Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 18 Μαΐου 2024 στις 22:51 Η Εριφύλη έγραψε: #321 18-05-24 22:51 Αρχική Δημοσίευση από KleinosBrekias: Δυστυχως δε διαθετουμε κωμικους ηθοποιους Click για ανάπτυξη... Μια χαρά έχουμε.. σκηνοθέτες και σεναριογράφους δεν έχουμε! akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο akikos έγραψε: #322 19-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Δείτε τις Ψυχοκόρες, παιδιά. Τώρα που τελείωσαν (έβαλα και την Μ.Αλεξιάδη ως άβαταρ, που δεν τα συνηθίζω τα μη πολιτικά χαχα!) έχω να πω ότι είναι η καλύτερη ελληνική σειρά μυθοπλασίας από το "Νησί". Click για ανάπτυξη... Μόλις είδα τα τελευταία. Spoiler Οι δυο τελευταίες season έριξαν την ποιότητα σε σκηνοθεσία και σενάριο. Επίσης τελειωσε απότομα λες και περίμεναν περισσότερα επεισοδια. Συναντήθηκαν οι τέσσερεις αδελφές από το πουθενά. Η Βασιλική εκει που ήταν με ψεύτικο ονομα καθώς επίσημα ήταν νεκρή περασε στο ιταλικό πανεπιστημιο χωρίς απολυτήριο σε γλώσσα που δεν ξερει (σεναριακή αστοχία). Τον αδελφό που σεναριακά πρόσφερε ελάχιστα. Ο Σώτος έγινε ρεμάλι και δεν έπρεπε να γίνει ξανά καλος. Βασικά ρεμάλι ήταν παλι γιατί φλεξαρε στη Μαρικα ότι αυτος βρηκε τη Βασιλική. Στο τελος σκότωσαν τη Φρόσω που ήταν σεναριακή ευκολία καθώς το παιδι έμεινε στη Νατσαινα. Επρεπε να την κρατήσουν 2 season τη σειρα και να βρουν τρόπους να συνδέσουν τις ιστορίες. Πιστευω ότι η Φρόσω κουβάλησε στο τελος και αυτή αξιζει να γίνει το avatar σου. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2024 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 11:52 Η Εριφύλη έγραψε: #323 19-05-24 11:52 Εγώ πάντως, όχι επειδή παίζει η αγάπη μου, θα την δω γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε σειρά αστυνομική και όχι εποχής.. Θα έχει πολύ δράση και σασπένς! Έχει λείψει αυτό.. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 11:59 Η Kate1914 έγραψε: #324 19-05-24 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι επειδή παίζει η αγάπη μου Click για ανάπτυξη... Ναι, μας έπεισες τώρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #325 19-05-24 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, μας έπεισες τώρα Click για ανάπτυξη... Όχι, όντως βαρέθηκα τα εποχής! Όπως θα βλέπω και τις νέες σειρές του Κοκκινόπουλου εννοείται.. Όλος ο κόσμος τα βαρέθηκε, για αυτό κάνουν 10% τηλεθέαση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 17:25 Ο Fernando_A: #326 10-06-24 17:25 Λοιπόν, όπως έχω ξανά αναφέρει δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά. Δεν ξέρω κάτι μου έβγαζαν που δεν ήθελα καν να μπω στον κόπο να παρακολουθήσω. Τελευταία μέσω ενός φίλου μου έχω ξεκινήσει την σειρά "10η εντολή" και την έχω λατρέψει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθόλου. Γενικά τα θρίλερ και τα αστυνομικά μου αρέσουν πολύ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 12:45 Η Εριφύλη έγραψε: #327 13-06-24 12:45 Θα πάθω overdose Κίτσου από Σεπτέμβρη Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια. (Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο American Economist: #328 30-06-24 20:22 Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KleinosBrekias: Δυστυχως δε διαθετουμε κωμικους ηθοποιους Click για ανάπτυξη... Μια χαρά έχουμε.. σκηνοθέτες και σεναριογράφους δεν έχουμε!
