Επιτυχημένες αγορές - Άξιζε τα λεφτά του!

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.
Στο ipad υποθέτω και σε άλλες μάρκες, τα σχεδιαγράμματα, κλπ μαζί με ένα Apple Pencil ειλικρινά σου λύνουν τα χέρια. Κρατάς σημειώσεις ζωγραφίζεις κανεις σχέδια κλπ σαν να ειανι 100% χαρτί και η ακρίβεια είναι τρομερή.

Για κάποιον που γράφει σχεδιάζει χειρόγραφα σίγουρα θα του το πρότεινα με κλειστά μάτια.
Πληρώνεις κάποια χρήματα συγκριτικά με το να έχεις σελίδες και σελίδες να κουβαλάς αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
O Kωτσόβολος είχε προσφορά το pokemon snap προχθές και το αγόρασα αν και το είχα. Την επόμενη μου έβγαλε μήνυμα μη διαθεσιμότητας. Οι τυπάδες έδωσαν την επιλογή σε όσους πρόλαβαν την προσφορά να διαλέξουν όποιο άλλο παιχνιδι θέλουν. Και έτσι πήρα το Kirby: the forgotten land για 24 ευρώ.

Έτσι συμπεριφέρονται τα σοβαρά μεγάλα μαγαζιά. Η προσφορά δημοσιεύτηκε σε μεγάλα ελληνικά Facebook group της nintendo και έτσι το κατάστημα παρά τη ζημιάς που είχε διαφημίστηκε θετικά.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.898 μηνύματα.
Συνήθως λέμε, πως <πετάξαμε λεφτά> , αλλά υπάρχουν και αγορές, που ...άφησαν ιστορία. Η καλύτερή μου:
Μια epilierσυσκευή για αποτρίχωση της brown. Την αγόρασα πριν 33 χρόνια και την έχω ακόμα. Ούτε χαλάουα βάζω από τότε, ούτε κερί, ούτε ξυραφι. Τραβά τα τριχάκια, για μένα απαλά (μια φίλη πονά). Τn συστήνω.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Συνήθως λέμε, πως <πετάξαμε λεφτά> , αλλά υπάρχουν και αγορές, που ...άφησαν ιστορία. Η καλύτερή μου:
Μια epilierσυσκευή για αποτρίχωση της brown. Την αγόρασα πριν 33 χρόνια και την έχω ακόμα. Ούτε χαλάουα βάζω από τότε, ούτε κερί, ούτε ξυραφι. Τραβά τα τριχάκια, για μένα απαλά (μια φίλη πονά). Τn συστήνω.
Την είχε η μαμά μου και ανατριχιαζα που την έβλεπα και φανταζομουν τον πόνο να τραβιουνται οι τρίχες. Μεγάλη φοβία. Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει κι ούτε πρόκειται. :scare2:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Μου θύμισες τον πόνο...

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Μια, δυο φορές πριν χρόνια είχα δοκιμάσει και δεν άντεξα. Άντε στα "σκληρά" σημεία παλευόταν κάπως. Στα "μαλακά" (πίσω μέρος γάμπας, μπικίνι...), θυμάμαι, "πεταγόμουν"...

Ούτε στον εχθρό μου δεν την συστήνω (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιες συσκευές, δεν ξέρω...). Ειδικά στις μέρες μας με τόσες μεθόδους αποτρίχωσης.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.898 μηνύματα.
Την είχε η μαμά μου και ανατριχιαζα που την έβλεπα και φανταζομουν τον πόνο να τραβιουνται οι τρίχες. Μεγάλη φοβία. Ποτέ δεν έχω δοκιμάσει κι ούτε πρόκειται. :scare2:
Μου θύμισες τον πόνο...

Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Μια, δυο φορές πριν χρόνια είχα δοκιμάσει και δεν άντεξα. Άντε στα "σκληρά" σημεία παλευόταν κάπως. Στα "μαλακά" (πίσω μέρος γάμπας, μπικίνι...), θυμάμαι, "πεταγόμουν"...

Ούτε στον εχθρό μου δεν την συστήνω (αν υπάρχουν ακόμα τέτοιες συσκευές, δεν ξέρω...). Ειδικά στις μέρες μας με τόσες μεθόδους αποτρίχωσης.
Τελικά, ό,τι βολέψει την καθεμιά! Και η κολλητή μου πονά. Μα η χαλάουα, έτσι δεν είναι; Πολλές μεθόδους δεν ξέρω. Εμένα αυτό το μηχανάκι με βόλεψε πάρα πολύ και είναι αθάνατο. Έχει κάνει ταξίδια! Μόνο μαχάλη δεν κάνω. Πάντως πόνο δε νοιώθω. Είναι γρήγορο και αφήνει ωραία επιδερμίδα

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Τελικά, ό,τι βολέψει την καθεμιά! Και η κολλητή μου πονά. Μα η χαλάουα, έτσι δεν είναι; Πολλές μεθόδους δεν ξέρω. Εμένα αυτό το μηχανάκι με βόλεψε πάρα πολύ και είναι αθάνατο. Έχει κάνει ταξίδια! Μόνο μαχάλη δεν κάνω. Πάντως πόνο δε νοιώθω. Είναι γρήγορο και αφήνει ωραία επιδερμίδα
Οκ. Αφού την έχεις βολευτεί...

Κερί, ριζική, laser...ως και "κλωστή"...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια