Ερωτικός σχολιασμός άλλων γυναικών μεταξυ αντρών

Guest 246973

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Έχει διαφορά το προτιμά (δλδ σε αντικαθιστά τελείως) με το να κάνει και τα δύο. Εγώ αναφερομαι στο δεύτερο. Θεωρώ ότι το πρόβλημα αρχίζει όταν τα σχόλια αντί να τα λέει σε φίλο τα λέει στις ίδιες τις κοπέλες. Εκεί ψάχνεται να απατήσει.
Εγώ δεν θα έλεγα τίποτα κι ας έτσουζε, λογικό είναι να μη σου αρέσει αλλα το θεωρω στα θεμιτα ορια. Επίσης κατινια να του πεις ότι έψαξες τις συνομιλίες.

Αυτό που είπε και ο Samael, επειδή είσαι σε σχέση δε σημαίνει ότι έπαψαν να σου αρέσουν άλλοι. Τα λόγια με φίλους είναι αυτά που είναι. Αν ψάχνετε να σε αντικαταστήσει εκεί είναι το πρόβλημα.
Εξακολουθω να θεωρώ περισσότερο ότι είναι θέμα σεβασμού προς το σύντροφό σου. Βέβαια εγώ ανέκαθεν ζητάω πολλά από τους άντρες. 😋

Τώρα που το ξανασκέφτομαι όντως καλύτερα να το προσπεράσει χωρίς να το αναφέρει, εφόσον δεν της δίνει αλλά δικαιώματα όπως μας λέει. Αν τον πιάσεις να κάνει κάποια καφριλα μπροστά σου, εκεί μπορείς να του τα χωσεις ίσως λίγο. Αν μιλήσεις απλώς θα φανείς η τρελή που σκαλίζει τα μηνύματα του και θα παρεξηγηθεί τελείως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι. Εαν ρωτάς εαν είναι πιστός αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω. Αλλά αυτά τα σχόλια δεν σημαίνουν απαραίτητα οτι είναι άπιστος.

Να έχει αυτοσυγκράτηση σε ένα safe space που μιλάει με έναν φίλο του ; Σε λίγο θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση να μην κλάσουμε μέσα στο σπίτι μας μην τυχόν μας το διαρρήξουν και την μυρίσει ο κλέφτης.

Το γεγονός οτι βρήκε αυτά τα μηνύματα δεν αποδεικνύουν απαραίτητα κάτι. Το γεγονός όμως οτι έψαξε τα μηνύματα του είναι καταδικαστέο και για εμένα τουλάχιστον είναι αιτία άμεσου και αμετάκλητου χωρισμού.

Νομίζω έχουμε παρεξηγησει τον όρο σειφ σπεις λίγο. 😂 Εσυ αγαπητό αγόρι θα ήσουν δηλαδή οκ αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι και μάθαινες ότι η κοπέλα σου κάνει τέτοιες καφριλες πίσω από την πλάτη σου;

Ναι. Εαν ρωτάς εαν είναι πιστός αυτό δεν μπορώ να στο απαντήσω. Αλλά αυτά τα σχόλια δεν σημαίνουν απαραίτητα οτι είναι άπιστος.

Να έχει αυτοσυγκράτηση σε ένα safe space που μιλάει με έναν φίλο του ; Σε λίγο θα πρέπει να έχουμε αυτοσυγκράτηση να μην κλάσουμε μέσα στο σπίτι μας μην τυχόν μας το διαρρήξουν και την μυρίσει ο κλέφτης.

Το γεγονός οτι βρήκε αυτά τα μηνύματα δεν αποδεικνύουν απαραίτητα κάτι. Το γεγονός όμως οτι έψαξε τα μηνύματα του είναι καταδικαστέο και για εμένα τουλάχιστον είναι αιτία άμεσου και αμετάκλητου χωρισμού.