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 01:47 Ο akikos έγραψε: #322 19-05-24 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Δείτε τις Ψυχοκόρες, παιδιά. Τώρα που τελείωσαν (έβαλα και την Μ.Αλεξιάδη ως άβαταρ, που δεν τα συνηθίζω τα μη πολιτικά χαχα!) έχω να πω ότι είναι η καλύτερη ελληνική σειρά μυθοπλασίας από το "Νησί". Click για ανάπτυξη... Μόλις είδα τα τελευταία. Spoiler Οι δυο τελευταίες season έριξαν την ποιότητα σε σκηνοθεσία και σενάριο. Επίσης τελειωσε απότομα λες και περίμεναν περισσότερα επεισοδια. Συναντήθηκαν οι τέσσερεις αδελφές από το πουθενά. Η Βασιλική εκει που ήταν με ψεύτικο ονομα καθώς επίσημα ήταν νεκρή περασε στο ιταλικό πανεπιστημιο χωρίς απολυτήριο σε γλώσσα που δεν ξερει (σεναριακή αστοχία). Τον αδελφό που σεναριακά πρόσφερε ελάχιστα. Ο Σώτος έγινε ρεμάλι και δεν έπρεπε να γίνει ξανά καλος. Βασικά ρεμάλι ήταν παλι γιατί φλεξαρε στη Μαρικα ότι αυτος βρηκε τη Βασιλική. Στο τελος σκότωσαν τη Φρόσω που ήταν σεναριακή ευκολία καθώς το παιδι έμεινε στη Νατσαινα. Επρεπε να την κρατήσουν 2 season τη σειρα και να βρουν τρόπους να συνδέσουν τις ιστορίες. Πιστευω ότι η Φρόσω κουβάλησε στο τελος και αυτή αξιζει να γίνει το avatar σου. Τελευταία επεξεργασία: 19 Μαΐου 2024 Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 11:52 Η Εριφύλη έγραψε: #323 19-05-24 11:52 Εγώ πάντως, όχι επειδή παίζει η αγάπη μου, θα την δω γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε σειρά αστυνομική και όχι εποχής.. Θα έχει πολύ δράση και σασπένς! Έχει λείψει αυτό.. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 11:59 Η Kate1914 έγραψε: #324 19-05-24 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι επειδή παίζει η αγάπη μου Click για ανάπτυξη... Ναι, μας έπεισες τώρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #325 19-05-24 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, μας έπεισες τώρα Click για ανάπτυξη... Όχι, όντως βαρέθηκα τα εποχής! Όπως θα βλέπω και τις νέες σειρές του Κοκκινόπουλου εννοείται.. Όλος ο κόσμος τα βαρέθηκε, για αυτό κάνουν 10% τηλεθέαση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 17:25 Ο Fernando_A: #326 10-06-24 17:25 Λοιπόν, όπως έχω ξανά αναφέρει δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά. Δεν ξέρω κάτι μου έβγαζαν που δεν ήθελα καν να μπω στον κόπο να παρακολουθήσω. Τελευταία μέσω ενός φίλου μου έχω ξεκινήσει την σειρά "10η εντολή" και την έχω λατρέψει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθόλου. Γενικά τα θρίλερ και τα αστυνομικά μου αρέσουν πολύ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 12:45 Η Εριφύλη έγραψε: #327 13-06-24 12:45 Θα πάθω overdose Κίτσου από Σεπτέμβρη Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια. (Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο American Economist: #328 30-06-24 20:22 Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Δείτε τις Ψυχοκόρες, παιδιά. Τώρα που τελείωσαν (έβαλα και την Μ.