Ερωτικός σχολιασμός άλλων γυναικών μεταξυ αντρών

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.477 μηνύματα.
Εμένα μου κανε και γκρίνια πυρηνικού ολοκαυτωματος ρε η άλλη, επειδη τον έπαιξα με μια τσόντα όταν αυτη ηταν 800χμ μακριά.

"Μόνο με μενα θα τον παίζεις αμα δεν ειμαι εκει"
Αφέντρα, να σου επιβληθεί και μέσα και έξω. :mastigio:mastigio:mastigio

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.788 μηνύματα.
παιδιά, πριν λίγο καιρό δακρυσε μπροστά μου και μου είπε πόσο τυχερός αισθάνεται που με βρήκε. Και μου χει πει να μείνουμε μαζί.
Και επειδή είμαι και λίγο δικηγόρος του διαβόλου, γιατί ένας άντρας δεν κλαίει από το πουθενά,
Για πρόσεχε κυρα μου μήπως ήδη έχει ρίξει κέρατο, έχει ενοχές και τώρα φρικαρει μη σε χάσει και σου πουλάει παραμύθι.
Ξαναλέω κλάμα από το πουθενά δεν έρχεται.
ΠΡΟΣΕΧΕ

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Κοίτα να μιλάμε στα ίσα, όταν χτυπάς τα 40, κάποιοι και καποιες επειδή φοβούνται ότι θα μείνουν μόνοι, δέχονται κάποιον/α χωρίς να την θέλουν ειλικρινά.
Εσύ μας έχεις πει πολλές φορές ότι δεν θα το έκανες ποτέ, κάλιο μόνος παρά δυστυχισμένος, αλλά δεν πάνε όλοι με αυτή την λογική.

Καλα εχω πεί και εγώ πολλά... κάτσε να δουμε τι πουλιά θα πιάσω (μεταφορικά πάντα) :D
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και επειδή είμαι και λίγο δικηγόρος του διαβόλου, γιατί ένας άντρας δεν κλαίει από το πουθενά,
Για πρόσεχε κυρα μου μήπως ήδη έχει ρίξει κέρατο, έχει ενοχές και τώρα φρικαρει μη σε χάσει και σου πουλάει παραμύθι.
ΠΡΟΣΕΧΕ

Kυρά μου :hehe:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.477 μηνύματα.
Θα κλείσουν σπίτια απόψε. :drunk:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.386 μηνύματα.
Κοίτα να μιλάμε στα ίσα, όταν χτυπάς τα 40, κάποιοι και καποιες επειδή φοβούνται ότι θα μείνουν μόνοι, δέχονται κάποιον/α χωρίς να την θέλουν ειλικρινά.
Εσύ μας έχεις πει πολλές φορές ότι δεν θα το έκανες ποτέ, κάλιο μόνος παρά δυστυχισμένος, αλλά δεν πάνε όλοι με αυτή την λογική.
Και 40 να μην είσαι, η συμπεριφορά ειναι το πρόβλημα.

Δεν εχεις δει 70άρη να κανει "φφφ μαναρα μου να στον έχωνα" περνώντας απο κοπέλες δίπλα;

Θα σου πω μια ιστορία.

Εχω ενα φιλο, στην ηλικια του Ντεβιλ. Ειμαστε φιλοι πολλά χρονια. Το παιδι συγκατοικούσε με μια κοπέλα και εν τελει την παντρευτηκε.

Θυμαμαι ειχε παει σε καποιο νησι, σε ενα γαμο καλεσμένος νομιζω. Τον τσιγκλαω εγω λίγο για πλάκα και μου το κόβει μαχαίρι.

Μου λέει "Έχω την ***, δεν είμαι εγω για να κοιτάω".

ΤΕΛΟΣ η συζήτηση εκει.-

Και έχει τη ***, που την υπεραγαπάει. Και καλά κάνει.

Εναν τετοιο χαρακτηρα της πρέπει της κοπελιάς πιο πανω.