Νομίζω έχουμε παρεξηγησει τον όρο σειφ σπεις λίγο. 😂 Εσυ αγαπητό αγόρι θα ήσουν δηλαδή οκ αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι και μάθαινες ότι η κοπέλα σου κάνει τέτοιες καφριλες πίσω από την πλάτη σου;

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Επιτρέπεται αρκεί να είναι κοντά στο στήθος της. :hehe:
1000016139.jpg

Μπες μέσα.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.
Δηλαδή εαν εγώ πω : "Μωρό μου μην σχολιάζεις σε παρακαλώ με τις φίλες σου κανέναν ωραίο άντρα που βλέπετε στον δρόμο", αυτή θα κάτσει σαν λαγουδάκι και θα πει : "Ναι άρχοντα μου, η επιθυμία σου διαταγή μου, έχω μάτια μόνο για εσένα" ;

Δεν νομίζω οτι λειτουργεί έτσι ούτε για τις γυναίκες. Εαν ο άλλος δεν γουστάρει και θα σχολιάσει, και θα σε απατήσει και οτι θες θα κάνει, γιατί αντικειμενικά δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω του. Αλλά παίρνουμε μια συνειδητή απόφαση. Είτε αποφασίζουμε να τον εμπιστευόμαστε, είτε όχι, και λιώνουμε κατά συνέπεια στην μόνιμη ανασφάλεια, το άγχος και την αβεβαιότητα για το εαν μας απατάει. Στην προκειμένη χάλασε την σχέση όμως, σου κάνει περισσότερο κακό απο οτι καλό.

Δεν μπορώ να μιλήσω για τις γυναίκες γιατί δεν είμαι γυναίκα, δεν καταλαβαίνω πως το βλέπουν εκείνες. Αλλά σαν άντρας μπορώ να σου πω οτι το να κάνει η γυναίκα ζηλοτυπίες και να γκρινιάζει δεν δουλεύει υπέρ της απο την σκοπιά ενός άντρα. Ίσα ίσα την κάνει λιγότερο ελκυστική. Τον άντρα θα τον ελκύσει σεξουαλικά κάθε όμορφη γυναίκα δυστυχώς ή ευτυχώς. Εν τέλει όμως αυτή που θα τον παρακινήσει να ασχοληθεί actually μαζί της θα είναι αυτή που θα τον εξιτάρει, που θα τον προκαλεί, που θα τον ενθουσιάζει.

Είναι πολύ απλό το πως λειτουργούν οι περισσότεροι άντρες λοιπόν. Θες την προσοχή του ; Τράβηξε την. Το "είμαστε σε σχέση άρα πρέπει να έχεις μάτια μόνο για εμένα", δεν λειτουργεί. Αυτό είναι σύμβαση, δεν είναι σχέση, δεν είναι έρωτας και δεν είναι πάθος. Πάνω κάτω όλοι υπομένουν μια ρουτίνα στην ζωή τους. Εε στο ερωτικό όμως όλοι προσπαθούν να βρουν αυτό που τους την σπάει και τους βγάζει απο το comfort zone τους.

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Να σε ρωτήσω κάτι όμως, εσύ όταν βλέπεις έναν ωραίο άντρα στο δρόμο δεν τον κοιτάς?? Θέλω να πω ότι ο σύντροφος σου μπορεί να σου είναι 100% πιστός απλά ως άντρας σχολιάζει όταν βλέπει μια όμορφη γυναίκα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να κάνει κάτι μαζί της η ότι σε βαρέθηκε.
Πάντα με ηρεμεις εσύ για κάποιο λόγο, και σε παλιότερες αναρτήσεις μου. Εντάξει ναι θα σχολιάσω με τη φίλη μου κάποιον ωραίο αλλά δεν είναι πολύ στη φύση μου να παίζει το μάτι μου. Άρα δεδομένων όσων λέω για αυτόν ολικά, θεωρείς ότι δεν πρέπει να ανησυχώ?

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Αλήθεια όταν είσαι σε σχέση ή και παντρεμένος (άντρας ή γυναίκα), ο αυνανισμός (λαικιστί η μαλακία), επιτρέπεται; :hmm: Εγώ δεν ξέρω κανέναν και καμία να την έκοψε και δε μιλάω για σχέσεις του 1 μήνα. Μου φαίνεται πολύ κοντινό σαν παράδειγμα αυτό.
Εμένα μου κανε και γκρίνια πυρηνικού ολοκαυτωματος ρε η άλλη, επειδη τον έπαιξα με μια τσόντα όταν αυτη ηταν 800χμ μακριά.

"Μόνο με μενα θα τον παίζεις αμα δεν ειμαι εκει"

Μια και δυο κι εγω, πλακωσα τα άπαντα της Lisa Ann, τον απόλυτο μιλφισμό, και δεν έμεινε ούτε συκώτι.

