αλλιώς οι μέρες τους είναι μετρημένες)...

Οι μόνοι που μπορούν να «επηρεαστούν» από τύπους σαν το Μαρινάκη είναι κάτι πιτσιρικάδες και κάτι χούφταλα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται...οι υπόλοιποι πολίτες δεν είναι όσο αφελής (θα θέλατε να) νομίζετε!

Τα ψέματα που 'χει πει ο Μαρινάκης (όχι μόνο για το χορηγό του αλλά και για την ίδια του την επιστήμη) δεν έχουν προηγούμενο...όσο για το «σεβασμό» απορώ πραγματικά, μαζί με τα υπόλοιπα παπαγαλάκια της Freedom24 είναι πλέον και με τη βούλα από τα μεγαλύτερα σούργελα του YouTube!
Αν δεν trollάρεις έχεις κι εσύ μεγάλο θέμα όπως κι ο άλλος με τα μούσια (εκτός αν δεν τον έχεις παρακολουθήσει αρκετά)...
Μα ο Μαρινάκης δεν ήρθε να επηρεάσει κάποιον με αυτή την έννοια, ούτε να πει πράγματα που οι περισσότεροι δεν τα ξέρουν. Στην ουσία εξέφρασε την γνώμη που έχουν πάρα πολλοί άνθρωποι σχετικά με την διαπλοκή στην χώρα μας. Στην τελική εαν θα επηρεάσει μόνο κάτι πιτσιρικάδες και χούφταλα, για ποιον λόγο ο κύριος κωλογλείφτε θορυβήθηκε τόσο ; Δεν υπάρχει αγώνας που να μην έχει ένα πανό με το όνομα του...εκεί δεν τον είδαμε να απειλεί κανέναν.

Τώρα σχετικά με την Freedom24...προφανώς δεν θα διαφωνήσω οτι δεν υπήρχε λόγος να μπλέξει το όνομα του μαζί της. Αυτό δεν αναιρεί το οτι έχει δίκιο σε αυτό το θέμα όμως. Εδώ μας λέει ψέματα ο ίδιος ο Πρωθυπουργός για μια εθνική τραγωδία μέσα στα μούτρα μας, έχουμε έναν ακαδημαϊκό απατεώνα υπουργό υγείας, και τον Καραμανλή και τον Αυγενάκη βουλευτές...λες να κρατήσω μούτρα στον Αυγενάκη που προωθεί την Freedom24 για να βγάλει κανά ψηλό ;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια