• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Εξωσωματική γονιμοποίηση και υιοθεσία

Tzinatzinaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Tzinatzinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια.Εχω ένα κέντρο πολύ γνωστό στο μυαλό μου να παρω να κλείσω ραντεβού να ξεκινήσω σιγά σιγά.Θελω να ξεκινήσω με καρυοτυπο ζευγους να δουμε τι μας γινεται.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Στα 60 ελάχιστες γυναίκες έχουν ακόμη περίοδο για να χρησιμοποιηθεί δικό τους ωάριο.
Βασικά απαγορεύεται από τον νόμο στα 60, το όριο ηλικίας για τη γυναίκα πάντα, είναι τα 54 έτη, αν είναι πάνω από αυτή την ηλικία, δεν μπορείς να ξεκινήσεις καν, το μωρό θα έχει σίγουρα προβλήματα, ακόμα και περίοδο να έχεις.

Tzinatzinaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Tzinatzinaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Κοριτσια ο μοριακός καρυοτυπος πιστεύεται ότι βοηθάει να τον ζητήσω να μου τον κάνουν πριν την εξωσωματικη.Φοβαμαι μην μπω στην διαδικασία και δεν γίνει τπτ επειδή δεν έχω προνοησει να δω για τον καρυοτυπο μας?

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Κοριτσια ο μοριακός καρυοτυπος πιστεύεται ότι βοηθάει να τον ζητήσω να μου τον κάνουν πριν την εξωσωματικη.Φοβαμαι μην μπω στην διαδικασία και δεν γίνει τπτ επειδή δεν έχω προνοησει να δω για τον καρυοτυπο μας?
Θεωρώ το πρώτο σου βήμα είναι να γίνει μια σωστή αναζήτηση για πιθανά προβλήματα, πριν αρχίσεις πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.
Ο σύζυγος έχει κάνει εξετάσεις;

Tzinatzinaki

Νεοφερμένο μέλος

Εχει κάνει σπερματοδιαγραμμα και βγήκε λίγο στην κινητικοτητα να έχει θέμα αλλά δεν έδωσαν εκεί σημασία σε αυτο μας έδωσαν βιταμινες 3 μηνών.Αλλα τπτ δεν εγινε

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.
Εχει κάνει σπερματοδιαγραμμα και βγήκε λίγο στην κινητικοτητα να έχει θέμα αλλά δεν έδωσαν εκεί σημασία σε αυτο μας έδωσαν βιταμινες 3 μηνών.Αλλα τπτ δεν εγινε
Μάλιστα.
Πιστεύω πρέπει να πας σε έναν καλό γιατρό που να ασχολείται και να σας συμβουλεύσει σωστά, τι θα κάνετε και πως θα πράξετε, πριν περάσετε στην εξωσωματική (αν χρειαστεί).

Διότι αν οφείλεται στην μειωμένη κινητικότητα του συζύγου, τότε ίσως με σπερματεγχυση να ξεμπερδεψετε.

Αλλά θα στα πει ο γιατρός καλύτερα αυτά.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Αυτά πρέπει να συζητήσεις με γιατρό και εμβρυολογο, εμείς δεν μπορούμε να σε απαντήσουμε σε αυτό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε αυτό δηλαδή. Επισης, πως θα στο κάνουν αν δεν έχεις ξεκινήσει καν θεραπεία;

Tzinatzinaki

Νεοφερμένο μέλος

Καλημέρα.Πηρα τηλέφωνο τον εξωσωματικο και του ζήτησα να μας κάνει μοριακο ζευγους.Τελικα μας την έκαναν πριν δύο εβδομάδες περιμένω αποτελέσματα.....

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Καλημέρα.Πηρα τηλέφωνο τον εξωσωματικο και του ζήτησα να μας κάνει μοριακο ζευγους.Τελικα μας την έκαναν πριν δύο εβδομάδες περιμένω αποτελέσματα.....
Πως την έκαναν χωρίς να υπογραψεις; 🥲

Χρήστες Βρείτε παρόμοια