Κοιτα να δεις..
Ο καθένας είναι υπολόγος για τα δικά του σφαλματα.
Η 34χρονη κοπέλα φταίει εαν όντως διατηρούσε δεσμό με παντρεμένο. Στα μάτια μου δεν αθωώνεται. Το θεωρώ πολύ ανέντιμο και ανήθικο.
Η άλλη δε, αυτό που έκανε είναι απλά ασυγχωρητο. Δεν επιτρέπεται κανενας λόγω προσωπικών αντιδικιων, να βλάπτει και να προξενεί τέτοιου είδους ζημιά σε κανέναν (εκτός κι αν τις σκότωσε το παιδί, εκεί το δικαιολογώ).
Δηλαδή, εαν είναι ο καθείς να παίρνει το νόμο στα χέρια του, θα γίνουμε ξανά ζουγκλα και το δίκαιο του ισχυρότερου θα επικρατεί.
Πάντως, ήθελα να το γράψω, απλά δεν έχω προλάβει να κάτσω να συνταξω κείμενο όπως το θέλω, δεν έχω το χρόνο, θα πω όμως προς όλους αυτούς που λένε ότι φταίει ο άνδρας ή η γυναίκα κι όχι ο/η εραστής, προσωπικά θεωρώ το ίδιο υπεύθυνο και τον εραστή. Γιατί αν δεν υπήρχαν εκείνοι και εκείνες που λένε ναι στους δεσμευμενους/ες, τότε η γυναίκα /άντρας θα γυρνούσε ξανά στο σύντροφο τους, προσπαθώντας να λύσουν τα προβλήματα, κι όχι να τα κρύβουν κάτω από το χαλάκι έχοντας εραστή.
Εάν δεν μπορούν να τα βρουν, ας χωρίσουν. Μεγάλα παιδιά είναι, θα το ξεπεράσουν.