Αλεξιάδη ως άβαταρ, που δεν τα συνηθίζω τα μη πολιτικά χαχα!) έχω να πω ότι είναι η καλύτερη ελληνική σειρά μυθοπλασίας από το "Νησί". Click για ανάπτυξη... Μόλις είδα τα τελευταία. Spoiler Οι δυο τελευταίες season έριξαν την ποιότητα σε σκηνοθεσία και σενάριο. Επίσης τελειωσε απότομα λες και περίμεναν περισσότερα επεισοδια. Συναντήθηκαν οι τέσσερεις αδελφές από το πουθενά. Η Βασιλική εκει που ήταν με ψεύτικο ονομα καθώς επίσημα ήταν νεκρή περασε στο ιταλικό πανεπιστημιο χωρίς απολυτήριο σε γλώσσα που δεν ξερει (σεναριακή αστοχία). Τον αδελφό που σεναριακά πρόσφερε ελάχιστα. Ο Σώτος έγινε ρεμάλι και δεν έπρεπε να γίνει ξανά καλος. Βασικά ρεμάλι ήταν παλι γιατί φλεξαρε στη Μαρικα ότι αυτος βρηκε τη Βασιλική. Στο τελος σκότωσαν τη Φρόσω που ήταν σεναριακή ευκολία καθώς το παιδι έμεινε στη Νατσαινα. Επρεπε να την κρατήσουν 2 season τη σειρα και να βρουν τρόπους να συνδέσουν τις ιστορίες. Πιστευω ότι η Φρόσω κουβάλησε στο τελος και αυτή αξιζει να γίνει το avatar σου.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 11:52 Η Εριφύλη έγραψε: #323 19-05-24 11:52 Εγώ πάντως, όχι επειδή παίζει η αγάπη μου, θα την δω γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε σειρά αστυνομική και όχι εποχής.. Θα έχει πολύ δράση και σασπένς! Έχει λείψει αυτό.. Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 11:59 Η Kate1914 έγραψε: #324 19-05-24 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι επειδή παίζει η αγάπη μου Click για ανάπτυξη... Ναι, μας έπεισες τώρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #325 19-05-24 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, μας έπεισες τώρα Click για ανάπτυξη... Όχι, όντως βαρέθηκα τα εποχής! Όπως θα βλέπω και τις νέες σειρές του Κοκκινόπουλου εννοείται.. Όλος ο κόσμος τα βαρέθηκε, για αυτό κάνουν 10% τηλεθέαση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 17:25 Ο Fernando_A: #326 10-06-24 17:25 Λοιπόν, όπως έχω ξανά αναφέρει δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά. Δεν ξέρω κάτι μου έβγαζαν που δεν ήθελα καν να μπω στον κόπο να παρακολουθήσω. Τελευταία μέσω ενός φίλου μου έχω ξεκινήσει την σειρά "10η εντολή" και την έχω λατρέψει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθόλου. Γενικά τα θρίλερ και τα αστυνομικά μου αρέσουν πολύ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 12:45 Η Εριφύλη έγραψε: #327 13-06-24 12:45 Θα πάθω overdose Κίτσου από Σεπτέμβρη Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια. (Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο American Economist: #328 30-06-24 20:22 Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως, όχι επειδή παίζει η αγάπη μου, θα την δω γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε σειρά αστυνομική και όχι εποχής.. Θα έχει πολύ δράση και σασπένς! Έχει λείψει αυτό..