ΥΓ: Στο θέμα μας. Οταν εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με την κοπέλα σου, ΔΕΝ μιλάς για άλλες ερωτικά, με κανέναν. Ούτε με κολλητούς, ούτε με κολλητές, ουτε με το Θεο τον ίδιο. Καύλα ειναι μονο η γυναίκα σου κι οι άλλες κομοδίνα με το συμπάθειο. Σα νταμάρια σε λατομειο σου φαινονται. Δεν καθεσαι να ψάχνεις ποια τον κουνάει καλύτερα εκτος κι αν θες να της τον χώσεις.

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Η darkhappysong αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 80 μηνύματα.
Καλα το χεις ξαναδει εσυ αυτό... να μας ρωτάει μια για το γκομενο της που δε ξερουμε αν θα την απατήσει.

Πωπω κάηκε το μυαλό με το πρώτο καυσωνα.
Δεν ρώτησα για το αν θα με απατήσει. Τις σκέψεις των ανδρών ήθελα πάνω σε αυτά τα σχολια και αν συνηθίζεται ή είναι νορμαλ ενώ παράλληλα έχουν μια υγιή σχέση που την γουστάρουν και πολυ. (Από όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί, αυτό το μήνυμα έχω λάβει)

Εμένα μου κανε και γκρίνια πυρηνικού ολοκαυτωματος ρε η άλλη, επειδη τον έπαιξα με μια τσόντα όταν αυτη ηταν 800χμ μακριά.

"Μόνο με μενα θα τον παίζεις αμα δεν ειμαι εκει"

Μια και δυο κι εγω, πλακωσα τα άπαντα της Lisa Ann, τον απόλυτο μιλφισμό, και δεν έμεινε ούτε συκώτι.
Ε εντάξει αυτό είναι λίγο υπερβολικό. Εγώ είμαι υπέρ αυνανισμου, δεν το θεωρώ απιστια

ΥΓ: Στο θέμα μας. Οταν εισαι ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ με την κοπέλα σου, ΔΕΝ μιλάς για άλλες ερωτικά, με κανέναν. Ούτε με κολλητούς, ούτε με κολλητές, ουτε με το Θεο τον ίδιο. Καύλα ειναι μονο η γυναίκα σου κι οι άλλες κομοδίνα με το συμπάθειο.
Άρα δεν είναι ερωτευμένος. Έχω ρε παιδί μου όμως όλα τα καλά δείγματα στα πάντα. Αν δεν έβλεπα τη συνομιλία θα έλεγα ότι είναι 100% πάνω μου, μου κάνει εκπλήξεις, με στηρίζει, σεξουαλικα είμαστε πολύ καλά, έχει εκφραστεί ακόμα και στην αδερφή μου για μενα, για το πόσο όμορφη κατάσταση έχουμε και πόσο σπάνιο είναι να βρεις μια κοπέλα με επικοινωνία, εμφάνιση κλπ κλπ. Μπέρδεμα ρε παιδί μου..

Τελευταία επεξεργασία:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.
Ε εντάξει αυτό είναι λίγο υπερβολικό. Εγώ είμαι υπέρ αυνανισμου, δεν το θεωρώ απιστια
Να σε ρωτησω κατι, εγκυκλοπαιδικα παντα.

Αμα μου στειλεις εσυ μήνυμα και μου πεις "Ω μεγαλε και πανεμορφε και πανεξυπνε Αυτοκράτορα, θα στον κουνησω καλά, θα σε κανω πιστολι να κανεις μπαμ μπαμ μπαμ"

...και το δει. Θα είναι απιστία;

Θα δικαιολογήσει τα ίδια οπως με τον εαυτο του ή εκει θα θυμώσει;

Οχι τιποτε άλλο κουκλα μου, να γλεντήσει και κανας άλλος σε τουτη δω την πλάση, όχι μόνο οι άμπαλοι. Που πατε και βρίσκετε τον καθε "καθωσπρέπει" επαγγελματία με δουλιτσα, αμαξούκι, διακοπούλες, και μετα οταν καυλωνει με την συναδελφο πέφτετε απο τα συννεφα.

