Lancelot
Περιβόητο μέλος

που πήρε μεταγραφή από την Βουλγαρία που έγραψε στις Πανελλήνιες κάτω από 3
μην λες για Φώφη - Τσίπρα γιατί όλοι όσοι ξέρουμε το παρελθόν του Τσίπρα στο γυρνάμε μπουμερανγκ
και πάρε τον καθηγητή του ΕΜΠ
Αυτό το μετεγγραφή από την Βουλγαρία το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις ;
μπήκε το 1992 και με υψηλή βάση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό το μετεγγραφή από την Βουλγαρία το σκέφτηκες πολύ για να το γράψεις ;
μπήκε το 1992 και με υψηλή βάση
Μπήκε με μεταγραφή κάτι που έχει αποκαλύψει καθηγητής και πανελλήνιες απέτυχε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Μπήκε με μεταγραφή κάτι που έχει αποκαλύψει καθηγητής και πανελλήνιες απέτυχε
Η μετεγγραφή γίνεται από ιδρύματα της ίδιας χώρας , όχι μεταξύ χωρών .
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε .
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Η μετεγγραφή γίνεται από ιδρύματα της ίδιας χώρας , όχι μεταξύ χωρών .
Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε .
Mε εντολή κόμματος την πήρε την μεταγγραφή (συνασπισμού)
Για να ξέρεις
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Mε εντολή κόμματος την πήρε την μεταγγραφή (συνασπισμού)
Για να ξέρεις
Τι να ξέρω ; τα ψέματα ; ή τις μπαρούφες ; βγήκε ένα χιουμοριστικό άρθρο Κ το κάνατε ευαγγέλιο ;
Τελείωσε Πολυκλαδικού κ φοίτησε στο εμπ θέλεις ή δεν θέλεις αυτή είναι η αλήθεια. Ψάξε για τω φωφακι πως διορίστηκε και πωε πήρε σύνταξη.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Τι να ξέρω ; τα ψέματα ; ή τις μπαρούφες ; βγήκε ένα χιουμοριστικό άρθρο Κ το κάνατε ευαγγέλιο ;
Τελείωσε Πολυκλαδικού κ φοίτησε στο εμπ θέλεις ή δεν θέλεις αυτή είναι η αλήθεια. Ψάξε για τω φωφακι πως διορίστηκε και πωε πήρε σύνταξη.
Το χιουμουριστικό άρθρο τα λέει καθηγητής του ΕΜΠ θες δε θες αυτή είναι η αλήθεια
Το Φωφακι τελείωσε πολιτικών επιστημών στο ΕΚΠΑ με άριστα και μεταπτυχιακό με άριστα
Η γυναίκα του Τσίπρα πήρε διδακτορικό με δικαστική απόφαση
Η σύνταξη της Φωφης είναι σε αναστολή από το 2009 ενώ πήρε σύνταξη από το 2008
Ο Τσίπρας που το 2008 μαζί με τον Συριζα έκαιγε την Αθήνα ενώ η αστυνομία έβαλε στη θέση του έναν ταραξία (Φυλακή) θα κάνεις κανένα σχόλιο;
Για τις αποκαλύψεις καθηγητή του ΕΜΠ που λέει την αλήθεια για τον Τσίπρα και αυτά fake news

American Economist
Επιφανές μέλος

Τι αποκομίσατε από συζητήσεις των Χριστουγέννων για τις εκλογές; Εγώ άκουσα ότι πιστεύεται ότι θα βγει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κόσμος δεν θέλει τον Μητσοτάκη λογω του ονόματος του. Πάντως ο κόσμος δεν έχει δει πιστεύω κάτι ελπιδοφόρο από τη ΝΔ. Ειδικά το ότι σκέφτεται να δώσει τον ΕΝΦΙΑ στους δήμους θεωρώ ότι είναι τρελό ατόπημα. Οι δήμοι ήδη τρώνε τρελα λεφτά τόσα χρόνια, ποιος ο λόγος να τους δώσεις κι άλλα;
Αν ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα φανεί και το ποσό χαζός λαός ήμαστε.Αλλα έχουμε αποδείξει χρόνια τωρα τι λαός ήμαστε.

