Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.067 μηνύματα.

18-08-21

22:23
Έχετε εμπειρία από εξομολόγηση στην εκκλησία; Θα πηγαίνατε για εξομολόγηση;
Εγώ σαν παιδί μπορεί να πήγαινα, γιατί πίστευα, αλλά για τώρα ούτε λόγος
Νομίζω η εξομολόγηση ήταν παλιά κάτι σαν το σημερινό ψυχολόγο και μια διέξοδος.
Αλλά έχω ακούσει τραγελαφικά δράματα που σε πετάει ο παππάς από την εκκλησία αν ακούει τραβηγμένα
Εγώ σαν παιδί μπορεί να πήγαινα, γιατί πίστευα, αλλά για τώρα ούτε λόγος

Νομίζω η εξομολόγηση ήταν παλιά κάτι σαν το σημερινό ψυχολόγο και μια διέξοδος.
Αλλά έχω ακούσει τραγελαφικά δράματα που σε πετάει ο παππάς από την εκκλησία αν ακούει τραβηγμένα

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.032 μηνύματα.

18-08-21

22:36
Όχι και ούτε πρόκειται. Τι αμαρτίες έχω άλλωστε στη ζωή μου; Που δεν βοήθησα το Top και έχασα το bot στο lol;
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

18-08-21

23:04
Δεν εχω κάνει εξομολόγηση, αλλά εχω πάει βόλτα εξαπτέρυγα. 

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

19-08-21

08:12
Ανήλικος μόνο, μετά κατάλαβα οτι δεν αξίζει τον κόπο.
asdfqwerty
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο asdfqwerty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.347 μηνύματα.

19-08-21

13:59
ας κανει ενα μεγαλο ποσοστο του κληρου πρωτα σιγουρα θα εχουν λογο 

Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-08-21

23:15
Unpopular opinion : ο παπάς είναι πιο αποτελεσματικός από τον ψυχολόγο.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

19-08-21

23:35
Θα ειναι θρησκευτικά προκατειλημμένος a priori, μολονότι μπορεί να σε διαβεβαιώνει πως δεν είναι.Unpopular opinion : ο παπάς είναι πιο αποτελεσματικός από τον ψυχολόγο.

19-08-21

23:40
Χαχαχ μια φορά μόνο και ο παπάς δεν με άφηνε καν να ολοκληρώσω αυτά που ήθελα να πω, βιαζόταν να φύγει 

Guest 890013
Επισκέπτης

19-08-21

23:52
edit για την εκδοχή του ψυχολόγου :Θα ειναι θρησκευτικά προκατειλημμένος a priori, μολονότι μπορεί να σε διαβεβαιώνει πως δεν είναι.
Θα είναι προκατειλημμένος a priori, μολονότι μπορεί να σε διαβεβαιώνει πως δεν είναι.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

19-08-21

23:56
Προσωπικά, θα προτιμούσα να είναι προκατειλημμένος γενικότερα πάρα σε θρησκευτικό επίπεδο και στο τι προστάζει η χριστιανική πίστη.edit για την εκδοχή του ψυχολόγου :
Θα είναι προκατειλημμένος a priori, μολονότι μπορεί να σε διαβεβαιώνει πως δεν είναι.

20-08-21

00:22
E άντε για εξορκισμό .Unpopular opinion : ο παπάς είναι πιο αποτελεσματικός από τον ψυχολόγο.
O χάκερ όταν διαβάζει κάτι popular :
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

20-08-21

02:08
Θα ήθελα να το δοκιμάσω μια φορά για να δω πώς είναι, αλλά μόνο αν έφτανα στο σημείο της απόγνωσης και ήθελα επειγόντως να βγάλω κάτι από μέσα μου. Για όλα τ' άλλα θα πήγαινα σε ψυχολόγο.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7.076 μηνύματα.

20-08-21

03:26
μας εσυραν μια μερα μαζικα στο κατηχητικο
τιμιο cringe
τιμιο cringe
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.