Τα κριτηρια πρέπει να ειναι άλλα.

darkhappysong

Νεοφερμένο μέλος

Να σε ρωτησω κατι, εγκυκλοπαιδικα παντα.

Αμα μου στειλεις εσυ μήνυμα και μου πεις "Ω μεγαλε και πανεμορφε και πανεξυπνε Αυτοκράτορα, θα στον κουνησω καλά, θα σε κανω πιστολι να κανεις μπαμ μπαμ μπαμ"

...και το δει. Θα είναι απιστία;

Θα δικαιολογήσει τα ίδια οπως με τον εαυτο του ή εκει θα θυμώσει;

Οχι τιποτε άλλο κουκλα μου, να γλεντήσει και κανας άλλος σε τουτη δω την πλάση, όχι μόνο οι άμπαλοι. Που πατε και βρίσκετε τον καθε "καθωσπρέπει" επαγγελματία με δουλιτσα, αμαξούκι, διακοπούλες, και μετα οταν καυλωνει με την συναδελφο πέφτετε απο τα συννεφα.

Τα κριτηρια πρέπει να ειναι άλλα.
Ποτέ δεν είπα ότι με εντυπωσίασε κάτι από αυτά ούτε είμαι τέτοια κοπελα, δεδομένων και των επιλογών μου στο παρελθόν. Η επικοινωνία που έχουμε σε όλα με τράβηξε σε αυτόν. Τελοσπαντων, το να σου στείλω εγώ μνμ εννοείται είναι απιστία. Ο αυνανισμός όταν γίνεται με τον εαυτό σου και μόνο και αντε καμία τσοντα, είναι ανεκτό.

Εν τέλει όμως αυτή που θα τον παρακινήσει να ασχοληθεί actually μαζί της θα είναι αυτή που θα τον εξιτάρει, που θα τον προκαλεί, που θα τον ενθουσιάζει.
Ναι υποτίθεται εγώ αυτά έχω κάνει κατά τα λεγόμενα του, και έχει και λογική κιολας γιατί μου το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Στα μάτια μου γιατί από πίσω όπως βλέπεις έχουμε τέτοια σχολιακια για συναδέλφους..

Τελευταία επεξεργασία:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ποτέ δεν είπα ότι με εντυπωσίασε κάτι από αυτά ούτε είμαι τέτοια κοπελα, δεδομένων και των επιλογών μου στο παρελθόν. Η επικοινωνία που έχουμε σε όλα με τράβηξε σε αυτόν. Τελοσπαντων, το να σου στείλω εγώ μνμ εννοείται είναι απιστία. Ο αυνανισμός όταν γίνεται με τον εαυτό σου και μόνο και αντε καμία τσοντα, είναι ανεκτό.
Να σου πω κάτι;

Κι εγω αν σε ειχα καταλάβει ότι καθε τριτο πρόβλημα μπαίνεις και ρωτάς χωρις να εισαι σίγουρη για τις σχέσεις σου, τις ίδιες μαλακίες θα σου λεγα οτι θα σε παντρευτώ. Και σε σενα και στην αδερφή σου και σε όλο το σοι.

Δεν πα να χεις κανει οσες επιλογές θες στο παρελθον, προφανως εισαι επιρρεπής στο να χάφτεις σα γλάρος ότι σου πουν γιατι έχεις ελπίδα τοσο πολύ να αγαπηθείς που σε καταλύουν με το παραμικρό τα αισθήματα.

Θα στο πω στα ίσα.

Σε έχει παρκάρει για να χει κατι στανταρ για να γαμάει και ψάχνει τη συγκίνηση στις ξύπνιες καριολίτσες της δουλειάς, που το καριολίκι και η σκυλοσύνη τους του δίνει έξαψη εγκεφαλική.

Δεν είναι για σένα πουλάκι μου τετοιοι άντρες. Εσυ θες κάποιον που να ξερει τι θέλει απο τη ζωη του. Να χει ρημάξει τον κάμπο της Θεσσαλίας πριν έρθει σε σενα χορτασμένος.

Το παλικαράκι πεινάει στα 40 του, δεν πρέπει να χει πολυγλεντήσει. Θα τα βρεις μπροστα σου. Θα τρως παραμυθα και θα πηδάει συνάδελφες σκυλώνες.