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Εσείς ψηφίστε Συριζα που μας έχει εκτός αγορών
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Αυτή τη στιγμή, για παράδειγμα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ότι αν βγει για 2η τετραετία, θα καταργήσει τις Πανελλήνιες. Είδηση με μεγάλη βαρύτητα. Η υποσημείωση της είναι ότι θα καταργηθούν οι εξετάσεις μόνο για σχολές χαμηλής ζήτησης, που ήδη μπαίνει κάποιος με βαθμολογία πολύ κοντά στο 0. Είναι μεγάλη ανάλυση το πώς επηρεάζει κάποιον που ακούει τον τίτλο της ειδήσεις και δεν μπαίνει στη διαδικασία να διαβάσει το σύνολο της, αλλά είναι κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ το επιστρατεύεται κατά κόρον.
Χωρίς να έχει απαραιτητα καθολική ισχύ, όλοι μας τείνουμε να συναναστρεφόμαστε με άτομα που πιστεύουν κοινά πράγματα μαζί μας. Εμένα η εικόνα μου από τον περίγυρω είναι ότι πιστεύουν ότι θα βγει η ΝΔ και μάλιστα αυτοδύναμα. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν πολυκάνω και παρέα με ιδεολόγους του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν είναι αντιπροσωπευτικό αυτό το αποτέλεσμα.
Εν πάση περιπτώσει, πριν από δύο εβδομάδες έγινε το 12 συνέδριο της ΝΔ, έβγαλε κάποια πορίσματα και ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα. Αναλυτικό και με συγκεκριμένους στόχους. Υπάρχει ανερτημένο στην ιστοσελίδα του κόμματος. Δεσμεύεται πχ, για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30% εντός διετίας. Έστω ότι πετυχαίνει 20% μείωση στα 3 χρόνια. Το θεωρώ μεγαλύτερο κέρδος από το να υποσχεθεί κάποιος "πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ με ένα νόμο και ένα άρθρο" και τελικά να κόβει μικροποσά της τάξης των 10 και 15 ευρώ. Από εκεί και πέρα είναι δουλειά του καθενός να ψάξει τις πληροφορίες που θεωρεί απαραίτητες ο ίδιος και να διαλέξει τι τον εκφράζει καλύτερα.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Εσείς ψηφίστε Συριζα που μας έχει εκτός αγορών
Ο Τσίπρας δεν πήρε προληπτική γραμμή με συνέπεια να μην μπορεί η Ελλάδα να βγει στις αγορές λόγω υψηλού επιτοκίου. Αυτός ο άνθρωπος από το 2015 που τον βγάλαμε πρωθυπουργό παίρνει αποκλειστικά λανθασμένες επιλογές, ειδικά στην οικονομία, που βλάπτουν την Ελλάδα όχι απλώς βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα. Το "κούρεμα" που μας έπρηζαν τα media δεν ήταν τίποτα παραπάνω από κάτι λιγότερο που πέτυχε ο Σαμαράς, δηλαδή απλή επιμήκυνση του χρέους για να έχουμε να λέμε. Η έξοδος από τα μνημόνια προφανώς είναι έξοδος μόνο στα λόγια. Το πως τίθεται θέμα συζήτησης αν αξίζει να ξαναβγει ή όχι μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας. Λάθη γίνονται από όλες τις κυβερνήσεις αλλά τόσο ανώριμα λάθη σε τόσο κρίσιμες στιγμές δεν έχουν ξαναγίνει.
American Economist
Επιφανές μέλος

Και τωρα θα με κραξετε ως ανθελληνα κτλ.
archaios19
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιδεολογικά, θα με χαρακτήριζα ίσως δεξιό, αλλά τα δεξιά κόμματα και δη το αντιπροσωπευτικότερο, ήτοι η Νέα Δημοκρατία, δεν είναι φορείς των πολιτικών απόψεων που έχω διαμορφώσει! Ας μην ξεχνάμε και τις αλλεπάλληλες κυβερνητικές της αστοχίες των προηγούμενων χρόνων που οδήγησαν την χώρα σε οικονομικό τέλμα και σε άλλα-κοινωνικά πρωτίστως- προβλήματα!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, το έργο της οποίας ''βιώνω'' μέχρι και σήμερα, με έχει απογοητεύσει όσον αφορά στο ζήτημα με την Μακεδονία! Προς Θεού, δεν είμαι εθνικιστής! Απλά θεωρώ πως η ''παράδοση'' του ονόματος είναι ένα έναυσμα για περαιτέρω παραχωρήσεις, όχι μόνο σε θέματα εθνικά! Κατά τα άλλα, αν και δεν τον αποδέχομαι ιδεολογικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε κάτι χειρότερο από τους προηγούμενους κυβερνώντες!
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα αρκετά επικίνδυνο κόμμα, που όμως ενισχύεται, όπως αποδεικνύει η τρίτη θέση που κατέχει στην πολιτική ''συνείδηση'' των Ελλήνων.Τα υπόλοιπα κόμματα, κατά την ταπεινή μου άποψη, το μόνο που κάνουν είναι να ασκούν μικροπολιτική και στην ουσία τους δεν διαφέρουν από τα υπόλοιπα!
Αυτή είναι η άποψη μου για το πολιτικό προσκήνιο! Εγώ θέλω απλώς να επισημάνω ότι ο Έλληνας, όταν ψηφίζει, πρέπει να έχει καθαρή πολιτική συνείδηση, να είναι απαγκιστρωμένος από κομματικά ''στερεότυπα'' και να μην παρασύρεται από τις ευήκοες ''πομφόλυγες'' των συγχρόνων δημαγωγών και ''πολιτικίσκων''!
Στην περίπτωση των εκλογών ίσως να ισχύει '' τό μή χείρον βέλτιστον''!
American Economist
Επιφανές μέλος

Indiana Jones
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.