20-08-21

12:11
Δεν εχω κάνει εξομολόγηση, αλλά εχω πάει βόλτα εξαπτέρυγα.![]()
Όταν λες βόλτα; Τα κούναγες και λίγο σαν μεγάλα σπαθιά;

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

20-08-21

12:39
Όταν λες βόλτα; Τα κούναγες και λίγο σαν μεγάλα σπαθιά;![]()
τα βαστούσα ευλαβικά, όπως αρμόζει σε ένα two handed papadopaidi's newbie staff.

αυτά μέχρι τα 10-11 που πίστευα στον θεό.
Guest 528707
Επισκέπτης

20-08-21

16:42
Μετά τα 11 τι έγινε ?τα βαστούσα ευλαβικά, όπως αρμόζει σε ένα two handed papadopaidi's newbie staff.
αυτά μέχρι τα 10-11 που πίστευα στον θεό.
Τραυματική εμπειρία ή επαναστάτης λόγο της πρώτης εφηβείας ?
Συνήθως τα παιδιά σε εκείνη την ηλικία όλα κάπως αντιδρούν με όλο αυτό άσχετα αν αργότερα κάποια ξανα
επιστρεφουν ..
Guest 890013
Επισκέπτης

20-08-21

16:46
To να κατάλαβε πως η θρησκεία είναι scum?Μετά τα 11 τι έγινε ?
Συνήθως τα παιδιά σε εκείνη την ηλικία όλα κάπως αντιδρούν με όλο αυτό άσχετα αν αργότερα κάποια ξανα
επιστρεφουν ..
dum dum boy
Διάσημο μέλος

20-08-21

18:46
Μετά τα 11 τι έγινε ?
επιστρεφουν ..
έλα ρε συ. αν το ζήσεις από μέσα το απομυθοποιείς πιο εύκολα. μια θεατρική παράσταση ήταν όλο αυτό στα μάτια μου.

προσπάθησε μόνο να κάνεις εικόνα το ότι σαν παιδιά περιμέναμε πότε θα βγει έξω ο παπάς, να πει κάνα ευαγγέλιο και εμείς τρέχαμε στην Ιερά Προσκομιδή (αριστερά στο Ιερό, όπως μπαίνεις), να βάλουμε λίγο νάμα να πιούμε με ζυμωτή λειτουργιά και η εικόνα του Χριστού να μας κοιτάζει με μισό μάτι

Guest 528707
Επισκέπτης

20-08-21

20:04
Δεν ξέρω κατα πόσο σε αυτή την ηλικία μπορείς να απομυθοποιήσεις κάτι ,ο γιος μου πάντως τσατιστηκε και δεν ξαναπήγε γιατί στον επιτάφιο δεν πρόλαβε να ντυθεί παπαδακι και μια μέρα μου λέει ,έλα ρε συ. αν το ζήσεις από μέσα το απομυθοποιείς πιο εύκολα. μια θεατρική παράσταση ήταν όλο αυτό στα μάτια μου.
προσπάθησε μόνο να κάνεις εικόνα το ότι σαν παιδιά περιμέναμε πότε θα βγει έξω ο παπάς, να πει κάνα ευαγγέλιο και εμείς τρέχαμε στην Ιερά Προσκομιδή (αριστερά στο Ιερό, όπως μπαίνεις), να βάλουμε λίγο νάμα να πιούμε με ζυμωτή λειτουργιά και η εικόνα του Χριστού να μας κοιτάζει με μισό μάτιτο είχαμε καρατσεκάρει. δεν υπήρχε τίποτα
![]()
"εγώ στην εκκλησία δεν ξαναέρχομαι και εκεί μέσο θέλει να βάλεις για να κρατήσεις μια εικόνα"

Guest 209912
Επισκέπτης

21-08-21

13:21
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fourkaki
- Βρεγμένη γάτα
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Sevasti
- Αναστασία197
- Scandal
- charmander
- Εχέμυθη
- Mt73
- igeorgeoikonomo
- taketrance
- Thundergirl
- American Economist
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- ggl
- SlimShady
- Μαυρίκιος
- giannhs2001
- Memetchi
- louminis
- Libertus
- Ryuzaki
- globglogabgalab
- jj!
- Athens2002
- Wonderkid
- Theodora03
- 1011
- Unboxholics
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.