Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 03:42 Η Εδάδ έγραψε: #101 19-05-07 03:42 Με κλέψανε κάτι καριό*** σε μαγαζί με ρούχα! Μου πήρανε το πορτοφόλι με όλα τα χρήματα που είχα μαζέψει δύο μήνες για ψώνια καθώς και ταυτότητα κτλ. Παραδοξως η αστυνομία τις βρήκε μετά από κάποιους μήνες και με ενημερωσαν ότι ήταν σπείρα που δραστηριοποιείται στα κάτωθι μαγαζια:ζαρα, μπερσκά κτλ. Το μόνο που βρέθηκε βεβαίως ήταν η ταυτότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:24 Η roumana έγραψε: #102 19-05-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Με ληστεψανε μεσημεριατικα 2 ατομα με μαχαιρι διπλα σε σταση λεωφορειου οπου περιμεναν περιπου 10 ατομα. Μουγκα ολοι. Τι να πεις... Click για ανάπτυξη... παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η Kakerlak έγραψε: #103 19-05-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... ετσι ακρυβος τιποτα δεν μου εχει συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 21:25 Η suspiria έγραψε: #104 19-05-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2007 στις 17:35 Ο Guest 990498: #105 20-05-07 17:35 Όχι, ποτέ! Είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 16:29 Ο Hunter έγραψε: #106 21-05-07 16:29 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Click για ανάπτυξη... τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. δικαιωμα σου να μην με πιστεψεις αλλα η ειρωνεια ειναι απαραδεκτη (εφοσον υσχει βεβαια) το καλασνικοφ για να σου λυσω οποια απορια εχεις εριξε, και πετυχε τον πατερα μου στον ωμο, κατι το οποιο του εχει καταστερεψει το ενα χερι κυριολεκτικα αφου απλα κρεμεται εκει τωρα μετα απο τοσα χρονια, το περιστροφο αδιασε πανω στους δυο που πετυχα, σκυφτος και κυριολεκτικα χεσμενος απο τον φοβο αλλα αλλο να ζησεις μια τετοια εμπειρια και αλλο να το σχολιαζεις με τον τροπο που τον σχολιασες εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2007 στις 16:34 Ο Guest 990498: #107 21-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... Έλα ρε... Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:02 Ο truffinho: #108 21-05-07 17:02 Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με κλέψανε κάτι καριό*** σε μαγαζί με ρούχα! Μου πήρανε το πορτοφόλι με όλα τα χρήματα που είχα μαζέψει δύο μήνες για ψώνια καθώς και ταυτότητα κτλ. Παραδοξως η αστυνομία τις βρήκε μετά από κάποιους μήνες και με ενημερωσαν ότι ήταν σπείρα που δραστηριοποιείται στα κάτωθι μαγαζια:ζαρα, μπερσκά κτλ. Το μόνο που βρέθηκε βεβαίως ήταν η ταυτότητα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:24 Η roumana έγραψε: #102 19-05-07 12:24 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Με ληστεψανε μεσημεριατικα 2 ατομα με μαχαιρι διπλα σε σταση λεωφορειου οπου περιμεναν περιπου 10 ατομα. Μουγκα ολοι. Τι να πεις... Click για ανάπτυξη... παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η Kakerlak έγραψε: #103 19-05-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... ετσι ακρυβος τιποτα δεν μου εχει συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 21:25 Η suspiria έγραψε: #104 19-05-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2007 στις 17:35 Ο Guest 990498: #105 20-05-07 17:35 Όχι, ποτέ! Είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 16:29 Ο Hunter έγραψε: #106 21-05-07 16:29 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Click για ανάπτυξη... τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. δικαιωμα σου να μην με πιστεψεις αλλα η ειρωνεια ειναι απαραδεκτη (εφοσον υσχει βεβαια) το καλασνικοφ για να σου λυσω οποια απορια εχεις εριξε, και πετυχε τον πατερα μου στον ωμο, κατι το οποιο του εχει καταστερεψει το ενα χερι κυριολεκτικα αφου απλα κρεμεται εκει τωρα μετα απο τοσα χρονια, το περιστροφο αδιασε πανω στους δυο που πετυχα, σκυφτος και κυριολεκτικα χεσμενος απο τον φοβο αλλα αλλο να ζησεις μια τετοια εμπειρια και αλλο να το σχολιαζεις με τον τροπο που τον σχολιασες εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2007 στις 16:34 Ο Guest 990498: #107 21-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... Έλα ρε... Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:02 Ο truffinho: #108 21-05-07 17:02 Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Με ληστεψανε μεσημεριατικα 2 ατομα με μαχαιρι διπλα σε σταση λεωφορειου οπου περιμεναν περιπου 10 ατομα. Μουγκα ολοι. Τι να πεις... Click για ανάπτυξη... παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 12:33 Η Kakerlak έγραψε: #103 19-05-07 12:33 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... ετσι ακρυβος τιποτα δεν μου εχει συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 21:25 Η suspiria έγραψε: #104 19-05-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2007 στις 17:35 Ο Guest 990498: #105 20-05-07 17:35 Όχι, ποτέ! Είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 16:29 Ο Hunter έγραψε: #106 21-05-07 16:29 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Click για ανάπτυξη... τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. δικαιωμα σου να μην με πιστεψεις αλλα η ειρωνεια ειναι απαραδεκτη (εφοσον υσχει βεβαια) το καλασνικοφ για να σου λυσω οποια απορια εχεις εριξε, και πετυχε τον πατερα μου στον ωμο, κατι το οποιο του εχει καταστερεψει το ενα χερι κυριολεκτικα αφου απλα κρεμεται εκει τωρα μετα απο τοσα χρονια, το περιστροφο αδιασε πανω στους δυο που πετυχα, σκυφτος και κυριολεκτικα χεσμενος απο τον φοβο αλλα αλλο να ζησεις μια τετοια εμπειρια και αλλο να το σχολιαζεις με τον τροπο που τον σχολιασες εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2007 στις 16:34 Ο Guest 990498: #107 21-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... Έλα ρε... Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:02 Ο truffinho: #108 21-05-07 17:02 Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... ετσι ακρυβος τιποτα δεν μου εχει συμβει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 19 Μαΐου 2007 στις 21:25 Η suspiria έγραψε: #104 19-05-07 21:25 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2007 στις 17:35 Ο Guest 990498: #105 20-05-07 17:35 Όχι, ποτέ! Είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 16:29 Ο Hunter έγραψε: #106 21-05-07 16:29 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Click για ανάπτυξη... τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. δικαιωμα σου να μην με πιστεψεις αλλα η ειρωνεια ειναι απαραδεκτη (εφοσον υσχει βεβαια) το καλασνικοφ για να σου λυσω οποια απορια εχεις εριξε, και πετυχε τον πατερα μου στον ωμο, κατι το οποιο του εχει καταστερεψει το ενα χερι κυριολεκτικα αφου απλα κρεμεται εκει τωρα μετα απο τοσα χρονια, το περιστροφο αδιασε πανω στους δυο που πετυχα, σκυφτος και κυριολεκτικα χεσμενος απο τον φοβο αλλα αλλο να ζησεις μια τετοια εμπειρια και αλλο να το σχολιαζεις με τον τροπο που τον σχολιασες εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2007 στις 16:34 Ο Guest 990498: #107 21-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... Έλα ρε... Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:02 Ο truffinho: #108 21-05-07 17:02 Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Μαΐου 2007 στις 17:35 Ο Guest 990498: #105 20-05-07 17:35 Όχι, ποτέ! Είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 16:29 Ο Hunter έγραψε: #106 21-05-07 16:29 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Click για ανάπτυξη... τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. δικαιωμα σου να μην με πιστεψεις αλλα η ειρωνεια ειναι απαραδεκτη (εφοσον υσχει βεβαια) το καλασνικοφ για να σου λυσω οποια απορια εχεις εριξε, και πετυχε τον πατερα μου στον ωμο, κατι το οποιο του εχει καταστερεψει το ενα χερι κυριολεκτικα αφου απλα κρεμεται εκει τωρα μετα απο τοσα χρονια, το περιστροφο αδιασε πανω στους δυο που πετυχα, σκυφτος και κυριολεκτικα χεσμενος απο τον φοβο αλλα αλλο να ζησεις μια τετοια εμπειρια και αλλο να το σχολιαζεις με τον τροπο που τον σχολιασες εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2007 στις 16:34 Ο Guest 990498: #107 21-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... Έλα ρε... Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:02 Ο truffinho: #108 21-05-07 17:02 Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι, ποτέ! Είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hunter Περιβόητο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 6.240 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 16:29 Ο Hunter έγραψε: #106 21-05-07 16:29 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Click για ανάπτυξη... τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. δικαιωμα σου να μην με πιστεψεις αλλα η ειρωνεια ειναι απαραδεκτη (εφοσον υσχει βεβαια) το καλασνικοφ για να σου λυσω οποια απορια εχεις εριξε, και πετυχε τον πατερα μου στον ωμο, κατι το οποιο του εχει καταστερεψει το ενα χερι κυριολεκτικα αφου απλα κρεμεται εκει τωρα μετα απο τοσα χρονια, το περιστροφο αδιασε πανω στους δυο που πετυχα, σκυφτος και κυριολεκτικα χεσμενος απο τον φοβο αλλα αλλο να ζησεις μια τετοια εμπειρια και αλλο να το σχολιαζεις με τον τροπο που τον σχολιασες εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2007 στις 16:34 Ο Guest 990498: #107 21-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... Έλα ρε... Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:02 Ο truffinho: #108 21-05-07 17:02 Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από suspiria: το περίστροφο δύο τα κάζνικοφ κανέναν; Click για ανάπτυξη... τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. δικαιωμα σου να μην με πιστεψεις αλλα η ειρωνεια ειναι απαραδεκτη (εφοσον υσχει βεβαια) το καλασνικοφ για να σου λυσω οποια απορια εχεις εριξε, και πετυχε τον πατερα μου στον ωμο, κατι το οποιο του εχει καταστερεψει το ενα χερι κυριολεκτικα αφου απλα κρεμεται εκει τωρα μετα απο τοσα χρονια, το περιστροφο αδιασε πανω στους δυο που πετυχα, σκυφτος και κυριολεκτικα χεσμενος απο τον φοβο αλλα αλλο να ζησεις μια τετοια εμπειρια και αλλο να το σχολιαζεις με τον τροπο που τον σχολιασες εσυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Μαΐου 2007 στις 16:34 Ο Guest 990498: #107 21-05-07 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... Έλα ρε... Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:02 Ο truffinho: #108 21-05-07 17:02 Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τελευταια φορα το 1994 στην Νοτια Αφρικη, ειχαμε ενα βενζιναδικο και σε μια αυξηση της τιμης της βενζινης μπουκαρανε κατι μαυροι μεσα στο γραφειο 10 το βραδυ (στο κλεισιμο) με καλασνικοφ και μα ληστεψαν, το αποτελεσμα, μια σφαιρα στον ωμο του πατερα μου και δυο μαυροι νεκροι απο το περιστροφο μου. τα χρηματα βεβαια δεν βρεθηκαν, ξεφυγαν αλλοι δυο με αυτα Click για ανάπτυξη... Έλα ρε... Τρομερό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 17:02 Ο truffinho: #108 21-05-07 17:02 Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χα, μια φορά προσπάθησε ένας τυπάς να με κλέψει και τώρα κλαίει το δοντάκι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 21 Μαΐου 2007 στις 21:42 Η suspiria έγραψε: #109 21-05-07 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: τωρα η με ειρωνευεσαι η δεν με πιστεψες εσυ. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι οτι ήταν σε στυλ ειρωνείας αλλά όχι με κακία. Σαν πλάκα; Χμ είναι δύσκολο να το εξηγήσω γραπτά, θα δεχτώ το warning. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 12:55 Ο Lorien έγραψε: #110 23-05-07 12:55 Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roumana: παιδια... πώς είναι δυνατόν? Μου κάνει εντύπωση γιατί εδώ είναι πολύ χαμηλή η εγκληματικότητα… Click για ανάπτυξη... Δεν εγινε Ελλαδα, αλλα Ιταλια. Οχι βεβαια οτι δε θα μπορουσε να ειχε γινει και εδω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 13:19 Ο The Djinn: #111 23-05-07 13:19 Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lorien Ιταλια ε? Σε ποια πολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 14:50 Ο Lorien έγραψε: #112 23-05-07 14:50 Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλερμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 23 Μαΐου 2007 στις 15:01 Η zanin έγραψε: #113 23-05-07 15:01 μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μία φορά στα authentic και δυστυχως πιο πολύ με ένοιαξε το πορτοφόλι παρά τα λεφτά. το πορτοφόλι μου το ειχε πάρει μιά βδομάδα πιο πρι η αδελφούλα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith Δραστήριο μέλος Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ελεύθερη επαγγελματίας. Έχει γράψει 613 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2007 στις 22:47 Η lilith έγραψε: #114 27-07-07 22:47 . Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
. Πρόσφατα, μου έκλεψαν το πορτοφόλι, μέσα στον ηλεκτρικό... . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*marouli* Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία με τα κιτρινα! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.001 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2007 στις 19:33 Η *marouli*: #115 29-07-07 19:33 Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα δεν με εχουν ληστεψει ποτε προς το παρον(Ευτυχως δλδ!) Αλλα όταν ήμουν Γ'Λυκείου περίμενα το αγόρι μου στον σταθμό του Αγ.Νικολάου μαζι με το δώρο που του ειχα πάρει γιατι ήταν του Αγ.Βαλεντίνου...Ειχε περάσει η ώρα και δεν εμφανιζόταν,τον επαιρνα στο κιν.του και ήταν κλειστο...Ειχα νευριασει κιολας(ναι μετα που εμαθα τι εγινε ντραπηκα..)..Με πήρε μετα και μου είπε ότι την ώρα που ερχόταν να με συναντήσει τον σταμάτησε καποιος και τον ρώτησε τι ώρα είναι,του είπε...εε και μετα πολύ απλά του εβγαλε ενα μαχαίρι και του πήρε κινητό μόνο...δεν ειχε κ τπτ αλλο μαζί του ευτυχως!Εγω πάντως και μόνο στην ιδέα επαθα σοκ!!Δεν ξερω τι θα κάνω αν μου τυχει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.675 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:08 Ο Scandal έγραψε: #116 12-10-07 22:08 Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πριν από καμιά ώρα. Βγήκα να πάρω σουβλάκια και στο στενό με προσπέρασε ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω που με κοίταζαν περίεργα. Χαμήλωσε ταχύτητα λίγα μέτρα από μπροστά μου και κατέβηκε ο ένας ενώ ο άλλος έφυγε... Αυτός που κατέβηκε με πλησίασε λέγοντάς μου "Έλα εδώ". Εγώ έσκυψα λίγο το κεφάλι για να ακούσω τι θέλει να μου πει (έχω ένα μικρό πρόβλημα ακοής ) - δε το υποψιαζόμουν τι μπορεί να με ήθελε. Και πήγε να μου βουτήξει το κινητό (το κράταγα στο δεξί χέρι). Του λέω "Τι κάνεις ρε παπάρα;" και μου λέει "Ποιόν είπες παπάρα;! " και άρχισε να μου δίνει μπουνιές. Το κινητό δεν το πήρε τελικά γιατί βγήκαν οι γείτονες και άρχισε να τρέχει όπου στην επόμενη γωνία τον περίμενε ο άλλος με το μηχανάκι. Τις μπουνιές τις έφαγα ευτυχώς στο αυτί μιας που γύρναγα για να μη τις φάω στο πρόσωπο. Α, ξεχύλωσε ο κόπανος και το μανίκι μου. -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Djinn Τιμώμενο Μέλος Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:13 Ο The Djinn: #117 12-10-07 22:13 Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χτυπησες πολυ Πετρο? Α ρε το παπαρι τ'ορθιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS Διάσημο μέλος Ο Δημήτρης Αγοραστός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος. Έχει γράψει 2.470 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Ο MonaXoS έγραψε: #118 12-10-07 22:16 !!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus chester20080 sokliap louminis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
!!!! ΠΩωωωωωωω !!!! Να λες πάλι καλά που δεν έγινε και τίποτα χειρότερο Πέτρο Ζούγκλα είμαστε ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:16 Η Kakerlak έγραψε: #119 12-10-07 22:16 Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωχ!!! Είσαι καλά τώρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2007 στις 22:17 Ο Γιώργος έγραψε: #120 12-10-07 22:17 Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έλεος, απλά. Τι είναι τούτοι; Καλά είσαι, έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.