Να τον ρωτας διακριτικα και να το ΚΟΒΕΙ.

Και γω τους φίλους μου τους διαλέγω πολύ προσεκτικά να έχουμε το ίδιο ήθος.

Τωρα αυτος για να χει βρει να τα χει τακιμιάσει με τα άλλα τα αγοράκια, ίδια σκατα ειναι στον εγκέφαλο.

Θέλετε να δειτε εναν άνθρωπο; Δειτε με ποιους κανει παρεα και πως μιλάει για άλλους ανθρώπους.

Και τα κλάματα τα κροκοδείλια να τα βράσω.

ΥΓ: Και μη βρεθει κανενας να τον δικαιολογήσει βασει οτι η κοπελα ειναι ευπιστη. Ναι ειναι. Αλλα αυτος ειναι ΤΙΓΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙ.-

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
@Valder για να τον επέλεξε σημαίνει ότι της ταίριαζε και της άρεσε τώρα τι λες εσυ.... Ψιλά γράμματα. Δικό της θέμα είναι αυτό.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.386 μηνύματα.
Αυτά είναι ενδείξεις για το ότι το μάτι του παίζει. Για να αποκαλέσεις " Καύλα, πιστόλι"κλπ μια γυναίκα προφανώς και σου φαίνεται εσένα έτσι , γιατί την είδες με αυτό το μάτι..
Αυτό μπορεί να μη σημαίνει και τίποτε, ολονών το μάτι λοξοδρομει ενίοτε λίγο πολυ .. Μπορεί όμως να σημαίνει ανοικτό ενδεχόμενο σε κάτι παραπάνω απο το οφθαλμό λουτρό στο μέλλον.
Επειδη ειμαι πεοφόρο κι εγω και ξέρω: ΔΕΝ μιλάς έτσι. ΔΕΝ σε ΝΟΙΑΖΕΙ να μαθεις ποια τον κουνάει.

Και απο καυλα να μην ειναι, κι απλα να ειναι κατίνος ο τυπος, δινει την εντυπωση σε όσους φίλους του ξέρουν οτι εχει κοπέλα, οτι την εχει γραμμενη στ αρχιδια του και δεν τη σέβεται.

Αν εγω κι εσυ ημασταν παντρεμένοι, και ελεγες στην κολλητη σου "καυλαρος ο κώστας", πιστευεις οτι η κολλητη σου θα σκεφτόταν οτι με σέβεσαι;

Σε ρωταω αυτο το πολυ απλό, ΠΡΙΝ παμε σε απιστία.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.788 μηνύματα.

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γειά σας παιδιά! Τη γνώμη σας γιατί λίγο έχω βραχυκυκλωσει. Είμαι με ένα παιδί κάποιους μήνες μαζί. Ηλικίες 35 40. Τα πάμε υπέροχα, εχουν αναπτυχθει συναισθηματα πολλα και σχεδιάζουμε να μείνουμε μαζί. Κάνει πράγματα για μένα και γενικά φαίνεται ενθουσιασμενος. Είναι επίσης αρκετά ντομπρος και ειλικρινής και για τις αδυναμίες του και για αυτά που θέλει. Κάτι όμως συνεβη. Έκανα μια κατινια. Ειδα μια συνομιλία με τον συνάδελφο και φιλο του. Σε μια τελευταία συνομιλία του έγραφε του συναδέλφου του "καυλα η Σοφία" "ωραία φωνη". (Κάνουν meetings μέσω υπολογιστή). Παλιότερα σε μια άλλη συνομιλία αποκάλεσε μια πιστόλι. Σε μια αλλη συνομιλία, ρωταγε τον συνάδελφο του "ποια τον κουνάει πιο καλά?" και καλά μεταξύ σοβαρού και αστείου για 2 κοπέλες συναδέλφους τους.
Έχω ξενερωσει πάρα πολύ. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι στα πλαίσια της αντρικης καφρίλας όλο αυτό ή υποκρυπτει κάτι άλλο. Ρε παιδιά, πριν λίγο καιρό δακρυσε μπροστά μου και μου είπε πόσο τυχερός αισθάνεται που με βρήκε. Και μου χει πει να μείνουμε μαζί. Γιατί τώρα να με μπερδεύει έτσι.. είναι νορμαλ τώρα όλο αυτό?
Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες. Θα προσθέσω ένα σενάριο ακόμα, αυτό του να έχει συγκεκριμένη δυναμική αυτή η σχέση με τον συνάδελφο και να λένε μόνο για τέτοια. Κοινώς να μπαίνει η μαλακια στον αυτόματο για να ρέει κάπως το κουβεντολόι στο γραφείο. Αν έπαιζε κάτι παραπάνω πιστεύω θα το έγραφε. Τώρα, κελεπούρι ή όχι, θα κρίνεις εσύ.