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 11:59 Η Kate1914 έγραψε: #324 19-05-24 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι επειδή παίζει η αγάπη μου Click για ανάπτυξη... Ναι, μας έπεισες τώρα Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #325 19-05-24 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, μας έπεισες τώρα Click για ανάπτυξη... Όχι, όντως βαρέθηκα τα εποχής! Όπως θα βλέπω και τις νέες σειρές του Κοκκινόπουλου εννοείται.. Όλος ο κόσμος τα βαρέθηκε, για αυτό κάνουν 10% τηλεθέαση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 17:25 Ο Fernando_A: #326 10-06-24 17:25 Λοιπόν, όπως έχω ξανά αναφέρει δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά. Δεν ξέρω κάτι μου έβγαζαν που δεν ήθελα καν να μπω στον κόπο να παρακολουθήσω. Τελευταία μέσω ενός φίλου μου έχω ξεκινήσει την σειρά "10η εντολή" και την έχω λατρέψει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθόλου. Γενικά τα θρίλερ και τα αστυνομικά μου αρέσουν πολύ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 12:45 Η Εριφύλη έγραψε: #327 13-06-24 12:45 Θα πάθω overdose Κίτσου από Σεπτέμβρη Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια. (Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο American Economist: #328 30-06-24 20:22 Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: όχι επειδή παίζει η αγάπη μου Click για ανάπτυξη... Ναι, μας έπεισες τώρα
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 19 Μαΐου 2024 στις 12:00 Η Εριφύλη έγραψε: #325 19-05-24 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, μας έπεισες τώρα Click για ανάπτυξη... Όχι, όντως βαρέθηκα τα εποχής! Όπως θα βλέπω και τις νέες σειρές του Κοκκινόπουλου εννοείται.. Όλος ο κόσμος τα βαρέθηκε, για αυτό κάνουν 10% τηλεθέαση. Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 17:25 Ο Fernando_A: #326 10-06-24 17:25 Λοιπόν, όπως έχω ξανά αναφέρει δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά. Δεν ξέρω κάτι μου έβγαζαν που δεν ήθελα καν να μπω στον κόπο να παρακολουθήσω. Τελευταία μέσω ενός φίλου μου έχω ξεκινήσει την σειρά "10η εντολή" και την έχω λατρέψει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθόλου. Γενικά τα θρίλερ και τα αστυνομικά μου αρέσουν πολύ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 12:45 Η Εριφύλη έγραψε: #327 13-06-24 12:45 Θα πάθω overdose Κίτσου από Σεπτέμβρη Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια. (Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο American Economist: #328 30-06-24 20:22 Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Ναι, μας έπεισες τώρα Click για ανάπτυξη... Όχι, όντως βαρέθηκα τα εποχής! Όπως θα βλέπω και τις νέες σειρές του Κοκκινόπουλου εννοείται.. Όλος ο κόσμος τα βαρέθηκε, για αυτό κάνουν 10% τηλεθέαση.
Fernando_A Δραστήριο μέλος Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής - Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 763 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2024 στις 17:25 Ο Fernando_A: #326 10-06-24 17:25 Λοιπόν, όπως έχω ξανά αναφέρει δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά. Δεν ξέρω κάτι μου έβγαζαν που δεν ήθελα καν να μπω στον κόπο να παρακολουθήσω. Τελευταία μέσω ενός φίλου μου έχω ξεκινήσει την σειρά "10η εντολή" και την έχω λατρέψει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθόλου. Γενικά τα θρίλερ και τα αστυνομικά μου αρέσουν πολύ Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 12:45 Η Εριφύλη έγραψε: #327 13-06-24 12:45 Θα πάθω overdose Κίτσου από Σεπτέμβρη Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια. (Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο American Economist: #328 30-06-24 20:22 Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, όπως έχω ξανά αναφέρει δεν έχω δει ποτέ ελληνική σειρά. Δεν ξέρω κάτι μου έβγαζαν που δεν ήθελα καν να μπω στον κόπο να παρακολουθήσω. Τελευταία μέσω ενός φίλου μου έχω ξεκινήσει την σειρά "10η εντολή" και την έχω λατρέψει. Ειλικρινά δεν το περίμενα καθόλου. Γενικά τα θρίλερ και τα αστυνομικά μου αρέσουν πολύ
