Αναρχικος τραπεζιτης λέει

ναι αυτοι ειναι οι αναρχικοι .... με δεξιες τσέπες. Οπως και ο Τσιπρας που το παιζει κομμουνιστης αλλα τον μισθο του βουλευτη δεν τον μειωσαν.
Ολα αυτα ειναι μπουρδες απο την εποχη του Μάο ο οποιος για να δημιουργησει εναν αντιπαλο επινοησε τον κομμουνισμο. Με αυτο το τροπο ισχυροποιησε την παρουσια του στο μυαλο των οπαδων του γιατι έδειχνε οτι ειχε κάτι να μάχεται.
Δεν δουλευει έτσι ο κοσμος , μονο εξωτερικά κανεις δεν ειναι κομμουνιστης κανεις δεν ειναι αναρχικος κανεις δεν ειναι δεξιος ολα αυτα ειναι ταμπελες για τους αφελεις. Το παν ειναι τα κινητρα και το συμφερον του καθενος. Σε επιπεδο ατομικο ειτε κρατών.
Αμα θές να λυσεις το αβατο του Ζεφυριου με τους τσιγκανους οκ. Ανελαβε το. Και αυτο άβατο ειναι.
Σχετικα με αυτο που έγραψες στην Ναταλια για τα πανεπιστημια , αναφερθηκαμε σε ενα απο τα μεγαλυτερα και καλυτερα πανεπιστημια της χωρας την ΑΣΟΕΕ αν αυτο επιλέγεις να μην το βλέπεις και να λές ... ναι μωρε αλλα σε άλλα 10 πανεπιστημια η κατασταση δεν ειναι έτσι. Αληθεια ποια εννοεις; μηπως εννοεις τη σχολή πάνω στην Ηπειρο; εκει δεν εχει οντως γιατι δεν πατάει και κανεις.
Φιλε γράφεις σαν κάτι φανατικους συριζαιους που δεν μπορει να κανει κάποιος μαζι τους συζητηση γιατι ναι μεν δεν ξέρουν και ειρωνευονται και απο πάνω οπως ακριβως πηγαινε και ο ηλιθιος ο Βαρουφακης και ειρωνευοτανε στα Eurogroup και στο τελος του ειπαν οι Ευρωπαιοι
Αν δεν σ αρεσει σηκω και φυγε - τυπωσε δικο σου νομισμα και μην μας ζαλιζεις τον ερωτα πάλι , αν ήθελες να ζεις την ημερα με ενα πιατο φασολαδα θα μπορουσες να πεις οχι εγω ειμαι αριστερος επαναστατης και θέλω ρηξη. Γιατι δεν το εκανες... το ΟΧΙ έγινε λες ΝΑΙ.... Αυτο το ΟΧΙ τι ακριβως θα σημαινε μηπως γνωριζεις; να σου πω εγω...
ισως θα ηταν και καλυτερα διοτι κάποιοι κώλοι καλομαθημένοι που κάθονται και σου αραδιαζουν φιλοσοφιες περι "αναρχικων τραπεζιτων και διευθυντων" ενω την επομενη μέρα στο γραφειο ειναι "ΜΑΛΙΣΤΑ κυριε διευθυντα" ακομα και αν ο διευθυντης τους λεει μαλακιες για να τσεπώνουν το μηνα 2000 χιλιαρικάκια θα ΣΦΙΓΓΑΝΕ.
Ειμαστε ενα συντηρητικο κράτος που το 50% ψηφιζει επαναστατες και κομμουνιστες , επαναστατες χωρις αιτια ομως. Εχθρικο σε κάθε αλλαγή , και οπως ζουσαμε πριν 20 χρονια ετσι συνεχιζει να ζει ο κοσμος με το κρατισμο την εκκλησια , τον συντηρητισμο ολα αυτά.
Ισως να ηταν και καλυτερα. Αλλα τελευταια στιγμη το πηραν χαμπαρι οι καλο ζωισμενοι απο εποχης ΠΑΣΟΚ και το έκοψαν.