Δε ψάχνουμε κινητά

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

χαχα προφανως και δε ψάχνουμε κινητά.

Αυτο ειναι εξεζητημένο. :hehe:

Επειδη ειμαι πεοφόρο κι εγω και ξέρω: ΔΕΝ μιλάς έτσι. ΔΕΝ σε ΝΟΙΑΖΕΙ να μαθεις ποια τον κουνάει.

Και απο καυλα να μην ειναι, κι απλα να ειναι κατίνος ο τυπος, δινει την εντυπωση σε όσους φίλους του ξέρουν οτι εχει κοπέλα, οτι την εχει γραμμενη στ αρχιδια του και δεν τη σέβεται.

Αν εγω κι εσυ ημασταν παντρεμένοι, και ελεγες στην κολλητη σου "καυλαρος ο κώστας", πιστευεις οτι η κολλητη σου θα σκεφτόταν οτι με σέβεσαι;

Τέλειες σχέσεις δεν υπάρχουν φίλε. Και όποια νομίζει ή οποιος οτι θα βρει το ιδανικό 100% απλά θα βολοδέρνει με τα χρόνια.

Τωρα εμεις εδω καλά τα λέμε αλλα στο πεδίο θα αρχίσει ο καθενας να βγάζει τα ιδιαιτερα του.

Αμα δεν ψαχούλευε τα κινητά τωρα δεν θα είχε λόγο να αγχώνεται θα έλεγε ο φιλος της 1-2-3 μαλακίες με τον φιλο του και τέλος.

Αν τώρα έκανε και άλλα.... εκει ειναι άλλο το θέμα.

Τη μια "δεν συζούμε" την αλλη 'εψαξα το κινητό" , αμάν κοπελιά με τέτοιο άγχος δεν σε βλέπω καλά μιλαμε εισαι κομπρεσέρ. Χαλαρωσε λίγο.

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.841 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά! Τη γνώμη σας γιατί λίγο έχω βραχυκυκλωσει. Είμαι με ένα παιδί κάποιους μήνες μαζί. Ηλικίες 35 40. Τα πάμε υπέροχα, εχουν αναπτυχθει συναισθηματα πολλα και σχεδιάζουμε να μείνουμε μαζί. Κάνει πράγματα για μένα και γενικά φαίνεται ενθουσιασμενος. Είναι επίσης αρκετά ντομπρος και ειλικρινής και για τις αδυναμίες του και για αυτά που θέλει. Κάτι όμως συνεβη. Έκανα μια κατινια. Ειδα μια συνομιλία με τον συνάδελφο και φιλο του. Σε μια τελευταία συνομιλία του έγραφε του συναδέλφου του "καυλα η Σοφία" "ωραία φωνη". (Κάνουν meetings μέσω υπολογιστή). Παλιότερα σε μια άλλη συνομιλία αποκάλεσε μια πιστόλι. Σε μια αλλη συνομιλία, ρωταγε τον συνάδελφο του "ποια τον κουνάει πιο καλά?" και καλά μεταξύ σοβαρού και αστείου για 2 κοπέλες συναδέλφους τους.
Έχω ξενερωσει πάρα πολύ. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι στα πλαίσια της αντρικης καφρίλας όλο αυτό ή υποκρυπτει κάτι άλλο. Ρε παιδιά, πριν λίγο καιρό δακρυσε μπροστά μου και μου είπε πόσο τυχερός αισθάνεται που με βρήκε. Και μου χει πει να μείνουμε μαζί. Γιατί τώρα να με μπερδεύει έτσι.. είναι νορμαλ τώρα όλο αυτό?
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, αυτό δεν είναι συμπεριφορά ενηλίκου (πόσω μάλλον σαραντάχρονου σε σχέση που σου λέει συνεχώς πόσο τυχερός αισθάνεται). Τέτοια αστεία παίζει να σταματάνε στο λύκειο ξέρω 'γω. Ξεκάθαρο φάουλ από μένα.

