Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Έχει πάει κανείς Dubai? Αν ναι, τι προτείνετε? Απαντήστε άμεσα.
Καμία σχέση, όπως ανέφερα σε άλλο topic, η μητέρα μου πήγε πριν 2 εβδομάδες Dubai. Δεν έχεις να φοβάσαι για ληστείες γιατί όπως φαίνεται είναι πολύ ασφαλές μέρος. Το μέρος είναι καθαρά για άτομα που θέλουν να κάνουν ψώνια, να δουν έρημο και καμήλες και για όσους ενδιαφέρουν από αρχιτεκτονικής άποψης τα κτίρια.Προσοχή στο πορτοφόλι σου. Να μην κυκλοφορείς έξω αν δεν το έχεις σε κάποια ασφαλή τσέπη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πάντως πωλήτρια σε πολυκατάστημα στο Dubai ανέφερε αυτό σε δημοσιογράφους που είχαν πάει εκεί για να καλύψουν την κλήρωση των προκριματικών για το 2010 FIFA World Cup.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις περί Πράγας.
Καμία σχέση, όπως ανέφερα σε άλλο topic, η μητέρα μου πήγε πριν 2 εβδομάδες Dubai. Δεν έχεις να φοβάσαι για ληστείες γιατί όπως φαίνεται είναι πολύ ασφαλές μέρος. Το μέρος είναι καθαρά για άτομα που θέλουν να κάνουν ψώνια, να δουν έρημο και καμήλες και για όσους ενδιαφέρουν από αρχιτεκτονικής άποψης τα κτίρια.
Κι όπως έχω διαβάσει είναι ένας από τους λόγους {η εγκληματικότητα} που προβληματίζει τη FIFA για την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αν είναι ασφαλής even better.

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Έχεις μπερδέψει τα μέρη. Στο Dubai ΔΕΝ θα γίνει κανένα Παγκόσμιο Κύπελλο, πόσο μάλλον του 2010 που θα γίνει στην Νότιο Αφρική.Πάντως πωλήτρια σε πολυκατάστημα στο Dubai ανέφερε αυτό σε δημοσιογράφους που είχαν πάει εκεί για να καλύψουν την κλήρωση των προκριματικών για το 2010 FIFA World Cup.
Κι όπως έχω διαβάσει είναι ένας από τους λόγους {η εγκληματικότητα} που προβληματίζει τη FIFA για την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Αν είναι ασφαλής even better.![]()
Dubai = Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα = κοντά στην Σαουδική Αραβία =/= Αφρική

Η πόλη που λες εσύ λέγεται Durban
Fifa World Cup 2010
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Έχεις μπερδέψει τα μέρη. Στο Dubai ΔΕΝ θα γίνει κανένα Παγκόσμιο Κύπελλο, πόσο μάλλον του 2010 που θα γίνει στην Νότιο Αφρική.
Dubai = Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα = κοντά στην Σαουδική Αραβία =/= Αφρική![]()

Το Ντουρμπάν ήταν!!!!

Εντάξει, ρίχτε μου ντομάτες.

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ψαχνω για Απριλιο και μου φανηκαν ακριβουλια αυτα που βρηκα για τοοοσο καιρο πριν (πανω απο 200 αεροπορικα κτλ κτλ)..Η easyjet δεν παει ρομα; Γενικα ο,τι εχετε απο σαιτς, εισιτηρια κτλ, ριχτε το!
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

(Το μονο πακετο ειναι οτι στο πηγαινε μου βγαζει 28 ευρα, =58 που λες κι εσυ, και στο εεελα 130+φορους

Μλκια αυτο με την ιζυ, και δεν εχει και απο μιλανο για ρωμη, η εγω κανω μπουρδες η αυτο-μου εβγαλε πιο ευκολο να παω βερολινο για να κατεβω ρωμη

Θενκια γκαιζζζ.. (Για κανα ξενοδοχειο καμια ιδεα?

Giovanna
Επιφανές μέλος

και τι μπατζετ εχεις? και για ποσες μερες? προτιμησεις (ψυγειο κλπ, ντορμ η δικλινο, μπανιο κοινοχρηστο η οχι..)
εμ, δε κανονιζονται ετσι φλου αυτα! ριξε ινφο

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Για 6 διανυκτερευσεις..με τα συνηθισμενα του, κανα ψυγειακι, μπανιο εννοειται και καμια τιβι προαιρετικη.
Γενικα για περιοχες, ξερετε καμια συγκεκριμενη που βολευει; Βρηκα διαφορα στο easyjethotels, και καποια ηταν ciampino, κι ενα αλλο που αρχιζε απο α και δεν το θυμαμαι

*Anzio ηταν αυτο που δε θυμομανε
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Καλό μου ταξίδι!!!!!

fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ μόλις γύρισα από Βιέννη και είμαι ενθουσιασμένη!
Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Για λειγ fairytale λεπτομερειες:X
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήταν πανέμορφη και την ημέρα αλλά πολύ περισσότερο το βράδυ.
Κάναμε ατέλειωτες βόλτες -γυρίσαμε σχεδόν ολόκληρο το κέντρο-, είδαμε μοναδικά έργα τέχνης, κάθε της κτίριο ήταν πραγματικά κόσμημα. Παραμυθένια ήταν και η χριστουγεννιάτικη αγορά στην πλατεία του Δημαρχείου. Πολύ καλό φαγητό, γευστικότατα γλυκά -δοκιμάσαμε και τη γνήσια Sacher torte!- και ωραία cafe. Ευτυχώς είχε καλό καιρό, έκανε βέβαια αρκετό κρύο και παραμονή Χριστουγέννων χιόνισε για λίγο και μέσα στη Βιέννη.
Πανέμορφα ήταν και τα βιεννέζικα δάση. Το Salzburg καλό αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.
Αυτά...

Giovanna
Επιφανές μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Αντε και στα δικα μας φαιρυ!
fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

και παιζει τρελη προωθηση απο τα ταξιδιωτικα, αρα..!
evouli
Διάσημο μέλος

Για πειτε για Salzburg πλιιιιιιιιιιιιζζζ... δεν με ενδιαφερουν εισιτηρια και ξενοδοχεια, μονο τα μερη που αξιζει να δω...

θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενκ γιου....

επισης, το τελος φλεβαρίου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.