vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ρεντίνα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 164 μηνύματα.
16-11-24
12:57
Δεν εμπιστεύομαι εύκολα, γενικά στις σχέσεις μου φιλικές-ερωτικές-οτιδήποτε είμαι κακοπροαίρετος και έχω μάθει να περιμένω τα χειρότερα…
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,240 μηνύματα.
16-11-24
13:36
Δεν εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους και είμαι αρκετά καχύποπτη σαν άνθρωπος. Αν ο άλλος κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσει. Αν, ωστόσο, υπάρξει έστω και ένα ρήγμα, κλείνομαι πάλι και το συγκεκριμένο άτομο δεν το εμπιστεύομαι σχεδόν ποτέ ξανά. Ενίοτε μπορώ να το διαγράψω και από τη ζωή μου διαπαντός, χωρίς καμία τύψη.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,191 μηνύματα.
21-11-24
16:29
το ''πολύ εύκολα'', δεν θα κομίσω γλαύκα εάν τονίσω πόσο λάθος καταλήγει. Το να επιμένει όμως κάποιος στο να παραμένει καλοπροαίρετος, τρελά όμορφο. Για τον ίδιο πρωτίστως και την ισορροπία μέσα του. Δεν είναι τυχαία θεωρώ η πολλαπλή αναφορά στο "αγαθή τη καρδία". Το τρίτο σκέλος απολύτως ανθρώπινο, όταν κάποιος ασεβεί χωρις επίγνωσηΕμπιστεύομαι πολύ εύκολα. Γενικά μάλλον είμαι καλοπροαίρετη και εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους. Όταν όμως προδοθεί η εμπιστοσύνη μου αυτή δεν επανέρχεται
(απόλυτα προσωπικές απόψεις και μότο φέρεσθαι όλα τα παραπάνω)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
στην ηλικία των 20, με όλες τις συνεπακόλουθες εφεδρείες και αντοχές, ίσως αξίζει κάποιος να ρισκάρει. Κι ας την πατήσει. Αντέχει την δοκιμασία και η εκπαίδευση είναι πολύτιμη. Η καχυποψία σαν πασ παρ του αυτόματα μας θέτει στο περιθώριο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν παρατηρούμε/αξιολογούμε/τσεκάρουμε κάθε συμπεριφορά που μας χτυπάει καμπανάκια.Δεν εμπιστεύομαι εύκολα τους άλλους και είμαι αρκετά καχύποπτη σαν άνθρωπος. Αν ο άλλος κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, μπορώ να γίνω χαλί να με πατήσει. Αν, ωστόσο, υπάρξει έστω και ένα ρήγμα, κλείνομαι πάλι και το συγκεκριμένο άτομο δεν το εμπιστεύομαι σχεδόν ποτέ ξανά. Ενίοτε μπορώ να το διαγράψω και από τη ζωή μου διαπαντός, χωρίς καμία τύψη.
Η έννοια του ρήγματος κάπως ασαφής. Εάν υπονοείται η προδοσία εμπιστοσύνης, +1000. Ντηλήτ δια παντός. (Και επίκληση στους ουρανούς για τα τσιμπούρια :ρ)
(και όχι, δεν πρόκειται για διορατικότητα. Απλά για συσσωρευμένη εμπειρία, και από το καπηλειό εδώ, στα 123 ή 124 χρόνια της ηλικίας μου Ο_ο)
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,248 μηνύματα.
22-11-24
14:22
Γενικα ειμαι ενα αφελης ατομο. Εμπιστευομαι γρηγορα και συγχωρω ευκολα. Αμαρτημα αλλα ετσι ταχει η ζωη
22-11-24
14:26
Κάνε υπομονή μερικά χρονάκια.Γενικα ειμαι ενα αφελης ατομο. Εμπιστευομαι γρηγορα και συγχωρω ευκολα. Αμαρτημα αλλα ετσι ταχει η ζωη
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
23-11-24
12:16
η -σχεδόν καθολική- αντίληψη στις διαπροσωπικές σχέσεις επιβάλλει τις ισορροπίες. Η αφέλεια και η τσάκα τσάκα μπαμ εμπιστοσύνη μόνο με ζυγισμένες και με ασφάλεια συμπεριφορές δεν συνάδουν. Απ' την άλλη, το να είναι κάποιος πραγματικά αφελής -και όχι απλά να το δηλώνει- αλλά και το είναι καλόπιστος/ευκολόπιστος, ασκεί μιά κάποια -αρκετή- γοητεία στις εποχές μας της απόλυτης κακόπιστης επιφύλαξης (τουλάχιστον, μιά και, όχι συχνά ευτυχώς, φτάνει να συνοδεύεται κι από κακόηθες παραλήρημα). Ιδίως εάν συγχωρείς και εύκολα, τότε ακόμα πιο όμορφο.Γενικα ειμαι ενα αφελης ατομο. Εμπιστευομαι γρηγορα και συγχωρω ευκολα. Αμαρτημα αλλα ετσι ταχει η ζωη
Το εάν πρόκειται περί αμαρτήματος, άλλοι είναι οι ειδικοί να το κρίνουν. Εκτός κι αν εννοείται με την γενετική έννοια του αμαρτώματος
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
εάν δεν υπήρχε η γλωσσίτσα, θα ρωτούσε κάποιος πως εννοείς το κάνε υπομονήΚάνε υπομονή μερικά χρονάκια.