Πάντως, έχω μια άλλη παρατήρηση. Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει ώστε να μπορώ να πάρω ξεκάθαρη θέση, ωστόσο γενικά, έχω παρατηρήσει ότι αν και τον παρουσιάζεις ως το καλύτερο παιδί και τον ιδανικό, έχεις πάααααααααρα πολλές αμφιβολίες. Μία σε ενοχλεί το ένα, μία το άλλο. Δε σε κατηγορώ, προς Θεού, απλώς κάπως σαν να το ψιρίζεις υπερβολικά πολύ.
Δε λέω να μην το κάνεις, λογικό το βρίσκω, απλώς να, έχω την αίσθηση ότι νιώθεις πιο σίγουρος/η για τον άλλον όταν βρίσκεσαι σε σχέση μαζί του. Πάλι ίσως να υπάρχει ένας φόβος, αλλά ρε παιδί μου, οι σχέσεις πρέπει να είναι κάτι που σε ηρεμούν, να είναι η ζεστή γωνίτσα σου να το πω. Όχι να σε γεμίζουν με άγχη και αμφιβολίες. Νομίζω πως κατά βάθος κάτι δε σου κολλάει ούτως ή άλλως, κάτι σε ενοχλεί γενικά. Δηλαδή από πού και ως πού να ψάξεις το κινητό του; Πάει να πει ότι κάτι υποψιάζεσαι, αλλιώς γιατί να το κάνεις; (επίσης τέρμα λάθος που κοίταξες το κινητό, αλλά τώρα το έκανες οπότε δεν ωφελεί να το σχολιάζουμε)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ναι ουυυ πολύ λογικό να ψάχνει κινητά..... εμενα θα με τρόμαζε αυτό.

Λέμε για αυτον οτι ειναι ανώριμος αλλα και αυτο σαν κινηση.... απο που να το πιάσεις.

ένα αυτο... δευτερον μας θυμάσαι οποτε έχεις θέματα με το αγόρι σου.

Τρίτον είσαι παρα πολυ ανασφαλής και αγχωτική. Δηλαδη απο οτι αντιλαμβάνομαι ειναι και αυτος ελαφρύς σαν προσωπικότητα... αλλα και εσυ εισαι λιγο στη κοσμάρα σου. Με το συμπάθειο.

Και διαφωνώ με τον @Valder οτι θα σου ταίριαζε ο φίλος του. Νομιζω αυτος που έχεις μια χαρα ταιριάζετε. Οποτε μη πάς να τον βγάλεις ανώριμο... αμα δεν σ αρεσει χώρισε τον.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.

Τι να σου πω, όταν κάποιος /α αρχίζει και βλέπει έτσι τους άλλους ήδη εν μέρει ψάχνει να ενθουσιαστεί, να ευχαριστηθεί ;;

Αν έφτανα σε σημείο να πω ο, τι αναφέρεις στην κολλητή μου κάτι δε θα πήγαινε καθόλου καλά στη σχέση μας.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Τι να σου πω, όταν κάποιος /α αρχίζει και βλέπει έτσι τους άλλους ήδη εν μέρει ψάχνει να ενθουσιαστεί, να ευχαριστηθεί ;;

Αν έφτανα σε σημείο να πω ο, τι αναφέρεις στην κολλητή μου κάτι δε θα πήγαινε καθόλου καλά στη σχέση μας.

Εμενα δεν μ αρέσει αυτη η ανηλεής κριτική ολων εναντιον όλων.... σαν να λεμε bellum omnium contra omnes.

Η θεματοθετρια εχει αναρωτηθει ποτέ αν όλο αυτο το αγχος που έχει κουράζει το κοσμο ; και αυτο το ψάξιμο στα κινητα που ειπαμε + οτι δινει την εντυπωση πως ο άλλος πρέπει να ειναι απίκο ανα πάσα στιγμη οτι κ αν ζητήσει. Πριν ηταν οτι δεν συγκατοικούσαν... τωρα συγκατοικούν αλλα το πρόβλημα ειναι άλλο.

Η αλλη έγραψε "ζηταω πολλα λέει απο τους άντρες".

Εσυ τι δινεις ομως ;

τα έχουμε περάσει και αλλοι δε γινεται μονιμως να ειμαστε τρελοί οι άντρες κ οι γυναικες να έχουν πάντα δικιο οταν γκρινιάζουν. Δηλαδη λιγο κάλμα ρε φιλε.

εγω πλέον οταν βλέπω τέτοια θρέντ θα ξεκινάω απο τον θεματοθέτη πάντως. :give_rose:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.137 μηνύματα.
ΠΡΟΣΕΧΕ
Επιβεβαιώνω, το έκανε και ο δικός μου όπως και διάφορα δωράκια ενώ ήμασταν ήδη χωρισμένοι λολ

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Επιβεβαιώνω, το έκανε και ο δικός μου όπως και διάφορα δωράκια ενώ ήμασταν ήδη χωρισμένοι λολ
Ξέρει η Δούκισσα, εμπειρία προσωπική δεν έχω αλλά έχω μάθει να διαβάζω τους ανθρώπους 😂

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.695 μηνύματα.
Εμενα δεν μ αρέσει αυτη η ανηλεής κριτική ολων εναντιον όλων.... σαν να λεμε bellum omnium contra omnes.

Η θεματοθετρια εχει αναρωτηθει ποτέ αν όλο αυτο το αγχος που έχει κουράζει το κοσμο ; και αυτο το ψάξιμο στα κινητα που ειπαμε + οτι δινει την εντυπωση πως ο άλλος πρέπει να ειναι απίκο ανα πάσα στιγμη οτι κ αν ζητήσει. Πριν ηταν οτι δεν συγκατοικούσαν... τωρα συγκατοικούν αλλα το πρόβλημα ειναι άλλο.

Η αλλη έγραψε "ζηταω πολλα λέει απο τους άντρες".

Εσυ τι δινεις ομως ;

τα έχουμε περάσει και αλλοι δε γινεται μονιμως να ειμαστε τρελοί οι άντρες κ οι γυναικες να έχουν πάντα δικιο οταν γκρινιάζουν. Δηλαδη λιγο κάλμα ρε φιλε.

εγω πλέον οταν βλέπω τέτοια θρέντ θα ξεκινάω απο τον θεματοθέτη πάντως. :give_rose:
Ξέρεις κάτι πολλές φορές δαιμονοποιούμε και πράγματα και τους δίνουμε τεράστιες διαστάσεις. Εγώ θα ρωτούσα ευθέως αυτόν , θα κάναμε μα ειλικρινή κουβέντα. Αν έβλεπα επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν θα επανεξεταζα την κατάσταση

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Π΄ρωην δικός σου.....

μετα την απομακρυνση απο το ταμείο... δικος μας δεν ειναι ΚΑΝΕΙΣ πλεόν :P

H εγγυηση απωλέσθη.