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2024 στις 12:45 Η Εριφύλη έγραψε: #327 13-06-24 12:45 Θα πάθω overdose Κίτσου από Σεπτέμβρη Σε δύο σειρές πρωταγωνίστρια. (Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ) American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο American Economist: #328 30-06-24 20:22 Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.091 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2024 στις 20:22 Ο American Economist: #328 30-06-24 20:22 Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα στις 21:00-23:30 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο». Για εμένα η καλύτερη σειρά στην Ελληνική τηλεόραση από την εποχή που έπαιζε «Το Νησί» πραγματικά όλοι οι ηθοποιοί εξαιρετικοί σεβόμενοι πλήρως την ιστορία που είχαν να αναβιώσουν. Μια σειρά που κέρδισε το κοινό (έκανε σταθερά 15-20% τηλεθέαση σε όλα τα επεισόδια) και θα λείψει σε όλους εμάς που την παρακολουθούσαμε φανατικά. Μακάρι να δούμε ξανά μια τόσο καλή σειρά, το Mega έχει αποδείξει ότι όταν θέλει βγάζει καταπληκτικές παραγωγές οι οποίες μένουν χαραγμένες στην μνήμη του κοινού. Προχθές σημείωσε νούμερα τηλεθέασης 21.7% σήμερα θα πάει ακόμα πιο πάνω. «Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό μεγάλο φινάλε της σειράς | MEGA TV Μη χάσετε το μεγάλο φινάλε της σειράς απόψε στις 21:00 στο MEGA. www.megatv.com
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:16 Ο giannhs2001: #329 14-07-24 13:16 Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφού ολοκληρώθηκε και η σειρά Πανθέοι, την οποία είδα ολόκληρη (από τους λίγους στην Ελλάδα αφού δεν είχε τηλεθέαση χδ) θα ήθελα να γράψω μερικά πράγματα για αυτήν. Μπορώ να πω πως έγινε μία εξαιρετική δουλειά και από άποψη ιστορίας. Μία προσεκτική προσέγγιση όλων των θεμάτων. Ο Μεταξάς δεν παρουσιάστηκε ως το απόλυτο κακό όπως περίμενα, χωρίς να αποσιωπηθούν βέβαια και οι διώξεις κατά των κομμουνιστών. Αυτό όμως που με εξέπληξε είναι πως η σειρά έδωσε και την οπτική των συνεργατών των Ναζί (κυβέρνηση Τσολάκογλου) που πράγματι πίστευαν πως έτσι θα έκαναν πιο ομαλή την κατοχή στο μυαλό τους και δεν ήταν όλοι τυχοδιώκτες προδότες. Και επίσης χαίρομαι που ο πράκτορας των Ιταλών και μετέπειτα συνεργάτης των Ναζί δεν ήταν για άλλη μία φορά αυτή η καρικατούρα υπερπατριώτη γλίτσα τύπου Δήμος Μάτσος. Κούρασε το παραμύθι. Από ιστορικής άποψης η σειρά υπήρξε αριστούργημα χωρίς προκαταλήψεις και αγάπες προς κάποιους. Καμμία σχέση με τις άκρως προπαγανδιστικές φιλοαριστερές Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο και Άγριες Μέλισσες (Γ' Κύκλος). Η πλοκή μ'άρεσε ως story αλλά κούρασε αρκετά. Η σειρά δεν ήταν για 111 επεισόδια με τίποτα. Αν είχαν κάνει σύμπτυξη και δεν το πήγαιναν αργά θα είχαν πετύχει περισσότερα. Με κούφανε βέβαια ο θάνατος του «κακού» της σειράς. Σε όλη τη σειρά ξεγλιστρούσε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις συνέχεια και πέθανε επειδή απλά άφησε το όπλο του και το πήρε μία που το είχε άχτι. Bruuuh, λίγη φαντασία...
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:28 Ο Paragontas7000: #330 14-07-24 13:28 Μονο dragons den kai first dates ειδα φετος στην τιβι. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:30 Η Εριφύλη έγραψε: #331 14-07-24 13:30 ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΝ και αναμένω πολύ την αγαπημένη μου στην Μάγισσα, πολύ φοβάμαι ότι το καταστροφικό συγγραφικό δίδυμο θα την καταστρέψουν πάλι.. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν;
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:57 Ο giannhs2001: #332 14-07-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, γιατί διασκευάζουν όλα τα τούρκικα; Έμπνευση δεν έχουν; Click για ανάπτυξη... Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 13:59 Η Εριφύλη έγραψε: #333 14-07-24 13:59 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έμπνευση έχουν, λεφτά μάλλον δεν έχουν. Click για ανάπτυξη... Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:01 Ο Paragontas7000: #334 14-07-24 14:01 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Ενω τα ελληνικα γαμανε
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:02 Η Εριφύλη έγραψε: #335 14-07-24 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Ενω τα ελληνικα γαμανε Click για ανάπτυξη... Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.262 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:03 Ο giannhs2001: #336 14-07-24 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Βασικά ο άλφα νομίζω θα κάνει μόνο.. Παιδιά συγγνώμη, αλλά τα τούρκικα σενάρια δεν βλέπονται Click για ανάπτυξη... Νομίζω μόνο ένα τούρκικο κέρδισε τη καρδιά μικρών και μεγάλων. Το Ezel, κάπου προς 2010. Μικρά παιδάκια και το βλέπαμε, κόλλημα. Από εκεί και πέρα όλα είναι γιαγιαδίστικα χδ. Πάντως και εμείς σε διασκευές επενδύουμε τώρα. Το Άλφα φέρνει διασκευή από το σόι σου (που μάλλον ήταν η μόνη επιτυχημένη κωμική σειρά μετά τη κρίση). Τώρα που τα επιδόματα ΕΚΟΜΕ κόπηκαν δεν βλέπω να έχουμε μεγάλη ποικιλία. Τούρκικα, λατινικά και χαζοριάλιτι. Η τριλογία.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:04 Ο Paragontas7000: #337 14-07-24 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Τα ελληνικά γαμάνε, αλλά δεν έχουμε παραγωγές να τα υποστηρίξουν. Click για ανάπτυξη... Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:06 Η Εριφύλη έγραψε: #338 14-07-24 14:06 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 112 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: evangelia_dim cinephilee camil eupalinaros American Economist giannhs2001 Wonderkid Memetchi Kate1914 Scandal fockos Εριφύλη Paragontas7000 AggelikiGr johnsala taketrance Paladin GeorgePap2003 Αντικειμενικός Fernando_A touvlo iew charmander Esperos1 Unboxholics Oneira96 Μήτσος10 thenutritionist Sosstoss jj! Alessandra Eliza rafaela11 New member Lathy Giorgkalo Steliosgkougkou urbanfairy Δροσουλίτης Xaris2000 Abiogenesis chester20080 Arianara S3 A350 aggorf ggl Alexandra Chatzin User2350 iiTzArismaltor_ fmarulezkd Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Το Ezel, κάπου προς 2010 Click για ανάπτυξη... Αυτό θα κάνουν διασκευή. Δεν ξέρω τι σειρά είναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Σουρ για αυτο τα βλεπουν 10 ατομα σε ολη τη χωρα. Σοβαρευτειτε. Μονο το μαεστρο ειναι σοβαρη παραγωγη. Click για ανάπτυξη... Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.310 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:07 Ο Paragontas7000: #339 14-07-24 14:07 Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η ελληνικη τηλεοραση ειναι μονο για κανα χαζοριαλιτι για να γελαμε και κανα τηλεπαιχνιδι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 14 Ιουλίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Το μαέστρο σαν στόρυ είναι απαίσιο. Έχει παραγωγή γιατί μπήκε νετφλιξ και επένδυσαν πολλοί σε αυτό. Τηλεθέαση δεν έχει καν, σε κανέναν δεν αρέσει. Click για ανάπτυξη... ενω οι μαγισσες και οι χαρτοριχτες πανε ταπα. Λογικα το νετφλιξ δεν ξερει. Και επισης εκανε καλυτερα νουμερα απο τις μαλακιες που παιζονται σημερα.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.542 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2024 στις 14:10 Η Εριφύλη έγραψε: #340 14-07-24 14:10 Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ.
Οι Έλληνες σεναριογράφοι έχουν πολύ καλές ιδέες, αλλά ξαναλέω ότι τα χαζοκάναλα δεν επενδύουν σε σειρές. Η μάγισσα έπρεπε να έχει πολλά εκατομμύρια μπάτζετ από πίσω, γιατί αλλιώς τέτοια παραγωγή δεν βγαίνει (άλογα, πύργοι, κοστούμια, πλοία). Έτσι, καταντάει μια γυφτιά και ας έχει πολύ ωραίο και πρωτότυπο στόρυ.