Πρόσεξε πολύ πώς θα μιλάς.
Είτε ψηφίζουν Βελόπουλο είτε όχι, τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας (και πιο ειδικά της Μακεδονίας, μιας και κυρίως σε αυτούς αναφέρεσαι) δε θα τους αποκαλέσεις ξανά:
- Υποτιθέμενους "πιστούς"
- Μπατριώτες
- Φέικ πατριώτες πιστούς
- Ανθέλληνες
- Τουρκόσπορους
Αγαπητή μου Kate1914, οι περιγραφές μου, δεν συμπεριλαμβάνουν το 100% του πληθυσμού.
Άλλωστε αυτός ο προβοκάτορας κατάσκοπος ανθελληνικό υποκείμενο, λέγεται, ότι στην Β.Ελλάδα
πάει για 10%-15%, φυσικά δεν θα μπορούσα να συμπεριλάβω σε αυτά που γράφω και το υπόλοιπο 85-90%.
Όποιος ήταν στις "διαδηλώσεις" κατά της συμφωνίας των πρεσπών και ταυτόχρονα ψηφίζει αυτό
το ανθελληνικό υποκείμενο το οποίο είναι υπάλληλος του δολοφόνου νεοναζί Πούτιν (Poo-tin), τότε εκείνες οι διαδηλώσεις ήταν "δρώμενα" και θεατρικά μονόπρακτα.
Το ότι χρησιμοποιεί ίσως και τον λαϊκισμό ως όπλο δεν είναι κατακριτέο,
Εγώ νομίζω πως είναι η αθλιότητα αλλά, ας δεχθούμε πως ο "λαϊκισμός" επιτρέπεται,
τότε η δική μου άποψη , ωμή και γυμνή, με χαρακτηρισμούς, γιατί να απαγορεύεται ?
Επαναλαμβάνω, όποιος μου εξηγήσει με περιεχόμενο και όχι με απειλές, τα δύο ερωτήματα
που έθεσα, τότε θα αθωώσει και δικαιώσει, όλο αυτό το μικρό κομμάτι κατοίκων βορείου ελλάδος
που όπως λες εγώ το και το.
Τέλος
Δεν επιδιώκω να γίνω περισσότερο πατριώτης από κανένα.
Δεν επιδιώκω ούτε καν πατριώτης να είμαι.
Αν είχα πολλά λεφτά, θα είχα φύγει από Ελλάδα, θα ζούσα αλλού.
Όμως δεν έχω και δεν μπορώ να φύγω, έχω ανάγκες οικογένεια που πρέπει
να βελτιώσω την δική μου οικογενειακή ζωή, όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορώ.
Πρέπει να απαλλαχθώ από όλο αυτό το δολοφονικό κύκλωμα βλακείας που κυβερνάει αυτή
τη χώρα, είτε από κυβερνητική θέση είτε από θέση συνδικαλιστή είτε από θέση αντιπολίτευσης
είτε από θέση παπδαριού, είτε από θέση "είμαι δημόσιος υπάλληλος, κάνω ότι μου αρέσει όποτε μου αρέσει".
Διότι ΟΛΟΙ αυτοί μας κυβερνάνε, όχι μόνο οι κυβερνήσεις.
Κατανοητό ?