Ειλικρινά, μέχρι προσφάτως δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με τον Τουρκικό λαό. Από το καλοκαίρι και μετά που έπεσε στην αντίληψη μου, αυτό το φρικτό και απαράδεκτο τούρκικο σήριαλ με τον ελληνοτουρκικό έρωτα κάποιου Νίκου και κάποιας &%^$#^&*@ (δεν θυμάμαι το όνομά της) μου γύρισαν τα μάτια. Μου ήταν αδύνατο να το παρακολουθήσω συστηματικά, οπότε δεν μπορώ να γράψω λεπτομέρειες ως προς το στόρυ, αλλά απ'ότι έχω καταλάβει και διαβάσει σε διάφορα περιοδικά, στο συγκεκριμένο σήριαλ, η τούρκικη οικογένεια της κοπέλας, έπαθε χοντρή ήττα μαθαίνοντας τον έρωτα της κόρης τους με τον Έλληνα (αλήθεια γιατί?Με Έλληνα έμπλεξε, όχι με ανάπηρο), παρόλα αυτά το ζευγάρι παντρεύτηκε και ετοιμάζονται να κάνουν παιδί, το οποίο λέει, θα το ονομάσουν Αιγαίο. Τώρα αν αυτό δεν είναι προκλητικό, πέιτε μου ποιό είναι? ΟΚ πρόκειται απλά για ένα σήριαλ. Σκεφτείται όμως πόσοι άνθρωποι και από τις δύο χώρες παρακολουθούν αυτή τη σειρά. Πόσοι άνθρωποι επηρρεάζονται παρακολουθώντας μια τέτοια προκλητική σαχλαμάρα.... Ίσως κάποιοι διαφωνήσουν μαζί μου, γιατί το σήριαλ απέκτησε πολλούς φαν, όμως ειλικρινά, πείτε μου έναν λόγο για τον οποίο τα ελληνικά media (και δη το MEGA) αποφάσισε να προβάλλει μία τέτοια σειρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.