Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

18-05-24

22:51
Μια χαρά έχουμε.. σκηνοθέτες και σεναριογράφους δεν έχουμε!Δυστυχως δε διαθετουμε κωμικους ηθοποιους
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

19-05-24

01:47
Μόλις είδα τα τελευταία.Δείτε τις Ψυχοκόρες, παιδιά. Τώρα που τελείωσαν (έβαλα και την Μ.Αλεξιάδη ως άβαταρ, που δεν τα συνηθίζω τα μη πολιτικά χαχα!) έχω να πω ότι είναι η καλύτερη ελληνική σειρά μυθοπλασίας από το "Νησί".
Οι δυο τελευταίες season έριξαν την ποιότητα σε σκηνοθεσία και σενάριο. Επίσης τελειωσε απότομα λες και περίμεναν περισσότερα επεισοδια. Συναντήθηκαν οι τέσσερεις αδελφές από το πουθενά. Η Βασιλική εκει που ήταν με ψεύτικο ονομα καθώς επίσημα ήταν νεκρή περασε στο ιταλικό πανεπιστημιο χωρίς απολυτήριο σε γλώσσα που δεν ξερει (σεναριακή αστοχία). Τον αδελφό που σεναριακά πρόσφερε ελάχιστα. Ο Σώτος έγινε ρεμάλι και δεν έπρεπε να γίνει ξανά καλος. Βασικά ρεμάλι ήταν παλι γιατί φλεξαρε στη Μαρικα ότι αυτος βρηκε τη Βασιλική. Στο τελος σκότωσαν τη Φρόσω που ήταν σεναριακή ευκολία καθώς το παιδι έμεινε στη Νατσαινα.
Επρεπε να την κρατήσουν 2 season τη σειρα και να βρουν τρόπους να συνδέσουν τις ιστορίες.
Πιστευω ότι η Φρόσω κουβάλησε στο τελος και αυτή αξιζει να γίνει το avatar σου.
Επρεπε να την κρατήσουν 2 season τη σειρα και να βρουν τρόπους να συνδέσουν τις ιστορίες.
Πιστευω ότι η Φρόσω κουβάλησε στο τελος και αυτή αξιζει να γίνει το avatar σου.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

19-05-24

11:52
Εγώ πάντως, όχι επειδή παίζει η αγάπη μου, θα την δω γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε σειρά αστυνομική και όχι εποχής.. Θα έχει πολύ δράση και σασπένς! Έχει λείψει αυτό..
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

19-05-24

11:59
Ναι, μας έπεισες τώραόχι επειδή παίζει η αγάπη μου

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

19-05-24

12:00
Όχι, όντως βαρέθηκα τα εποχής! Όπως θα βλέπω και τις νέες σειρές του Κοκκινόπουλου εννοείται..Ναι, μας έπεισες τώρα![]()
Όλος ο κόσμος τα βαρέθηκε, για αυτό κάνουν 10% τηλεθέαση.
Fernando_A
Δραστήριο μέλος
Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.

10-06-24

17:25
Λοιπόν, όπως έχω ξανά αναφέρει δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά. Δεν ξέρω κάτι μου έβγαζαν που δεν ήθελα καν να μπω στον κόπο να παρακολουθήσω. Τελευταία μέσω ενός φίλου μου έχω ξεκινήσει την σειρά "10η εντολή" και την έχω λατρέψει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθόλου. Γενικά τα θρίλερ και τα αστυνομικά μου αρέσουν πολύ 

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

13-06-24

12:45
Θα πάθω overdose Κίτσου από Σεπτέμβρη
Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια.
(Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)

Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια.
(Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

30-06-24

20:22
Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού.
Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω.
www.megatv.com
Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω.

«Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV
Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

14-07-24

13:16
Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν.
Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος).
Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία...
Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος).
Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία...
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

14-07-24

13:28
Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-07-24

13:30
ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι..
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν;

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

14-07-24

13:57
Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν.ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-07-24

13:59
Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονταιΈμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν.

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

14-07-24

14:01
Ενω τα ελληνικα γαμανεΒασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-07-24

14:02
Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν.Ενω τα ελληνικα γαμανε
giannhs2001
Επιφανές μέλος

14-07-24

14:03
Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ.Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται![]()
Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

14-07-24

14:04
Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη.Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-07-24

14:06
Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι.Το Ezel, κάπου προς 2010
Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει.Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

14-07-24

14:07
Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι.
ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα.Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

14-07-24

14:10
Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές.
Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ.
Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Hased Babis
- giannhs2001
- camil
- Wonderkid
- Memetchi
- Kate1914
- Scandal
- fockos
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- phleidhs
- AggelikiGr
- johnsala
- taketrance
- Joji
- Paladin
- GeorgePap2003
- Αντικειμενικός
- Fernando_A
- touvlo
- iew
- charmander
- Esperos1
- Unboxholics
- Oneira96
- Μήτσος10
- thenutritionist
- Sosstoss
- jj!
- Alessandra Eliza
- rafaela11
- New member
- Athens2002
- DimitraA.
- Giorgkalo
- Steliosgkougkou
- urbanfairy
- Δροσουλίτης
- Xaris2000
- Abiogenesis
- chester20080
- Arianara S3
- A350
- aggorf
- ggl
- Alexandra Chatzin
- User2350
- iiTzArismaltor_
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.