Δεν μασάω τα λόγια μου κοπελιά. Σε ενημέρωσα, κανε τα κουμαντα σου. Κατ ελάχιστον, παιξτο και λιγο αρμύρα, μην εισαι τοσο διαθεσιμη, να αναρωτηθει αν σε χάνει ή όχι. Δε σου λεω να χωρίσεις. Αλλά δειξε οτι αυτα εχουν και συνέπειες.

ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΜΟΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΛΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ.-

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά! Τη γνώμη σας γιατί λίγο έχω βραχυκυκλωσει. Είμαι με ένα παιδί κάποιους μήνες μαζί. Ηλικίες 35 40. Τα πάμε υπέροχα, εχουν αναπτυχθει συναισθηματα πολλα και σχεδιάζουμε να μείνουμε μαζί. Κάνει πράγματα για μένα και γενικά φαίνεται ενθουσιασμενος. Είναι επίσης αρκετά ντομπρος και ειλικρινής και για τις αδυναμίες του και για αυτά που θέλει. Κάτι όμως συνεβη. Έκανα μια κατινια. Ειδα μια συνομιλία με τον συνάδελφο και φιλο του. Σε μια τελευταία συνομιλία του έγραφε του συναδέλφου του "καυλα η Σοφία" "ωραία φωνη". (Κάνουν meetings μέσω υπολογιστή). Παλιότερα σε μια άλλη συνομιλία αποκάλεσε μια πιστόλι. Σε μια αλλη συνομιλία, ρωταγε τον συνάδελφο του "ποια τον κουνάει πιο καλά?" και καλά μεταξύ σοβαρού και αστείου για 2 κοπέλες συναδέλφους τους.
Έχω ξενερωσει πάρα πολύ. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι στα πλαίσια της αντρικης καφρίλας όλο αυτό ή υποκρυπτει κάτι άλλο. Ρε παιδιά, πριν λίγο καιρό δακρυσε μπροστά μου και μου είπε πόσο τυχερός αισθάνεται που με βρήκε. Και μου χει πει να μείνουμε μαζί. Γιατί τώρα να με μπερδεύει έτσι.. είναι νορμαλ τώρα όλο αυτό?
Αηδια για την ηλικία του.
Άκουσε να δεις, όταν ένας άντρας σου κάνει θεατρικά και σου λέει "πόσο τυχερός είμαι που σε βρήκα" παίζουν 2 σενάρια.
Αν είναι τίμιο παιδί θα το εννοεί από όλες τις πλευρές, ότι βρήκε το ιδανικό ταίρι του.
Άλλοι (ΕΙΔΙΚΑ όσοι κοντεύουν να μείνουν στο ράφι) το βλέπουν ότι απλά βρήκε νύφη και οκ αφού εξασφάλισα αυτή, τι με σταματάει να χαζεύω άλλη;
Δεν λέω ότι έχεις φάει κέρατο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει από ένα κείμενο.

Αλλά από άντρα που στην ηλικία του χρησιμοποιεί τέτοιο λεξιλόγιο και κουτσομπολευει σαν παιδί γυμνασίου, μην περιμένεις και πολλά.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Δεν ρώτησα για το αν θα με απατήσει. Τις σκέψεις των ανδρών ήθελα πάνω σε αυτά τα σχολια και αν συνηθίζεται ή είναι νορμαλ ενώ παράλληλα έχουν μια υγιή σχέση που την γουστάρουν και πολυ. (Από όλο αυτό το διάστημα που είμαστε μαζί, αυτό το μήνυμα έχω λάβει)

Όλα αυτα τα ψαχουλέματα εκει πηγάζουν στην ανασφάλεια σου οτι μπορεί να στα φορέσει και οτι αυτο που ζεις ας πουμε ειναι so good to be true...

Το μονο που έχω να πώ εγω είναι πως μου φαινεται αδιανόητο να κάτσεις να ψάξεις το κινητό της άλλης.... δεν το χω κάνει ποτέ σε σχέση και ούτε πρόκειται. Εγω πάντως δεν θα ειχα πρόβλημα αμα κάποια ηθελε να της αφησω το κινητό μου... οχι συνέχεια ομως κατανταει κουραση.

