Tzinatzinaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Tzinatzinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

08-09-24

12:24
Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια.Εχω ένα κέντρο πολύ γνωστό στο μυαλό μου να παρω να κλείσω ραντεβού να ξεκινήσω σιγά σιγά.Θελω να ξεκινήσω με καρυοτυπο ζευγους να δουμε τι μας γινεται.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

09-09-24

07:11
Βασικά απαγορεύεται από τον νόμο στα 60, το όριο ηλικίας για τη γυναίκα πάντα, είναι τα 54 έτη, αν είναι πάνω από αυτή την ηλικία, δεν μπορείς να ξεκινήσεις καν, το μωρό θα έχει σίγουρα προβλήματα, ακόμα και περίοδο να έχεις.Στα 60 ελάχιστες γυναίκες έχουν ακόμη περίοδο για να χρησιμοποιηθεί δικό τους ωάριο.
Tzinatzinaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Tzinatzinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

09-09-24

09:13
Κοριτσια ο μοριακός καρυοτυπος πιστεύεται ότι βοηθάει να τον ζητήσω να μου τον κάνουν πριν την εξωσωματικη.Φοβαμαι μην μπω στην διαδικασία και δεν γίνει τπτ επειδή δεν έχω προνοησει να δω για τον καρυοτυπο μας?
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.

09-09-24

09:21
Θεωρώ το πρώτο σου βήμα είναι να γίνει μια σωστή αναζήτηση για πιθανά προβλήματα, πριν αρχίσεις πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.Κοριτσια ο μοριακός καρυοτυπος πιστεύεται ότι βοηθάει να τον ζητήσω να μου τον κάνουν πριν την εξωσωματικη.Φοβαμαι μην μπω στην διαδικασία και δεν γίνει τπτ επειδή δεν έχω προνοησει να δω για τον καρυοτυπο μας?
Ο σύζυγος έχει κάνει εξετάσεις;
Tzinatzinaki
Νεοφερμένο μέλος

09-09-24

09:24
Εχει κάνει σπερματοδιαγραμμα και βγήκε λίγο στην κινητικοτητα να έχει θέμα αλλά δεν έδωσαν εκεί σημασία σε αυτο μας έδωσαν βιταμινες 3 μηνών.Αλλα τπτ δεν εγινε
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.

09-09-24

09:42
Μάλιστα.Εχει κάνει σπερματοδιαγραμμα και βγήκε λίγο στην κινητικοτητα να έχει θέμα αλλά δεν έδωσαν εκεί σημασία σε αυτο μας έδωσαν βιταμινες 3 μηνών.Αλλα τπτ δεν εγινε
Πιστεύω πρέπει να πας σε έναν καλό γιατρό που να ασχολείται και να σας συμβουλεύσει σωστά, τι θα κάνετε και πως θα πράξετε, πριν περάσετε στην εξωσωματική (αν χρειαστεί).
Διότι αν οφείλεται στην μειωμένη κινητικότητα του συζύγου, τότε ίσως με σπερματεγχυση να ξεμπερδεψετε.
Αλλά θα στα πει ο γιατρός καλύτερα αυτά.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

09-09-24

09:44
Αυτά πρέπει να συζητήσεις με γιατρό και εμβρυολογο, εμείς δεν μπορούμε να σε απαντήσουμε σε αυτό.Εχει κάνει σπερματοδιαγραμμα και βγήκε λίγο στην κινητικοτητα να έχει θέμα αλλά δεν έδωσαν εκεί σημασία σε αυτο μας έδωσαν βιταμινες 3 μηνών.Αλλα τπτ δεν εγινε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε αυτό δηλαδή. Επισης, πως θα στο κάνουν αν δεν έχεις ξεκινήσει καν θεραπεία;Κοριτσια ο μοριακός καρυοτυπος πιστεύεται ότι βοηθάει να τον ζητήσω να μου τον κάνουν πριν την εξωσωματικη.Φοβαμαι μην μπω στην διαδικασία και δεν γίνει τπτ επειδή δεν έχω προνοησει να δω για τον καρυοτυπο μας?
Tzinatzinaki
Νεοφερμένο μέλος

25-09-24

08:22
Καλημέρα.Πηρα τηλέφωνο τον εξωσωματικο και του ζήτησα να μας κάνει μοριακο ζευγους.Τελικα μας την έκαναν πριν δύο εβδομάδες περιμένω αποτελέσματα.....
rafaela11
Περιβόητο μέλος

25-09-24

08:23
Πως την έκαναν χωρίς να υπογραψεις;Καλημέρα.Πηρα τηλέφωνο τον εξωσωματικο και του ζήτησα να μας κάνει μοριακο ζευγους.Τελικα μας την έκαναν πριν δύο εβδομάδες περιμένω αποτελέσματα.....

Tzinatzinaki
Νεοφερμένο μέλος

25-09-24

08:25
Έδωσα αιμα να την στείλουν για ανάλυση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.