23-11-24
15:29
εάν δεν υπήρχε η γλωσσίτσα, θα ρωτούσε κάποιος πως εννοείς το κάνε υπομονή
Καθαρά χαριτολογώντας, παρόλο που σαν απάντηση είχε μια δόση αλήθειας. Μεγαλώνοντας αναπτύσσονται οι τρόποι προφύλαξης εαυτού, και παύουμε να είμαστε βορρά στο κακοπροαίρετο και το συμφεροντολογικό - που αναπόδραστα συμβαίνει, όταν δεν υπάρχουν φίλτρα. Αρκεί να μην καταφέρουν να μας μεταμορφώσουν σε κάτι άλλο και χάσουμε την αξία τής αρχικής μας αγνότητας με όσα αυτή φέρει.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
23-11-24
16:20
αναπόδραστα; Δεν ξέρω. Πάντως σίγουρα τα παραπάνω επιτάσσει η λογική χρήση και εξέλιξη της εμπειρίας. Η τελευταία πρόταση παραπέμπει στην ισορροπημένη διαχείριση, οπότε ποιός δεν θα συμφωνούσε;Καθαρά χαριτολογώντας, παρόλο που σαν απάντηση είχε μια δόση αλήθειας. Μεγαλώνοντας αναπτύσσονται οι τρόποι προφύλαξης εαυτού, και παύουμε να είμαστε βορρά στο κακοπροαίρετο και το συμφεροντολογικό - που αναπόδραστα συμβαίνει, όταν δεν υπάρχουν φίλτρα. Αρκεί να μην καταφέρουν να μας μεταμορφώσουν σε κάτι άλλο και χάσουμε την αξία τής αρχικής μας αγνότητας με όσα αυτή φέρει.
(Γεγονός είναι πως η γλωσσίτσα μου δημιούργησε μιά μικρή υποψία πως υπονοείτο η εντρύφηση και άσκηση με τα χρόνια στο κάπως κατακριτέο άθλημα του να υποδυόμαστε αφέλεια, ευπιστία, χαϊβανίζειν. Σαν μία από τις αρκετές τακτικές χειραγώγησης αυτών που τους τα υποδυόμαστε. Όμως δεν επρόκειτο τελικά γι' αυτό, απλά ένα χαριτολόγημα)
23-11-24
17:46
αναπόδραστα; Δεν ξέρω. Πάντως σίγουρα τα παραπάνω επιτάσσει η λογική χρήση και εξέλιξη της εμπειρίας. Η τελευταία πρόταση παραπέμπει στην ισορροπημένη διαχείριση, οπότε ποιός δεν θα συμφωνούσε;
(Γεγονός είναι πως η γλωσσίτσα μου δημιούργησε μιά μικρή υποψία πως υπονοείτο η εντρύφηση και άσκηση με τα χρόνια στο κάπως κατακριτέο άθλημα του να υποδυόμαστε αφέλεια, ευπιστία, χαϊβανίζειν. Σαν μία από τις αρκετές τακτικές χειραγώγησης αυτών που τους τα υποδυόμαστε. Όμως δεν επρόκειτο τελικά γι' αυτό, απλά ένα χαριτολόγημα)
Σε καμία περίπτωση. Σε διαβεβαιώ.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
23-11-24
18:11
δήλωσα καλή πίστη ήδη οπότε η διαβεβαίωση δεν χρειαζόταν. Κυριολεκτώ, καμιά ειρωνεία. (Αν και θα είχε ενδιαφέρον για τον νεαρό ένα ξετύλιγμα. Αν νοιάζεται βέβαια)Σε καμία περίπτωση. Σε διαβεβαιώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.