Πάντα αλλωστε έμπλεκα με κορίτσια που ήξερα πως θα ειναι πιστές και ηταν μαζεμένες και αυστηρες και ετσι οπως μου άρεσαν εμενα γιατι και εγω έτσι ειμαι οσο κ αν φαινεται περιεργο. Ειμαι μαζεμενος κ αυστηρός αρα δε μπορώ να μπλέξω με μια "οπου φυσάει ο άνεμος".

Τα υπολοιπα δεν μου πεφτει κανενας λόγος... δικά σας ειναι συζητήστε τα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.414 μηνύματα.
Σε έχει παρκάρει για να χει κατι στανταρ για να γαμάει και ψάχνει τη συγκίνηση στις ξύπνιες καριολίτσες της δουλειάς, που το καριολίκι και η σκυλοσύνη τους του δίνει έξαψη εγκεφαλική.
Α γεια σου Βαλ.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.
Σε μια τελευταία συνομιλία του έγραφε του συναδέλφου του "καυλα η Σοφία" "ωραία φωνη". (Κάνουν meetings μέσω υπολογιστή). Παλιότερα σε μια άλλη συνομιλία αποκάλεσε μια πιστόλι. Σε μια αλλη συνομιλία, ρωταγε τον συνάδελφο του "ποια τον κουνάει πιο καλά?" και καλά μεταξύ σοβαρού και αστείου για 2 κοπέλες συναδέλφους τους.
Αυτά είναι ενδείξεις για το ότι το μάτι του παίζει. Για να αποκαλέσεις " Καύλα, πιστόλι"κλπ μια γυναίκα προφανώς και σου φαίνεται εσένα έτσι , γιατί την είδες με αυτό το μάτι..
Αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτε, ολονών το μάτι λοξοδρομει ενίοτε λίγο πολυ .. Μπορεί όμως να σημαίνει ανοικτό ενδεχόμενο σε κάτι παραπάνω απο το οφθαλμό λουτρό στο μέλλον.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Αυτό που νομίζετε μερικοί οτι ο άντρας τυφλώνεται επειδή είναι σε σχέση και δεν εξακολουθούν να τον ελκύουν σεξουαλικά και άλλοι άνθρωποι είναι αστείο. Λες και δουλεύουμε με διακοπτάκι.
Να βλέπεις κάτι ωραίο ναι σαφώς να πεις "α τι ωραία γυναίκα" αλλά να κάτσεις να το σχολιάσεις και όλας με τέτοιον τροπο στο τσατ παραπαει, όταν είσαι σε σχέση σταθερή.
Και όμως, κάποιοι τυφλώνονται, αλλά είναι μια μειοψηφία δυστυχώς.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Άλλοι (ΕΙΔΙΚΑ όσοι κοντεύουν να μείνουν στο ράφι) το βλέπουν ότι απλά βρήκε νύφη και οκ αφού εξασφάλισα αυτή, τι με σταματάει να χαζεύω άλλη;

Ωχ 2-3 χρόνια μας παιρνουν δεν μας παίρνουν ακομη. :hehe:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Α γεια σου Βαλ.
Ειμαι πονηρός ο βλάχος ωρε Ντάτσες.

Λες και γω που οταν ειχα την καλή μου και δεν εβλεπα ουτε τοιχο γυρω μου ημουν μαλακας και δεν ξερω.

Ρε αμα σε θελει σε θέλει. Δεν καθεται να μιλαει σαν έφηβο ολοκληρο μοσχάρι στα 40 με τα αλλα τα χάχανα.

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Ωχ 2-3 χρόνια μας παιρνουν δεν μας παίρνουν ακομη. :hehe:
Κοίτα να μιλάμε στα ίσα, όταν χτυπάς τα 40, κάποιοι και καποιες επειδή φοβούνται ότι θα μείνουν μόνοι, δέχονται κάποιον/α χωρίς να την θέλουν ειλικρινά.
Εσύ μας έχεις πει πολλές φορές ότι δεν θα το έκανες ποτέ, κάλιο μόνος παρά δυστυχισμένος, αλλά δεν πάνε όλοι με αυτή την λογική.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.
Ανδρική καφρίλα είναι μωρέ, στο φίλο του μίλαγε. Δηλαδή εσείς πως μιλάτε μεταξύ σας;
Εδώ ο άλλος μου είπε τις προάλες πως θα ψηφίσει Λατινοπούλου γιατί είναι "ωραίο κομμάτι" ;) :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια