Επιτυχημένες αγορές - Άξιζε τα λεφτά του!

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ψυχολόγος και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Στο ipad υποθέτω και σε άλλες μάρκες, τα σχεδιαγράμματα, κλπ μαζί με ένα Apple Pencil ειλικρινά σου λύνουν τα χέρια. Κρατάς σημειώσεις ζωγραφίζεις κανεις σχέδια κλπ σαν να ειανι 100% χαρτί και η ακρίβεια είναι τρομερή.

Για κάποιον που γράφει σχεδιάζει χειρόγραφα σίγουρα θα του το πρότεινα με κλειστά μάτια.
Πληρώνεις κάποια χρήματα συγκριτικά με το να έχεις σελίδες και σελίδες να κουβαλάς αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,842 μηνύματα.
O Kωτσόβολος είχε προσφορά το pokemon snap προχθές και το αγόρασα αν και το είχα. Την επόμενη μου έβγαλε μήνυμα μη διαθεσιμότητας. Οι τυπάδες έδωσαν την επιλογή σε όσους πρόλαβαν την προσφορά να διαλέξουν όποιο άλλο παιχνιδι θέλουν. Και έτσι πήρα το Kirby: the forgotten land για 24 ευρώ.



Έτσι συμπεριφέρονται τα σοβαρά μεγάλα μαγαζιά. Η προσφορά δημοσιεύτηκε σε μεγάλα ελληνικά Facebook group της nintendo και έτσι το κατάστημα παρά τη ζημιάς που είχε διαφημίστηκε θετικά.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top