Ξέρει η Δούκισσα, εμπειρία προσωπική δεν έχω αλλά έχω μάθει να διαβάζω τους ανθρώπους 😂

Ναι εσυ πρόσεξε ομως μήν εχεις το αντιθετο αποτέλεσμα γιατι σε βλέπω πολύ επιφυλακτική.

Ξέρεις ο αλλος θα προσβληθεί αν τον αντιμετωπίζεις το ιδιο με όλους. Φιλικη συμβουλή.

Ξέρεις κάτι πολλές φορές δαιμονοποιούμε και πράγματα και τους δίνουμε τεράστιες διαστάσεις. Εγώ θα ρωτούσα ευθέως αυτόν , θα κάναμε μα ειλικρινή κουβέντα. Αν έβλεπα επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν θα επανεξεταζα την κατάσταση

Και τι θα του λεγες στη κουβεντα... οτι έψαξες το κινητο του ; δηλαδη που θα στhριζοταν αυτη η συζητηση ;

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.137 μηνύματα.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα.
Δηλαδή εαν εγώ πω : "Μωρό μου μην σχολιάζεις σε παρακαλώ με τις φίλες σου κανέναν ωραίο άντρα που βλέπετε στον δρόμο", αυτή θα κάτσει σαν λαγουδάκι και θα πει : "Ναι άρχοντα μου, η επιθυμία σου διαταγή μου, έχω μάτια μόνο για εσένα" ;

Δεν νομίζω οτι λειτουργεί έτσι ούτε για τις γυναίκες. Εαν ο άλλος δεν γουστάρει και θα σχολιάσει, και θα σε απατήσει και οτι θες θα κάνει, γιατί αντικειμενικά δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω του. Αλλά παίρνουμε μια συνειδητή απόφαση. Είτε αποφασίζουμε να τον εμπιστευόμαστε, είτε όχι, και λιώνουμε κατά συνέπεια στην μόνιμη ανασφάλεια, το άγχος και την αβεβαιότητα για το εαν μας απατάει. Στην προκειμένη χάλασε την σχέση όμως, σου κάνει περισσότερο κακό απο οτι καλό.

Δεν μπορώ να μιλήσω για τις γυναίκες γιατί δεν είμαι γυναίκα, δεν καταλαβαίνω πως το βλέπουν εκείνες. Αλλά σαν άντρας μπορώ να σου πω οτι το να κάνει η γυναίκα ζηλοτυπίες και να γκρινιάζει δεν δουλεύει υπέρ της απο την σκοπιά ενός άντρα. Ίσα ίσα την κάνει λιγότερο ελκυστική. Τον άντρα θα τον ελκύσει σεξουαλικά κάθε όμορφη γυναίκα δυστυχώς ή ευτυχώς. Εν τέλει όμως αυτή που θα τον παρακινήσει να ασχοληθεί actually μαζί της θα είναι αυτή που θα τον εξιτάρει, που θα τον προκαλεί, που θα τον ενθουσιάζει.

Είναι πολύ απλό το πως λειτουργούν οι περισσότεροι άντρες λοιπόν. Θες την προσοχή του ; Τράβηξε την. Το "είμαστε σε σχέση άρα πρέπει να έχεις μάτια μόνο για εμένα", δεν λειτουργεί. Αυτό είναι σύμβαση, δεν είναι σχέση, δεν είναι έρωτας και δεν είναι πάθος. Πάνω κάτω όλοι υπομένουν μια ρουτίνα στην ζωή τους. Εε στο ερωτικό όμως όλοι προσπαθούν να βρουν αυτό που τους την σπάει και τους βγάζει απο το comfort zone τους.
Και σου φαίνεται το ίδιο να δω ένα περαστικό και να πω στη φίλη μου " να ένας κούκλος" με το να συζητάω με μηνύματα για το κούκλο που γνώρισα στη δουλειά;

Εμένα υπερβολή μου φαίνεται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια